S. Skvernelis: Lietuvai svarbus bendradarbiavimas su Izraeliu

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis sako labai vertinantis glaudžius dvišalius santykius su Izraeliu, didelį dėmesį skiriant verslo ryšių skatinimui, investicijų pritraukimui, pranešė Vyriausybės Ryšių su visuomene skyrius.

„Lietuvos Vyriausybė yra pasirengusi dar aktyvesniam dialogui įsteigiant tarpvyriausybinio bendradarbiavimo komisiją. Taip pat mums labai svarbus bendradarbiavimas su Izraeliu viešojo saugumo ir kovos su nusikalstamumu srityje ir norėtume ateityje šiuo klausimu pasirašyti susitarimą“, – pareiškė S. Skvernelis, susitikęs su Izraelio valstybės ambasadoriumi Lietuvai Amiru Maimomu.

S. Skvernelis taip pat pabrėžė, jog Vyriausybė įsiklauso į Lietuvos žydų bendruomenės balsą ir per pastaruosius metus skyrė ir skirs didelį dėmesį žydų kultūrinio ir religinio paveldo objektams.

Pasak premjero, artėjant Holokausto atminties dienai, kuri bus minima sausio 27 –ąją, svarstomos galimybės patvirtinti Tarptautinio Holokausto atminties aljanso (IHRA) rekomendacijas dėl antisemitizmo apibrėžimo.

Ministras pirmininkas su A. Maimomu aptarė dvišalius bendradarbiavimo santykius įvairiose srityse. S. Skvernelis pabrėžė, kad sveikintų Izraelio Ministro pirmininko vizitą į Lietuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Tai parodo prezidentės pozicija , balsuojant dėlTrumpo , išreikšto sprendimo Jaruzzalės atžvilgiu , NEPASITARUS SU LIETUVA

subines buciavimas

subines buciavimas portretas
nera joks bendradarbiavimas...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Įdomi nuotrauka. Atrodo lyg abu kentėtų dėl vidurių užkietėjimo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių