S. Skvernelis vis dar nesako, ar dalyvaus prezidento rinkimuose

Premjeras Saulius Skvernelis vis dar nesako, ar dalyvaus prezidento rinkimuose, nes, pasak jo, laiko iki rinkimų dar yra, o šiuo metu reikia koncentruotis į darbus Vyriausybėje.

Premjeras sako, kad pasiskelbę kandidatai tikriausiai turi daug laisvo laiko savo rinkimų kampanijai pradėti, ko premjeras visai neturįs. S. Skvernelis neatmeta ir to, kad „valstiečių“ vienas iš kandidatų galėtų būti ir partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

„Partijos suvažiavime bus rinkimai, bus balsavimas, bus keli kandidatai (...) Partijos pirmininkas kaip pirmininkas turėtų dalyvauti ar galėtų dalyvauti, jeigu jisai norės, o dėl manęs - aš savo pozicijos nekeičiu. (...) Kasdienis darbas Vyriausybėje, labai kryptingas darbas dėl konkrečių tikslų“, - ketvirtadienį ,,Žinių radijui“ teigė premjeras.

Pasak ministro pirmininko, jis dar svarsto galimybę kandidatuoti ir „rinkiminio lango pilnai neuždaro“.

„Aš nematau jokios prasmės šiandien tuos langus uždarinėti, rinkiminis procesas tik kitais metais. Kas pradėjo rinkimų kompaniją - jų valia, nes laisvo laiko yra daug, nelabai yra ką veikti. O mano darbas - spręsti tas aktualiausias problemas, sistemines problemas, įsisenėjusias problemas ir tiesiog galvoti apie tą progresą Lietuvai, kurį pavyksta ir reikia padaryti“, - teigė S. Skvernelis.

Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks 2019 m. gegužės 12 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pasakytų, bet dar negavo leidimo iš savo Pono, Don Karabaso.

Ipsilon

Ipsilon portretas
Tegul ir nesako iki pasibaigs dalyvių registracija, jei nenori apsijuokti labiau negu su tuo IKI ,,atėjimu" į Lietuvą.

...

... portretas
O jam JAU be šansų, na o žinant kad pradėjo kiaulę po Karbauskiu kišt - ir galimybių nebeliko; panašu kad 'valstiečiai' kaip savo Ušackį palaikys.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių