S. Skvernelis: M. Majausko istorija yra jo ir žmonos reikalas

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis sako nederamu seksualiniu elgesiu apkaltinto parlamentaro Mykolo Majausko istoriją kol kas matantis kaip jo šeimos reikalą.

„Aš manau, kad šiuo atveju, bent pagal tą informaciją, kas viešojoje erdvėje, daugiau būčiau linkęs vertinti, kad tai yra pono Majausko ir jo žmonos reikalas“, – Žinių radijui ketvirtadienį sakė ministras pirmininkas.

Jis sakė, kad teisinio įvertinimo istorija galėtų sulaukti greičiausiai tuo atveju, jei anonimiškai prakalbusi mergina kreiptųsi į teisėsaugą.

„Pagal tai, kas kol kas yra viešojoje erdvėje nematau jokios teisinės perspektyvos, bet tai yra mano nuomonė, galbūt jeigu bus kreipimasis galimos aukos į teisėsaugą, galbūt teisėsauga surinks įrodymus kitaip“, – svarstė S. Skvernelis.

Jis sakė, kad istorija jį labiausiai nustebino dėl to, kad M. Majauskas „Seime labai aktyviai, netgi sakyčiau agresyviai reiškėsi šitomis temomis“.

M. Majauską kaltinanti mergina „Info TV“ reportaže antradienį pasakojo prieš daugiau nei penkerius metus jo bute, tuomet būdama pilnamete moksleive patyrusi nepageidaujamą politiko seksualinį elgesį. Pašnekovė liudijo žinanti dar bent kelias merginas, kurių bejėgiškumu M. Majauskas esą bandė pasinaudoti.

Pats parlamentaras antradienį išplatintu pranešimu spaudai informavo stabdantis narystę Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) partijoje, „kol bus išsklaidytos visos abejonės“. Jis taip pat ketina pasitraukti iš Seimo Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos pirmininko pareigų, tačiau atsisakyti parlamentaro mandato kol kas nesvarsto.

Jam mestus kaltinimus parlamentaras neigia.

Dėl paviešintos informacijos apie M. Majauską TS–LKD lyderis Gabrielius Landsbergis kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, ji trečiadienį nurodė nagrinėjanti pareiškimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vai,vai

Vai,vai portretas
kaip dabar puolamas Majauskas. "Cia konserviniai","ju irstva"," jie gina Majauska,o kasdien puola Karbauski"... Gaila ir Karbauskio,kuris bande veltis ar velesi su "grazuole", (anot Malinausko ). Bet kuri buvo apsivogusi kartu su drauge (dirbant) ir melage- "istekejusi" (kai tuo tarpu juk issiskyrusi) Ir dar, (per ka ? ) sugebejusi ilisti i seima (siaube,kokia asaba, sedejo seime ! ). O gal daugelis bobu barakudu,keksiu (bet gudriu ),o visi vyrai akli,buki kvailiai?

tai va

tai va portretas
Man tas pats kaip baigsis ši istorija ar panašios, bandau suprasti abi puses, bet niekaip nesuvokiu, kad išsilavinęs, padorus vedęs vyriškis vestųsi į savo šeimos namus svetimą merginą be žmonos žinios. Be to, kiek atvejų pasitaiko gyvenime, kad žmonės tiesiog nuslepia savo šeiminius santykius, jauna mergina gali net nežinoti, kad bendrauja su vedusiu. Kiek atvejų pasitaiko gyvenime, kai jauna panelė ar jaunas vaikinas nuslepia savo nepilnametystę ir prisistato pilnamečiais...

va būtent

va būtent portretas
p.Majauskas yra viešas asmuo ir ne savo žmoną jis kvietė į savo butuką "pasisėdėjimui" po vakarėlio ;), tad ir reikalas viešas, ir rūpi visiems Lietuvos piliečiams.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių