R.Žilinskas priimtas į Tėvynės sąjungos frakciją Seime

Seimo narys Rokas Žilinskas priimtas į didžiausią Seime valdančiąją Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakciją.

Ketvirtadienį TS-LKD frakcija pranešė, kad jos posėdyje buvo apsvarstytas R.Žilinsko pareiškimas dėl priėmimo į šią frakciją. „Nutarta prašymą patenkinti“, - rašoma pranešime.

Apie tai, kad R.Žilinskas prašosi į konservatorių gretas, Seimo kuluaruose kalbėta jau ne vieną mėnesį.

R.Žilinskas yra Seimo Europos reikalų ir Užsienio reikalų komitetų narys, Atominės energetikos komisijos pirmininkas. „Seimo nario veiklos prioritetas – Lietuvos energetinės nepriklausomybės strategijos įgyvendinimas. Parlamentaro veiklą šioje srityje pozityviai vertina energetikos ministras Arvydas Sekmokas“, - teigiama frakcijos pranešime spaudai.

Į Seimą R.Žilinskas 2008 metų spalį buvo išrinktas kaip Tautos prisikėlimo partijos (TPP), įėjusios į keturių partijų valdančiąją koaliciją, atstovas. 2009 metų rudenį jis prisijungė prie opozicinės Krikščionių partijos frakcijos, kurios daugumą narių sudarė atskilėliai nuo TPP. Prieš mėnesį R.Žilinskas buvo pašalintas iš Krikščionių partijos frakcijos ir perėjo į nefrakcionuotus Seimo narius vienijančią Mišriąją grupę.

Seimo TS-LKD frakcijai šiuo metu priklauso 47 parlamentarai, tačiau iš jos žada trauktis keli tautininkai.


Šiame straipsnyje: Rokas ŽilinskasTS-LKD

NAUJAUSI KOMENTARAI

CHE CHE CHE

CHE CHE CHE portretas
TOJE PARTIJOJE GREITAI BUS TIK PIDO IR RASTAI

nuomone

nuomone portretas
Ar toks yra tikro konservatoriaus idealus portretas : Gejus , su stipriu alkoholio kvapu , nedalyvaujantis LR Seimo posedziuose ? !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių