Seimas baigė pavasario sesiją

  • Teksto dydis:

Parlamentarai antradienį sugiedoję himną baigė pavasario sesiją.

Seimo Ryšių su visuomene skyriaus duomenimis, per šią sesiją Seimas surengė 62 plenarinius posėdžius, per juos priimta daugiau kaip 420 teisės aktų.

Parlamentarai per pavasario sesiją priėmė Alkoholio kontrolės pataisas, mažinančias svaigalų prieinamumą, patvirtinto urėdijų reformą, valstybinių universitetų optimizavimo planą, Darbo kodekso pataisas, pradėjo apkaltas prieš Seimo narius Mindaugą Bastį ir Kęstutį Pūką, išklausė prezidentės Dalios Grybauskaitės metinį pranešimą, kt.

Ši pavasario sesija buvo pratęsta du kartus. Pagal Konstituciją ji turėjo baigtis birželio 30 dieną. Pavasario sesija prasideda kovo 10 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Sesijos turi vykt nenutrūkstamai; ir šiaip - seimūnams atostogos nepriklauso, o savo darbo ir nepabaigė.

v

v portretas
,,žiūrių ir nieko suprasti negaliu vis stebiu koki pavasario sesijos darbą baigė kur tau 141 plius po trys penkis ir dešimt patarėju turintis taip kiek ten sėdinčiu turime o darbu jokio naudingo nenuveikė, tik komedijos apkaltos barnios ponios voveruškos jokio naudos po metu nuveiktu nesimato, o kiek kalbu raštu pilnos skrynios tuštumos o kas geresnio buvo tik kainų šuoliai litas nurašytas euras aukščiau iškilo lito, trys kartus pasižiūrėkite ką turi žmones užtai bėga bėgo ir bėgs be sustojimo, neneša liaudis nervus negadina bet bėga , va jūsų dėmėsis liko už borto į bobutė žiūri pro langeli, į jūsų gėri, kada dirbti pradėsi ponu armija ne sau bet tėvines žmoniu

Anonimas

Anonimas portretas
Mauras savo darbą padarė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių