Rusijos ministerija: Vilniuje vykstantis forumas yra antirusiška akcija

Grįžti į straipsnį

Zacharovai neramu, putinas iki "rinkimų" nespės nugalabyt

Zacharovai neramu, putinas iki "rinkimų" nespės nugalabyt portretas
Putino mafijai reikia užmušt, nužudyt, nunuodyt atsikratyt. Atviroji Rusija“ įkūrėju Michailo Chodorkovskio, buvusio Rusijos premjero Michailo Kasjanovo, po bandymų nunuodyti JAV šiuo metu besigydančiu Vladimiru Kara-Murza, nužudyto Rusijos opozicijos politiko Boriso Nemcovo dukra Žana Nemcova, vienu artimiausių B.Nemcovo bendražygių Ilja Jašinu, nunuodyto Aleksandro Litvinenko našle Marina Litvinenko ir kitų Rusijos žmonių gynėjų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas finansuoja forumą? Kodėl forume rusų nėra?

Anonimas

Anonimas portretas
rusijoje rusu gyvena tik 20 proc visi kiti rusijos gyventojai jie nera rusai tik rusakalbiai pasiguglinkit po mongolu 300 metu valdymo rusu liko tik prie pskovo ir smolensko kirur jie buvo perdaryti kaip ir rusijos carai nie vienas is ju nebuvo grynakraujis rusas kazkas galetu panagrineti ir parasyti sia tema placiau idomiausia is. caru tikriausiai romanovai kurie net nelaike save rusais tikriausias pavdinimas siuo metu rusus vadinti rusenais rusijos gyventojais

Ne durnių laivas, bet durna laivo kapitonė

Ne durnių laivas, bet durna laivo kapitonė portretas
Tai aksioma, nereikalaujanti įrodymo.

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Del pono Gari Kasparovo 2016 kovo 10 diena Interviu naujienu agenturai ELTA ir LRT radijui G. Kasparovas teige teigini kuri atspausdino DELFIS: ,,G. Kasparovas: V. Putinas gali pulti dar šiemet – liepa, rugpjuti arba rugseji,, Tuo skatindamas emigracija gimstamumo mažejima užsienio firmu pasitraukima iš Lietuvos širdininku mirtis Lietuvos pilietybes atsisakymus... Žinodami kaip draugas Linkevicius puikiai sutramde Kremliaus propagandista Gazmanova - prašome imtis neatideliotinu veiksmu prieš G.Kasparova uždraudžiant jam ivažiuoti i Lietuva del jo kurstomos karo propagandos. Jis tvirtino jog puolimas bus liepa, rugpjutu arba rugseji. Praejo spalio 1 diena. Terminai visi praejo- puolimo nera. Tai tebuvo tik karo propaganda ir civiliu gasdinimas... MELAS... Iš anksto dekojame draugui Linui Linkeviciui už karo propagandisto sutramdyma ir užkardyma. Už Lietuva- vyrai. Mes nugalesim. Na Linkeviciau? dirbam dirbam?

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Rusai daro antirusišką akciją? Putino šutvė visai pasimetė ir patys nežino nei ką daryti, nei ką kalbėti. Vykstantis Vilniuje rusų forumas, aptariantis aktualius Rusijos vidaus ir užsienio politikos klausimus, pateikiamas kaip antirusiška akcija.

Arvys

Arvys portretas
Kazkada bolsevikai iszude milijonus ruskiu inteligentu ir paverte ja plikasikniu muziku tauta.Dabar sitie putkino subinlaiziai irgi savo sviesiausius piliecius vadina marginalais ir isdavikais. Labai jau panasios paraleles...

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Vakaru imperijalistai nuo Napoleono laikotarpiu tik nori užkarauti visa Rusija ir nužuditi visus rusus. Napoleonas buvo pirmas rusofobiškas nacifašistas bet rusai žino kovoti už laisve ir nepriklausomybe nuo nacifašistus.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Dar Napoleonas norėjo atnešti laisvę Rusijos žmonėms, panaikinti baudžiavą, bet rusai kalba kitaip. Rusija be caro negyveno ir negyvens. Tegyvuoja caras.

Galerijos

Daugiau straipsnių