S. Skvernelis prezidentės kritiką įvardijo lemiama pasitraukimo priežastimi

  • Teksto dydis:

Atsistatydinantis vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis prezidentės Dalios Grybauskaitės kritiką įvardijo pagrindine pasitraukimo priežastimi. Visgi jis tuo pačiu sako, jog jo likimo pareigose klausimas paaiškės po susitikimo su premjeru Algirdu Butkevičiumi.

„Tos visos aplinkybės pačio įvykio, eilinio įvykio, kuris išvirto į tokią pakankamai didelę operaciją ir įvairiapusius vertinimus, prezidentės kritika išsakyta, kiekvienas ministras, manau, turi reaguoti“, - penktadienį TV3 žinių klausiamas apie atsistatydinimo priežastis sakė S.Skvernelis.

Klausiamas, ar prezidentės kritika buvo pagrindinė priežastis įteikti atsistatydinimo pareiškimą, S.Skvernelis atsakė: „Ji tiesiog buvo šiuo atveju iš tiesų lemiama“.

Vidaus reikalų ministras nepartinis S. Skvernelis atsistatydinimo pareiškimą parašė prieš savaitę, sulaukęs D.Grybauskaitės kritikos tiek dėl įvykusio incidento, kai ne kartą teistas asmuo Vilniuje pabėgo iš policijos komisariato ir pavogė pareigūnų automatą „Kalašnikov“, tiek dėl netinkamo valstybės vadovų informavimo apie to asmens paieškos operaciją.

Po lapkričio 19-ąją vykusios paieškos operacijos S.Skvernelis  įsivėlė į konfliktą su Seimo pirmininke Loreta Graužiniene. Ji pareiškė, kad operacijos metu per pokalbį telefonu iš ministro negavo informacijos apie įvykį. Tuo metu S. Skvernelis  teigė, kad parlamento pirmininkė jam trukdė dirbti.

Premjeras A. Butkevičius yra išreiškęs viltį, kad S.Skvernelis  atsiims atsistatydinimo pareiškimą. Premjero ir ministro susitikimas planuojamas pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Brisiaus galas. Gal tas šakalienes,zubienes,ivanovienes,gestapininkus irgi išvys iš akyračio.Šakalienė verkšlena,žiobienė drasko akis,o kur kiti pakalikai.Lauk lauk visą tą mafijos klaną,nes mus baigia gyvus įkišti į žemę.Palikite ramybėje šeimas ir jų vaikučius,tai jūs esate didžiausi nusikaltėliai ir gal atsiras nors vienas teisėjas sąžiningas,kad už tokius vaikų grobimus bus atatinkamai nubausti. Visą jų šutvę reikia pasodinti už grotų.

ADAS

ADAS portretas
Seniai aisku,kad ponia -panele negali pakesti protingu profesionalu ,nes nori buti pacia protingiausia,geriausia,graziausia.Visus protingus vyrus veja salyn,nes salia nevykeliu kvailiu atrodo labai gerai.Senmerges sindromas ar gudrus planas,kas butu kuo daugiau jovalo?..

Skverneli

Skverneli portretas
neverkšlenk, dirbk arba išeik.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių