Seime skinasi kelią idėja sukurti komisiją dėl žemės įsigijimo

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
sukciai......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kas netiki ?

juk

juk portretas
tai bolsevykiniu genu palikuonys kuriems briuselio zydeliai dave prieima prie europos zmoniu santaupu po devizu sajunga nuo kurios britai pabego........

eikit-tik lojikai...

eikit-tik lojikai... portretas
Valstiečiai gerai dirba.Tik kad senieji beretiniai su komuiagom intrigas kuria ir pajudėt neleidžia.Karbauskinių nesamonės geriau nei buvusiųjų partinių gaujų statytinių bedieviškas cinizmas ir Lietuvos parceliavimas užsienio sukčiams(prixvatizacija, Valstybės turto, bankų, str.objektų atidavimas aferistams už grašius, nuostolinga SDT statyba ir t.t.).

kaip dabar aš suprantu

kaip dabar aš suprantu  portretas
nuo seimo rinkimų rezultatų paskelbimo buvo vienintelis opozicijos siekis - kad tik laimėjusiems rinkimus nepasisektų, nekiltų ekonomika, nemažėtų emigracija: skundai , skundai vėl skundai ....ir noras kaip nors išlikti ......ir jokio darbo visos Lietuvos labui . Jų tikslas , mano galva, kiršinti ir skaldyti dar likusius gyventi Lietuvoje , o gyvenančius emigracijoje ir skaitančius portalus bauginti . 'Patriotai ' .....ar nors vieni buvę kėlė algas, pensijas ? Ar aiškinosi kur keliauja biudžeto pinigai ? Visokios neveikiančios e , su klaikiomis sumomis ir t.t. - visas palikimas buvusių , dabar opozicijoje esančių , žinoma jie nenori , kad kas keistųsi .

seimo idiotai ......

seimo  idiotai  ...... portretas
koks kysininkas ar vagis leis jums knistis po ju nuosavas kisenes.....

...

... portretas
Žemė, 'priglobta' Karbauskio, ir LIKS Lietuvos žeme, kitur... juk panašiai ir Palestinos problema kilo, jų žemes susipirkę niekur jos neišsivežė, bet jiems patiems ten vietos neliko... o kodėl mes emigruojam?

Anonimas

Anonimas portretas
Atiduoti ta visa sema rusams tegu jius veza i sibira mesku serti

visai pašutęs esi ?

visai pašutęs esi ?  portretas
nepasitiki Lietuvos institucijomis ? Manai jos pro pirštus žiūrėjo kai buvo 'užgrobiamos' žemės ? 28 metus esame demokratinė , teisinė valstybė , o vis galvoji , kad gyvename džiunglėse ? Kur skundai 'vargšų' apie užgrobimus ? Kur teismo sprendimai apie pažeistus įstatymus ? Tikro "patrioto' vertas komentaras :) Tu gal švieskis nesijuokęs , nors .....jei mirsi iš juoko , tai tiek to ? :))

kiek ten tokiu tipo pilikimus yra gavę ir panaši

 kiek ten tokiu tipo     pilikimus yra gavę       ir  panaši portretas
kur gi ne juk KARABASO visos valdos pajudės iš vietos juk kiek užgrobtų žemiu yra tipo jis globėjas yra tų žemių net iš juoko tuoj numirsių

Ar

 Ar portretas
Kaip atsibodo G.Lansbergis dykaduonis nieko neveikia tik skundais užsiima,kaip ir senasis Lansbergis.Paklauskite kiek užsienio bankuose V.Lansbergis turi turto pamatysit tikrą veidą.O dykaduonis kiek su Austėja užsigrobė niekas netikrina.Žurnalistai nepriklausomi patyrinėkiit kaip sąžiningai jie susikrovė turtus ir kaip G Lansbergis turtėja .Šlykštu ....

teisūs ir Skvernelis ir Karbauskis ,

teisūs ir Skvernelis ir Karbauskis ,  portretas
po tokių opozicijos demaršų dėl situacijos žemės ūkyje , man kaip rinkėjui pasidarė aišku : jūs, būdami valdžioje, būdami seimo nariais, labai prastai atlikote savo darbą , nes jūsų pareiga buvo - neleisti tokios situacijos , kurią dabar vadinate ydinga ir bandote nagrinėti kurdami komisijas , tuo tik patvirtindami mano įtarimus. Jūs turėjote įstatymų keitimo teisę , galėjote keisti mokesčius . Man kaip rinkėjui nereikia tokių seimo narių , kurie tada prastai dirbo ir dabar "nori dirbti" tik Karbauskiui . Tokia mano nuomonė be pagarbos . 2008-2012 konservatoriai Kubilius su žemės ūkio ministru Starkevičiumi , bei liberaliuoju Gentvilu - kodėl buvote 'akli' ir matėte kas darosi žemės ūkyje ? Iš kur atsirado "kompetencija' vertinti patapus opozicija ?

Antek.

Antek. portretas
Ar tie du valdantieji bent turejo sakes ,ar lopeta rankose.man labai patinka kai buves mentas stovi uz Karbauskio nugaros.o zeme dalinasi.500hhhh....man juoktis norisi.nupirksiu spec.rubus ir pirmyn ja apdirbti,o ne isnaudoti Lietuvos gyventojus!

NA NA

NA NA  portretas
visi pagal įstatymus turi būti lygus ,________kodėl Sabonio kotedžai yra nelegaliai pastatyti ant Nidos parko , saugojamo valstybės ,kodėl dėdulė kgbistas landsbergis , žemę padarė, net kilnojamu turtu ,ir už-grobė svetimą žemę yra daug prichvatizuota , per landsberginių kadensiją , nelegaliai žemės ,ir ttt,,,,,sėkmės visi pagal įstatymus turi būti lygus , o ne ,,,,,,,

Tadas

Tadas portretas
Prabalsuos pagal Karbauskio nurodymo karbauskio klapčiukai>Viskas apgalvota. BLL Lietuvos televizijos užgrobimui 14 komisijų,dar viena tarptautinė dar viena seimo.Bl Žemgrobys bijo vienos komisijos į agrokoncerną.

Kažko

Kažko portretas
Šitie kiauliaakiai jau net nestebina.

Galerijos

Daugiau straipsnių