Reanimacijoje gydomos K.Prunskienės būklė – neaiški

Antradienio popietę Lietuvos liaudies partijos sekretoriato atstovė Danguolė Tautvydienė teigė, kad po sunkaus pirmadienio vakaro partijos pirmininkės Kazimiros Prunskienės sveikata stabilizavosi. Tačiau jau po poros valandų žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad politikei operacijos metu pašalinta dalis kaukolės ir jos būklė pablogėjusi – esą gydytojai kovoja dėl politikės gyvybės.

Žiniasklaidoje pasirodžiusios informacijos partijos atstovė D.Tautvydienė negalėjo komentuoti, nes sakė pati apie tai nieko negirdėjusi. Paklausta, ar K.Prunskienei pašalinta dalis kaukolės, kad smegenys turėtų vietos tinimui, pašnekovė patvirtinti negalėjo: „Kol kas nieko nežinau. Paskutinėmis mano žiniomis, K.Prunskienės būklė buvo stabilizavusi. Dėl kaukolės negaliu nieko pasakyti, bet jai buvo atliktos reikalingos procedūros“.

Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė informacijos apie politikės būklę atsisako teikti.

Portalas 1diena.lt primena, kad K.Prunskienė į ligoninę pateko sekmadienio vakarą, prieš savo 69 gimtadienį. Moterį ištiko insultas. Pirmadienį gydytojai teigė, kad politikės būklė stabilizavosi, tačiau vakare pranešta apie būklės pablogėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsakomybė

Atsakomybė portretas
Dimensija turi būti gydoma vaistais ir šviežiomis daržovėmis. K.D.Prunskienei reikia atsiminti ir aprobuoti savo veiklą visuomenės labui.

........

........ portretas
labai gera zinia. :))))

jakubonis

jakubonis portretas
bukle jos aiski...pakaks,ir taip didziaja sawo gyvenimo dali,gyveno,valge,ir t.t. uz mokesciu moketoju pinigelius.dabar viskas,paskutinis etapas,kaip ir brazausko.tikiuosi,kad sekantys,musu mylimas zydukas-profesorius...
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių