Rusijai – NATO klausimai dėl „Zapad“ pratybų Lietuvos pašonėje

Grįžti į straipsnį

realybė tokia

realybė tokia portretas
kad ruai perdaug žvangina ginklais. Protingas atsakas į tai -raketos Petriot. Kitaip karštagalvių žirinovskininkų neapraminsi. Nebūtumėt Krymo,Donbaso užgrobe-nebūt ir raketų pas mus. Vagie,kepurė dega !

Anonimas

Anonimas portretas
visokiu.iskripeliu.ira.kurie.nesupranta.relios.politikos.

Visiems

Visiems portretas
Tie Chi chi chi ir cha cha cha yra mano kaimynai. Jie gyvena kartu. Pederastai ir pedofilai kaip retą. Tai yra vyras ir žmona. Šeima kaip dabar mėgstama sakyti. Tik nežinau kuris vyras, o kuris žmona. Tikriausiai, tai du viename. Už kitą nuomonę turinčius dergimą ir prostitutės magnolijos ir komunistinės kolaborantės liaupses jiems duoda atčiulpti pediko iš URM-kiauliasnukio šliosą ir išlaižyti prostitutės magnolijos išangę. Jų tėvai ir seneliai buvo idėjiniai komunistai. Verkė ir alpo visa šeima kai Stalinas mirė. Dabar persivertė į kitas įdėjęs, kad tik kuo arčiau lovio.

VISIEMS batkos chachasiknaskyloms

VISIEMS  batkos chachasiknaskyloms portretas
ne rusas jums vazelinu siknas isdraskys,bet batkos draugelis Sikmonkas su mylimaisiais......gerai,kad vazelio prikaupeeeeeeet!

tam karzygiuj ...,,pakeisk plokstele,,,,

tam karzygiuj ...,,pakeisk  plokstele,,,, portretas
ateis rusas ir pakeis , palauk ......ir vazelino nusipirk...

tam cha cha cha

tam cha cha cha portretas
Plokstele pakeisk!

Jau iki soties prisivalgem to ZAPAD

Jau iki soties prisivalgem to ZAPAD portretas
Gali kas gali žino ir gali pasakyti, Kada gi jie pagaliau PULS ???? Kiek gi galim laikyti paruošta duona su druska ??

cha cha cha

cha cha cha  portretas
O cho ho, kokie karingi pasidarė Putino subinlaižiai Matyt juos įkvėpė Putino žvanginimas ginklais Lietuvos pašonėje..

cha ............

cha  ............ portretas
subine pradejo svilt variugom , kazkodel apie tai negalvojo kada y lietuva jankiu tankus, lektuvus ,kariumene ,,patriot,, raketas tyse ir pirmi klyke ,,rusai puola,,,, veliau ar anksciau bet tas bordelis turi but isdraskytas...... na o provokacijas tai manyciau rengs vien tik jankiai su lietuvos debildauniais toks yra ir buvo pagrindinis jankiu tikslas ir scenarijus...;..

Realybė

Realybė portretas
Lietuva pamiršo šaukti aliarmą dėl JAV "Patriot" rakėtų kurios dislokuotos Lietuvoje. Zapad yra nato atgrasymo priemonė, kad mažiau žvangintu ginklais Rusijos pasienyje,. Lietuvai būdinga verkšlenti dėl niekų bei kelti bangas stiklinėje.

Galerijos

Daugiau straipsnių