S. Skvernelis: stipriausios Lietuvoje – medžiotojų ir urėdų partijos

Grįžti į straipsnį

Jo

Jo portretas
Ačiū Dievui,kad dar ne policininkai ir dvarponiai.

Sunku bus iveikti

Sunku bus iveikti portretas
Uredai dabar brangesni ir uz auksa,juk po tokios ,,darbingos ,, savaites reikia seimieriams ,o ir buvusiems/dabartiniams milijonieriams/ atsipusti- pamedzioti,pauliuoti,pirtelese pasimaudyti.O CIA ISLINDO KELI PYLIPUKAI IR MAT NORI TOKIAS SVARBIAS PERSONAS I NIEKA PAVERSTI. N e taip negalima,be uredu Lietuva gali ir prapulti - kas viska organizuos,kur baliavos virsuneles,nebus turiningi savaitgaliai - juk taip ,,sunkiai ,,dirba musu atsakingieji ,nepailseje gali ko nors ir nepasidaryti savo labui.

pb

pb portretas
kiek ILGAI penėsime URĖDIJOSE "ŠERNUS"-- juos būtina kuo greičiau priduoti " MUILO fabrikui"

Anonimas

Anonimas portretas
tam -,,,chi hi hi ,, von tu gaidy ant budos prie tvartelio ku-ka riekint...is kur sis nuograuza islindes ,ar durnynas labdara gavo ir kiekvienas psichas gali kliedesius rasinet

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Akivaizdus Kremliaus propagandos neigiamas poveikis Putino subinlaižių psichikai: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.

As

As portretas
Pirmiausia reikia pradet nuo Brazausko tolloau Bradausko ir kitu komuniagu...

//////...............

//////............... portretas
minisreiuj pirminikuj reikia primint ,kad tokiu partiju ,,,medziotoju,,,uredu,,, aplamai nera --- kaip kad nera ,,,agurkiniu,,, daktariniu,,, gaidjurginiu ,,, kamuoliniu ,,,, ---partiju , ---tai suinteresuotu aferistu ,plesiku GAUJOS ,o ne partijos.

dede

dede portretas
kas ne su jais tas pries juos tai valstieciu sukis

Anonimas

Anonimas portretas
KARBAMIDAS BU SKVERNU BANDO ĮSTEIGTI VIENĄ ĮMONĘ, Į JOS BALANSĄ PERDUODANT VISUS LIETUVOS MIŠKUS, O PO TO MIŠKUS PRIVATIZUOTI "GERA KAINA" V ISKĄ PAGRINDŽIANT "STOJIMO Į EBSP REIKALAVIMAIS"... LAIKAS KARBAMIDĄ MESTI MĖŠLO ŠAKĖM IŠ SEIMO.

Galerijos

Daugiau straipsnių