S. Skvernelis apie D. Grybauskaitės kritiką: prezidentė dalyvauja rinkimų kampanijoje

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis pirmadienį pareiškė, kad jį dėl užsienio politikos sukritikavusi prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvauja rinkimų kampanijoje.

„Vertinu kaip prezidentės dalyvavimą rinkiminėje kampanijoje ir dar tą dieną, kada draudžiama agituoti. Daugiau jokių vertinimų nebus“, – žurnalistams Vilniuje sakė premjeras.

Taip S. Skvernelis reagavo į prezidentės pareiškimą, kad jo pasiūlymas Baltarusijai Astrave vietoje atominės elektrinės statyti dujų jėgainę yra antikonstitucinis, o kai kurie užsienio politikos sprendimai daro tarptautinę gėdą Lietuvai.

Šalies vadovė vykstant antrajam merų rinkimų turui sekmadienį sukritikavo premjero vizitą Izraelyje ir pareiškimą apie Latviją.

Palestiniečiai notą Lietuvai prieš pusantro mėnesio įteikė dėl premjero apsilankymo Rytų Jeruzalėje su Izraelio pareigūnais ir sprendimo neaplankyti Palestinos savivaldos.

Prieš kelias dienas naujienų portalas lrt.lt citavo S. Skvernelio pasisakymą Lazdijuose, kad „latviai mums ne broliai, o konkurentai daugelyje sričių“.

Ši citata sulaukė dėmesio ir Latvijos žiniasklaidoje.

Šeštadienį po premjero komandos kritikos portalas patikslino premjero citatą: „Latviai, estai, atrodo, visiškai būtų mūsų broliai, bet taip nėra. Kalbant apie tą pačią Latviją, tai yra vienas iš mūsų didžiausių ekonomikos plotmėj konkurentų“.

Paklaustas apie Lietuvos santykius su Latvija, premjeras pirmadienį teigė: „Aš komentarus pasakiau, skaitykite, ką aš pasakiau. Prašyčiau tiktai tiksliai cituoti mane.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ko negaliu atleisti

Ko negaliu atleisti portretas
Suklastotos komunistės biografijos, apgautų rinkėjų ir to kad ji agitavo išsižergusi prie rinkimų urnos už šmikį iš apsivogusios partijos. Rezultatas – dar keturis metus kentės Lietuvos sostinė nuo kaimo bernų išsidirbinėjimo

Kęstas

Kęstas portretas
Nusivadovavo Grybauskaitė. Neatskiria kur tikra gėda. Kodėl Lietuvoje toks aukštas pensijinis amžius? "Lietuvoje senatvinės 65 metų amžiaus gyventojo ligos ateina žymiai anksčiau - esant 61,5 metų amžiaus, o Lenkijoje - esant 63,9 metų amžiaus." Nepaisant to, Lietuva neseniai padidino pensijinį amžių iki galutinių 65 metų (reiškia, tris su puse metų turime dirbti, sirgdami sunkiomis senatvės ligomis), o Lenkija sumažino. Kodėl? Nes Lietuvą valdo Mockus, Numavičius ir kiti turtingi vagys per kyšius. Jie išvagia ir mūsų sveiko gyvenimo metus pensijoje, ir verčia mus dirbti, net sunkiai sergančius. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

babulei

babulei portretas
tų kvailių deja netrūksta. jie kaip sugeriamasis popierius, ką koks nupirktas žurnaliūga parašo taip ir susideda sau į galveles, net nebando pasiaiškinti, tame bent dalelė tiesos yra ar ne. šiaip tai manau, kad kubilo buhalterė šansų neturi, bet deja švedų bankyrius jų turi nemažai, o tai tas pats konservatorių statytinis tik į gražesnį popieriuką įvyniotas
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių