S. Skvernelis: naujos Vyriausybės laukia daug iššūkių

  • Teksto dydis:

Vyriausybės programa privalės būti pateikta kitą savaitę, sako Ministrų kabinetą formuoti baigęs paskirtasis premjeras Saulius Skvernelis.

„Kitą savaitę jau privalo būti, nes terminai nustatyti įstatyme“, – žurnalistams į klausimą, kada bus teikiama naujosios Vyriausybės programa, antradienį Seime atsakė S.Skvernelis.

Paskirtasis premjeras kalbėdamas apie būsimojo kabineto prioritetus teigė, kad svarbūs darbai laukia visose srityse, o visų pirma reikia įvardyti pirmųjų kadencijos metų tikslus.

„Lengvų uždavinių nėra nė vienoje srityje, mūsų laukia daug iššūkių, turime apsibrėžti, kas pirmoje eilėje bus daroma 2017 metais ir ką mes galime išdėstyti per kitus metus“, – sakė S.Skvernelis.

Lengvų uždavinių nėra nė vienoje srityje, mūsų laukia daug iššūkių, turime apsibrėžti, kas pirmoje eilėje bus daroma 2017 metais ir ką mes galime išdėstyti per kitus metus.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) į šias pareigas pasiūlytą S.Skvernelį premjeru paskyrė lapkričio 22 dieną.

Pagal Konstituciją, ministras pirmininkas ne vėliau kaip per 15 dienų  nuo jo paskyrimo pristato Seimui savo sudarytą ir prezidento patvirtintą Vyriausybę, pateikia svarstyti jos programą.

S.Skvernelis antradienį šalies vadovei pateikė paskutinį kandidatą į būsimąjį Ministrų kabinetą, socialdemokratų į teisingumo ministrus deleguojamą Julių Pagojų.

Paskirtojo premjero pateiktame Ministrų  kabinete dominuoja nepartiniai kandidatai. Prezidentė dėl Vyriausybės sudėties sprendimą žadėjo paskelbti po visų susitikimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pencinykas

Pencinykas portretas
Didžiausias iššūkis bus pagalius kaišomus socdemų ir koncervų iš ratų traukioti.Šitie"niekad neklystantys ir viską žinantys" taip laisvai dirbti neleis.Nors ir jūsų ta "chebra" nelabai bus vieninga,ant smūgio surinkta tai ir daug apsišaukėlių rasis.

Anonimas

Anonimas portretas
Mes tą patį jau girdime tris savaites, o Vyriausybės tai dar nėra....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių