Rusija Lietuvoje suderino penkis balsavimo punktus per prezidento rinkimus

  • Teksto dydis:

Rusijos ambasada Lietuvoje paskelbė, kokiose vietose kovą šios šalies piliečiams Lietuvoje bus galima balsuoti per artėjančius prezidento rinkimus.

Kovo 18 dieną vyksiančiuose rinkimuose rusai galės balsuoti šalies ambasadoje Vilniuje, viešbutyje „Park Inn“ Kaune, generaliniame konsulate Klaipėdoje, „Santarvės“ gimnazijoje Šiauliuose ir Visagino kultūros centre „Draugystė“.

Rinkėjai į šiuos balsavimo punktus taip pat bus vežami iš kitų miestų ambasados užsakytais autobusais. Pavyzdžiui, į Vilnių bus galima atvažiuoti iš Panevėžio ir Ukmergės, į Kauną – iš Alytaus ir Prienų.

Autobusai į Klaipėdą veš Rusijos piliečius iš Palangos, Plungės, Tauragės ir Šilutės, į Šiaulius – iš Mažeikių ir Telšių, į Visaginą – iš Ignalinos ir Zarasų.

Lietuvos užsienio reikalų ministerija sausio pabaigoje leido Rusijai balsavimą Lietuvoje organizuoti penkiose vietose.

Maskva per kiekvienus rinkimus prašo Lietuvos leisti sukurti daugiau balsaviečių įvairiose šalies vietose, o tokie prašymai beveik visada būna įgyvendinami.

Analitikai beveik neabejoja, kad Rusijos prezidento rinkimus laimės dabartinis šalies vadovas Vladimiras Putinas.

2016 metų rugsėjį renkant rusų parlamentą Lietuvoje balsavo kiek daugiau nei 2 tūkst. čia gyvenusių arba besilankiusių Rusijos piliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mars

mars portretas
o kodel turi balsuoti lietuvoje tegu vaziuoja i rusija tuo paciu pasisveciuos o gal ir pasiliks ka gali zinoti gal prabus meile rusijai

idomus sutapimas

idomus sutapimas portretas
kovo 18 bus Putino rinkimai, kaip tik Lietuvoje kelios dienos pries ir kelios po koncertuos Kirkorovas, kuris gaidamas apdovanojima 2017.11.15 d. is Putino du kartus pabrežė Krym naš. Krymas mūsų, video nuo 28 min. http://argumenti.ru/society/2017/11/555663 kas gali dabar paneikti, kad jis neatsitiktinai yra ileidziamas koncertuoti, kaip Gazmanovo vien už daina kad jis padarytas cccp neileidzia ?

X

X portretas
Tai ir pusk i ta rusija
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių