S. Skvernelis apie G. Palucko draugystę su A. Paleckiu: man neramu

Premjeras Saulius Skvernelis nelinkęs kažkuo įtarinėti Socialdemokratų partijos pirmininko Gintauto Palucko, tačiau neslepia, kad jam neramu dėl šio politiko bičiulystės su Algirdu Paleckiu.

„Aš nesu tyrėjas, kad ką nors įtarinėčiau, aš pasakiau savo nuomonę - neramu. (...) Bičiuliai, santykiai su ponu Paleckiu...“,- ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė S. Skvernelis.

Į klausimą, ką tai gali reikšti, jis atsakė: „Nieko gali nereikšti, tiesiog reikėtų pažiūrėti, koks bendravimas buvo, apie ką, dėl ko, su kuo“.

Žurnalistams pasiteiravus, ar gali būti G. Paluckas irgi įsipainiojęs kažkur, S. Skvernelis atsakė, kad tokių duomenų neturi.

Reaguodamas į tokį S. Skvernelio susirūpinimą, Socialdemokratų partijos lyderis Gintautas Paluckas sako, kad premjeras elgiasi desperatiškai.

„Premjeras Saulius Skvernelis, prabilęs apie tariamą Algirdo Paleckio ir mano bičiulystę, elgiasi desperatiškai. Jei samprotautume panašiai kaip premjeras, galėtume svarstyti, kad Saulių Skvernelį į politiką atvedė Rolandas Paksas. Juk jis pasiūlė Skvernelį į vidaus reikalų ministrus. Vadinasi, Skvernelis - Pakso bendražygis. Paksas lankosi pas Vladimirą Putiną. Iš to išplaukia, kad premjeras dirba Putinui? (...) Žinau, kad giliai širdyje premjerui dėl tokio pasisakymo gėda. Skvernelis mato, kad jo reitingai čiuožia žemyn, jo viltys būti prezidentu bliūkšta, todėl ir svaidosi tokiais pasisakymais. Galiu tik priminti: emocijos nėra faktai“, - Eltai premjero pasisakymą komentavo G. Paluckas.

Kaip ELTA jau skelbė, trečiadienį viešumoje pasklido žinia, kad, tiriant šnipinėjimo bylą, teisėsauga jau nuo spalio mėnesio yra suėmusi buvusį Socialistinio liaudies fronto pirmininką Algirdą Paleckį, taip pat antradienį buvo sulaikytas ir Rusijos Federacijos pilietis, buvęs prosovietinės organizacijos ,,Jedinstvo“ lyderis Valerijus Ivanovas. Pasak generalinio prokuroro Evaldo Pašilio, suimtų asmenų yra ir daugiau ir visiems įtarimai pateikti dėl galimo šnipinėjimo kitų valstybių institucijoms. Generalinis prokuroras pažymėjo, kad nėra duomenų, jog tai susiję su asmenimis iš parlamentinių partijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
ŠAUNUOLIS SKVERNELIS .Oi kad sukruto visi kirkiliniai.

Pragaistinga

Pragaistinga portretas
kai Seime ju dauguma, - jie nieko nebijo, visiems mums spygas rodo ir mislija,kad jie atejo amziams su visa galia ir sava teisybe.Ka mes galime padaryti, - OGI KOL LAIKAS ATSIPEIKEKIME IR PAJUSKIM PILNA ATSAKOMYBE UZ RINKIMU REZULTATUS

onute

onute portretas
MUMS IRGI NERAMU KAD JUS NORIT TAPTI PREZIDENTU OI KAIP NERAMU
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių