S. Skvernelis: prezidentė mums neminėjo galimų koalicijos partnerių

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pokalbyje su prezidente galimi koalicijos partneriai minimi nebuvo, sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) sąrašo lyderis Saulius Skvernelis.

„Pokalbis buvo, kad yra tokia žmonių valia, jūs laimėjote didžiausią pasitikėjimą ir jūs esate laisvi formuoti valdančiąją koaliciją. Pakartota, ką vėliau pasakė ir žiniasklaidai, kad dirbtinės koalicijos primestos, jos, kaip praktika rodo, ilgai negyvuoja“, – LRT radijui antradienį sakė S.Skvernelis.

Pasak jo, klausimas dėl konservatorių dalyvavimo koalicijoje pokalbyje keltas nebuvo.

„Galiu atsakingai pasakyti, nebuvo minėta nė viena politinė jėga“, – pabrėžė S.Skvernelis.

LVŽS per Seimo rinkimus užsitikrino 56 parlamentarų mandatus, konservatoriai Seimo rinkimuose iškovojo 31 mandatą, socialdemokratai – 17 mandatų. Antradienį vyksta „valstiečių“ konsultacijos su šiomis partijomis dėl galimos koalicijos.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pirmadienį susitiko su LVŽS bei Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų vadovais ir palinkėjo Seimo rinkimus laimėjusiems „valstiečiams“ suburti skaidrią ir atsakingą valdančiąją koaliciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

FAKTAS

FAKTAS portretas
Negi tokiems šaunuoliams dar turi Prezidentė nurodinėti ? Kapstysitės patys. Jeigu blogai sustyguosite eisite ant "kilimėlio" daug kartų kol išmoksite. Čia ne kolchozo kontorai vadovauti.

Max

Max portretas
Ji neminejo-ji aiskiai pasake,sako ir sakys ir darys,-Prezidente uz konservatorius abiem rankom,kojom ir viskuom!!!

simas

simas portretas
jinai nieko ir nesiulis,patis keleta kartu pateiksite vyriausybes suditi ir poniai keleta kartu neitiks ir tadabusit isspirti is valdzios ir ateis lanzbergiokai,bus neeiliniai rinkimai,tokie planai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių