M. Bastys išsaugojo Seimo nario mandatą

Grįžti į straipsnį

GANDRAGALVIUS VON IŠ SEIMO

GANDRAGALVIUS VON IŠ SEIMO portretas
Karabasą ir kitus žemgrobius teisti.

...

... portretas
SUPER sėkminga 'konservų' afera: ir rusų agentą išsuko, o dar dėl to bando 'valstiečius' apkaltint, Tautą sukiršyt.

Anonimas

Anonimas portretas
ne veltui visi baigia issilakstyti is Lietuvos.

as

as portretas
ir mano seima nukenteje nuo tokiu veidmainiu gobsuoliu o tie buve kom veikejais dar turi cinisko izulumo naudotis zmoniu bejegiskumu nes juo gina istatymas kuri jie ji ciniskai pamine nes jie matai nusipelne gyventi geriau tik ju /nuopelnai/ nuzymeti zmoniu asaromis ir krauju bet to jie nebijo nes juos palaiko u. spec. t. mafija kuri ir pati kaip ir jie tarpusavy susipriesina ir tuo ir pagrista tu slaptu 3 kurie ir daro itampa visam pasaulyjie.......

VON GANDRAGALVIUS IŠ SEIMO

VON GANDRAGALVIUS IŠ SEIMO portretas
vieningai apsupkime šią aferistų būstinę

GANA !

GANA ! portretas
Jų ryškiai per daug.Bardakas! Nekaltinu, kad visi vagys, bet kuo jų daugiau, tuo ,,sąrašinių" nusikaltėlių daugiau. RENKAMĖS PRIE SEIMO!!!!!

basčio bendrapartietis ( Kaunas)

basčio bendrapartietis ( Kaunas) portretas
Jei sulaužęs priesaiką, mūsų deleguotas melagis liks seime - iškart stabdysiu narystę nurodydamas priežastį - bastys

Gero linkintis

Gero linkintis portretas
Koks Seimas, tokie ir sprendimai.

Ne nustebino

Ne nustebino  portretas
Ka isrinkot - ta ir turit.Seime nera padoriu zmoniu, pas visu savo interesai. Tik pinigai, pinigai, greit parduos ir Lietuva. Dori i valdzia ne papuola - vieni sukciai ir apgavikai.

Anima

Anima portretas
Bukagalviai ir renka bukagalvius.Tiesa,kai kurie tik dedasi bukagalviais ,kad toliau dirbtų sąmoningai savo juodą darbą.O socdemai tai jau ne pirmą kartą š...a ant padorumo.Prisiminkim,kai vienos kadencijos metu jie balsavo už vieną savo nuteistą už korupciją ir melą savo veikėją,kad liktų Seimo nariu sėdėdamas kaliuzėj.

...

... portretas
"Per slaptą balsavimą dėl M. Basčio mandato panaikinimo balsavo 72 parlamentarai, prieš buvo 21 Seimo nariai, 24 susilaikė. Vienuolika biuletenių rasta negaliojančių" - VISIEMS seimūnams, nedalyvavusiems balsavime - APKALTĄ už Seimo darbo sabotažą, už PASITYČIOJIMĄ iš Konstitucijos, už savo pareigų NEVYKDYMĄ! (o nesugebėję balsuot... ką su tokiais durneliais daryt, kas juos išrinko, kas juos atšaukt gali?)

Kaip balsavo valstiečiai-taip kaip nurodė Karbasukis

Kaip balsavo valstiečiai-taip kaip nurodė Karbasukis portretas
Spaudoje rašė, kad Karbauskiui rūpėjo ir sovietų agentų reikalai. Be ūkininkų interesų atstovavimo, 2000–2004 m. kadencijoje R.Karbauskis dar siūlė leisti buvusiems kitų valstybių specialiųjų tarnybų bendradarbiams nebedrausti dalyvauti Seimo ir Prezidento rinkimuose. 2001 m. balandį jis registravo siūlymą panaikinti įstatymą „Dėl deputatų, įtariamų sąmoningu bendradarbiavimu su kitų valstybių specialiosiomis tarnybomis, mandatų patikrinimo“, nes šis įstatymas esą prieštarauja Konstitucijai, o po metų registravo Prezidento ir Seimo rinkimų įstatymų pataisas ir siūlė iš jų išbraukti nuostatas, draudžiančią rinkimuose kandidatuoti buvusiems agentams. R.Karbauskis tokį siūlymą argumentavo teiginiu, kad nė vienas galiojantis teisės aktas nenustato tvarkos, kaip turi būti įrodoma, kad Seimo narys sąmoningai bendradarbiavo su kitų valstybių specialiosiomis tarnybomis. delfi.lt/news/daily/lithuania/seimo-ko misijos-lrt-veiklai-istirti-pirmininka- siulo-keisti-karbauskiu.d?id=77226637&a mp;com

RE

RE portretas
Reikia išviešinti vsus buvusius kgb agentus valstybiniu lygiu, o ne kokiam laikraštyje ir tada suprasime, kodėl yra taip, o ne kitaip.

Jeris

Jeris portretas
Dabar liko vienas visam seimui atsistatydint.

Delta

Delta portretas
"Gražus vaizdelis",- pasakytų psichologas Uspaskis. Seimo gražuliukai-pupuliukai parodė ilgą vidurinį pirštą Konstituciniam Teismui ir padėjo skersą ant šalies saugumo reikalų. Keistokas pirmininko Pranckiečio lyg ir piktinimasis, lyg ir teisinimas. Ir jo įsitikinimas, kad LVŽS frakcija balsavo už apkaltą, atrodo kaip neadekvataus žmogaus. O užuomina, kad prieš balsavo opozicija, rengdamasi būsimiems rinkimams, tiesiog skandalinga. Manau, kad po tokio fiasko, Seimo pirmininkui derėtų pasitraukti iš užimamo posto, jei jam gėda dėl tokio balsavimo.

geda

geda portretas
laimejo seimo menama demokratija jo tokio seimo su gandragalviais ir kitais gudragalviais dar neturejom

TAI

TAI portretas
Kas po velnių vyksta tame mūsų parlamente?

Sraigė

Sraigė portretas
seimas smirda. Padėkime jiems, apsikakojusiems, apsivalyti - užsidengę akis.

Čia

Čia portretas
Ne Seimas, o 3,14derastija kažkokia!

Galvoju Ar ilgai?

Galvoju Ar ilgai? portretas
Stai kokie pasirodo dirba seime.Toks tokio pagailejo.Tokie ir isrinko .Ar ilgai tyciosis jie is musu?

Anonimas

Anonimas portretas
Konstitucinis teismas sudėjo taškus ant ,,i". Neee, posėdžiauja šian visą dieną, pliurpia niekus… o rezultatas niekinis !!! Kam tas konstitucinio teismo išaiškinimas?!?! PASITYČIOJIMAS

durniu laivas

durniu laivas portretas
zmogus pazeides pagrindini istatyma konstitucija lieka seima tokio akibroksto dar nera buve bet koks seimas toks ir sprendimas

varnai

varnai portretas
varno niekada nekapoja,nes rytoj jo vietoj kitas gali but.

pažinojau

pažinojau portretas
puikiai pažinojau šio veikėjo senelį. Bolševikas buvo kaip reta. Žmonės kalbėjo, kad ir sūnus - kolchozo pirmininkas - raudonesnis už pačius bolševikus.

Pensininke

Pensininke portretas
Tai gal ir Grybauskaite meluoja apie savo biografija ? Kodel tyli dauguma avinu seime, Pranskietis, Karbauskis, Skvernelis ir kiti vadovaujantys. Kodel tyli socdemu atskileliai, Bernatonio net a.a. Brazauskas atsisake skirti ministru, kur kirkilai,, saulienes Kodel nera per LRT aiskiai ir atsakingai laiudiziai pasakoma kas yra kas. Seime minia, anot Viktoro, tupu sedi ir ausimis karpo ir apkaltomis zaidzia. Zemaitaitis rankas nusiplove del PUKO, svarbu kandidatu skaicius o ne ju MORALE, ISSILAVINIMAS.

Gugis

Gugis portretas
Siaubas kas darosi...

Galerijos

Daugiau straipsnių