Reakcija išsiskyrė: Estija pasveikino V. Putiną, Lietuva – ne

Grįžti į straipsnį

magnolija

magnolija portretas
ir paskirta gadit santykius,kurstyt kara su kaimynais.Ziuret per sautuvo taikikli.

magnolija

magnolija portretas
nepasveikino Puckino nes uzpyko kad viesai per Rusijos TV kanalus paviesino jos profesanalios KGB agentes slapyvardi.Ir as pykciau kai draugas isduoda savus

Vladas

Vladas portretas
Manau,kad nesveikino todėl, kad tas rusas greičiau užpultu.Nes nepuola ir nepuola,matyt jau nepatogu pasidarė.

blefas

blefas portretas
visas gero tikslaus demokratišku šalių pasaulio veikėju turėtu tokius fokusus kurtos pono putino kur tik matyta karuose pastoviai iš vien ėjo ir tripė liaudi kiek skausmo patyrė kokie skaičiai žmonių išėjo iš gyvenimo tapo po sovietiko kampu žudimo porcijom, juk ir sirijoj, o kur tik nebuvo pono blogio kūriniai židiniai žmoniu palikti namai bėgliu neatsiginamo kur gruzinu ,kur čečenu , kur ukrainos donbaso marupolio po šiai dienai nėra taikos ,o kam reikėjo krymo okupacijos ,kur tau žeme krymas rusu ,bet žiūrint kur duokumentus žemelapio padalinimo turėjo juk ukrainos žemese buvo ir turėjo būti iki galo, kam reikėjo okupuoti ,o kur yra prusu žemes iki šiol nejuda o stovi grasina su iskanderais bet ar ten rusu žemes juk seniai buvo laikas palikti ir eiti į savo sibiro platybes ,kur tau ponui mažai, ten toj kinas užims ir duos pendeli putui per šikna von kazachas pradėjo jau reikalauti ir savo atskils visos ten gentys nuo rusu ir kas liks nereiks velikos žemes oi laikas nurodyti ponui vi

cirko

cirko  portretas
nesuprasi vieno kam reikalingo sveikinimai lyg taip nuo tu sveikinimu bus geriau nesuprasi kam ir kas keisis šitos kodencijos 6 metu veiklos , juk koks buvo toks liks žmonių pragyvenimo būdo ,o matote ima ir į užpakali lenda estas bet žiurim ka sako putinas pats estui, juk gero nieko nelinkėjo o tik agresijos pilnas buvo ,pagal viska nereikia to pono sveikinti juk ten nebuvo tiesioginiu rinkimu , surežisuota juk navalino pono net neleido bolotiruotis o kiek gerbėju turėjo navalno partija ,juk navalinas negalėjo dalivauti taip ir šalininkai nebalsavo juk 38 procentai žmoniu tik maskvos sriti, o kur per visa rusija koks skaičius iškrito , o juk balsavimui skaičiukus fokusus prvedė tokio lygio kad ponasišlindo oi per komandos duota nurodimą surengė ne balsavima bet cirka juk tikrai rusas to pono nenori ir vėl bus demaršas aligarchu, valdomas voks dar geriau,

jo

jo portretas
matyt dedule neleido

as

as portretas
Yra ivairiu budu atkriaipt i save demesi, kiekvienas pasirenka pagal savo intelekta.

Lietuvos pagarba

Lietuvos pagarba portretas
Lietuvos pagarba Estijos Prezidentei.

Putinas – patologinis žmogžudys

Putinas – patologinis žmogžudys portretas
Ir tokį sveikinti? ............Pagarba Prezidentei!

ar durnaropių užvalgėt?

ar durnaropių užvalgėt? portretas
Sveikinti diktatorių, kurio rankos kruvinos, ar jums su galva negerai? Kokia turi būti supuvusi sąmonė, kalbant tokius dalykus. Ar labai mandagu pulti su tankais nepriklausomą valstybę, gal ir jūs pageidaujate tokio referendumo?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Reikia gerai pagalvoti, ar verta sveikinti vis tą pačią save išrenkančią žmogystą. O, konkrečiai – nepraustaburnį chamą ir chronišką melagį striukį Putiną. ....... Gal pakanka, kad jį šlovina Naksintis Kakalas (NA NA), nukvakęs Senis Kęstas, šlapimo nelaikantis RUSAS ir panašios Lietuvos atplaišos?

????

???? portretas
gal paveikė mastymą klimak sas?

Anonimas

Anonimas portretas
sunki akistata dviejų agentų ,gal grybauskaitė liko apgauta ,visi kaimynai toliau tęsia prezidentavimus savo šalyje ,:Kinija ,Rusija ,Vokietija ,korėja ,o mūsų panelei matomai liepta palikti postą ,nes Lietuva per daug žemai smuko ir ekonomiškai ir morališkai .

NA NA

NA NA  portretas
matomai buvusi Putino bendrapartietė ,panelė , supyko asmeniškai ,nes Grybauskaitės valdymas yra ne protu ,ne valia ,o jausmais _____kodėl Rusija išviešino jos priklausomybę kgbistams ,o landsbergio ne ,gal todėl ,kad dėdulė yra veikiantis ,o Grybauskaitė ,,,,,sėkmės, ką čia supaisysi kas buvo jaunystėje ,,,

šaunuoliai

šaunuoliai  portretas
estai

Kęstas

Kęstas portretas
Kvaili karo kurstytojai Lietuvoje nenurimsta. "Valstybės gynimo taryba nusprendė, kad Lietuvos gynybos išlaidos, atsižvelgiant į finansines galimybes, palaipsniui bus didinamos pasiekiant, kad 2030 metais jos būtų ne mažesnės nei 2,5 proc. BVP. Šiemet Lietuva krašto apsaugai skiria 2,01 proc. prognozuojamo BVP arba 873 mln. eurų. Tai 43,4 mln eurų kasmet daugiau, negu tie 2,0 proc., kuriuos NATO pataria skirti." Tai 43,4 mln, kuriuos galėtume skirti sveikatos apsaugai, švietimui, galų gale, naujų technologijų įsisavinimui ir ūkio vystymui. Tai veltui iššvaistomi mūsų visų pinigai. Kvaili karo kurstytojai Lietuvoje nori šią sumą padidinti net 50 kartų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

NIKA

NIKA portretas
kai kuriems komentatoeiams,kuriems labai truksta issilavinimo,patinka ar nepatinka,bet kaimynas ir su pergale reikia sveikinti,nes taip norejo tauta,o kad cia pliurpia,kad nedemokratiniai rinkimai,tegul apsgraibo savam kieme,nes kad ir labai noretu tiek Lansbergio ,tiek Grybauskaites tikrai niekas neisrinks,o musu dedule labai norejo buti prezidentu,bet jau praejo 28 m kaip tauta nepatenkino jo noru,taip nepatenkino,nors beretes ir labai norejo,taciau baigia ismirti ir galiu nebera ir kaip noreciau surasti kokiu nuopelnu niekaip nerandu,nebent kad tauta isvadino sunauja,ko nedriso pasakyti ne vienas prezidentas

Palaikau prezidentę

Palaikau prezidentę portretas
Lietuvos prezidentė pasielgė labai teisingai, o kam labai patinka kaimyninės šalies politika, gali emigruoti, ten tokių laukia išskėstom rankom.

odo

odo portretas
Normalus vadovai pasveikino (net Trumpas) tik ne musu konsevatiška "šavka" ...

Absurdas-

Absurdas- portretas
tas fašistas pats save “perrinko”, 79% zombiu tik pasireiškė.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasvarstymai straipsnyje apie Estijos prezidentės sveikinimą V. Putinui, todėl nesuprantu kuo čia dėta sausio 13-oji. Gal Estijos pašonėje V, Putinas nedislokavo raketų, todėl prezidentė išreiškė padėką, Lietuvai nėra pagrindo sveikinti, apskritai, kokia proga sveikinti, juk tą postą jis su chebryte pasiėmė

...

... portretas
Taip, "Sausio tryliktos aukų artimieji privalo žinoti" kas juos ŠLYKŠČIAI apgavo.

Eugenijus G.

Eugenijus G. portretas
Sausio tryliktos aukų artimieji privalo žinoti.Žudikai turi būti nubausti.>>>>>>https://regnum.ru/news/1753719.html

10 tukstanciu nuzudytu ukrainieciu

10 tukstanciu nuzudytu ukrainieciu portretas
ir 10tukstanciu SYRU toliau zudomi...sveikino Putleri

Serbija, Estija, VFR.....ir viskas

Serbija, Estija, VFR.....ir viskas   portretas
Kas ir su KUO Sveikino .Krymas ta HUILO sveikino...?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Bepigu laimėti, kai neleidi kandidatuoti rimtiems varžovams. Kam rinkimams pinigus leisti, tegul pasiskelbia vadovu, kaip Kinijos vadovas, kol pačiam nusibos.

Anonimas

Anonimas portretas
Žiūrėkit kas pasidarė kai konservai nubalsavo priešingai nei kalba ,

ALGIS

ALGIS portretas
Kas galėtų paneigti , kad labiausiai kritikuojantys kremlių , yra ištikimiausi jų draugai , ar tai kada nors nepaaiškės

cha

cha portretas
rusems sviesus patinka...

o o

o o portretas
Kiek trolių, laukiančių raudonarmiečių prabudo. Troliai taip susireikšmino, kad net Lietuvos vėliavas pradėjo draskyti ir mėtyti į šiukšlines. Prezidentė pasielgė labai teisingai, pagarba jai, šaunuolė. Nereikia kreipti dėmesio į putininius trolius.

Anonimas

Anonimas portretas
Vaizdelis nekoks...o kaip sveikinti,prieš tai pareiškus nepakantumą Putinui.O taip neturėtų būti,protinga politike privalėtų žinoti kaip elgtis-prezidentės blogo tono taisyklės kenkia Lietuvai.Greičiau jau pasibaigtų jos ta kadencija.

dar to trūko

dar to trūko portretas
Diktatorius suvaidino rinkimus ir sveikinti ? Kiek gėda dėl kaimynų estų, bet nori būt pataikūnais, jų valia.

Romualdas

Romualdas portretas
Silpnumo pozymis..m

Anonimas

Anonimas portretas
Ką ten ji sveikintina juk niekas nepasikeitė

dar

dar  portretas
seimininkas komandos nedave, tai ir nepasveikino

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Įdomūs žmonės tie rusai. Kandidatuoti rimtiems varžovams neleidžia. Į prezidentus perrenka tą patĮ chamą Putiną ir dar nepatenkinti, kad jo nesveikina.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
o tuos biuletenius,kuriuos grūdo,buvo prieš PREZIDENTĄ PUTINĄ,NA O BUKAS KALI LIKTI TIK BUKESNIU.MATOM ,KOKS POLITINIS MANDAGUMAS IŠVOGTOJE LIETUVOJE.

Laisve

Laisve portretas
Nes Lietuva ne diplomatiska salis ,nemokanti net is tokios paprastos situacijos iseiti graziai

Anonimas

Anonimas portretas
Vajezus kas dabar bus? Lietuvos pridurke viesai apsiskelbe kad NIEKADA nesveikins TERORISTU prezidento. Na o cia staiga Amerikos prezidentas eme ir nepaklause lietuviskos komunistines -KGBistines prietrankos. Monkes biznis. Tures lekti i Amerikos ambasada ir israsyti Trampui pyzduliai.Vot taip, pastatysim Europa ir Amerika ant ausu.

to

to portretas
marazmatikui,neveltui taip pasivadinai,buvo stebėtojų iš Austrijos,Italijos,Vokietijos,JAV,nerado pažeidimų,o čia vaitoja dėl pažeidimų,o koks tavo reikalas,Lietuvoje gyveni,tavo sveikinimų Putinas nelaukia,antra,buvo pažeidimų,net trys rinkimines apylinkes paminėjo,o ten kur kaišiojo biuletenius mokytojos,užmiršo,kad kameros filmuoja,iškelta joms baudžiamoji byla

Marazmatikams

Marazmatikams portretas
Atsipeikėkit. Išrenkamas tada, kai vyksta Rinkimai. O kas ten buvo? Pasidomėkit rusijos žmonių komentarais, jie jau nebevynioja žodžių.

TRAMPAS JAU PASVEIKINO PUTINA

TRAMPAS  JAU  PASVEIKINO  PUTINA portretas
kalbejosi per telefona ......taip kad jau galit konservatlyberastai su preziudente priekyje lekt Putinuj kiausius laizyt ir seveikinimus linket... kad nesupyktu.

Vadakste

Vadakste portretas
Matyt Lietuvos valdzia bijo , kad Putinas nepriimtu sveikinimo , nes kiekviena diena pilamas purvas ant tos Rusijos , todel ponai ir susilaiko.

Safyras

Safyras portretas
Elementarus mandagumas reikalauja sveikinti net tuos, kurie nėra labai prie širdies, bet pareigos įpareigoja. Tačiau Lietuvoje kai kas net žodžio rusas bijo kaip velnias kryžiaus... Matyt jaunystėje neskaitė nei rusų klasikų, nežiūrėjo nei kino filmų, kuriuose vaidino net Lietuvos aktoriai, nei tikro teatro spektaklių. Todėl ir mėtomi pinigai neįdomiems kino filmams ar serijalams, nes talentų ieško tarp "žinomų" žmonių aplinkos , o ne tarp tų , kurie turi kažką naujo pasakyti. Perdainuoti geriausius užsienio autorius nebuvo sunku šou atstovams, tačiau sukurti gerą dainą , su gera melodija ir geru vaizdo klipu, tai misija neįmanoma..

prezdidente

prezdidente portretas
koks bebutu prezidentas sleivas,kreivas ar kuprotas ,,,bet ji isrinko jo tauta......ir as kaip kaimyne privalau pasveikinti su pergale......ir tiketis ateityje draugisku santykiu.....

Aloyzas

Aloyzas portretas
Manau kitų metų antroje pusėje,konfrontacijos baigsis.O šiaip negarbinga.Pasveikinti reikia.

O

O portretas
Lietuviai patys prasosi nesantaikos,uz savo tokius elgesius ,tokiuose mazmaziuse.begedziai lt

Siga

Siga portretas
Estai protingi.taip negali a elgtis,reikia pasveikinti,sveikinu as

taigi

taigi portretas
Alio, alio, kalba Vašingtonas, pridurkai nuo pabalio sklypo, Trump jau pasveikino Puciną. Ką ten išdarinėjat ?

as

as portretas
matyt magnolijai ne nosis kad putina isrinko

Anonimas

Anonimas portretas
Tiesiog Estija yra valstybė, savarankiška, nepriklausoma ir turinti savo užsienio politiką. Gal todėl Estija klesti, o jankių sklypas purve.

cha

cha portretas
Šita Grybauskaitė- kažkokia Lietuvos gėda. Liežuvis net nesiverčia pavadinti ją prezidente. Kaip žinodamas už ją net nebalsavau. Kaip kadaise Lietuvos kvaišos į seimą išsirinko ištisą artistų "šaiką", taip tos pačios nubalsavo ir už ją, svarbu tik kad būtų su sijonu...O šiaip tai Valinskas šaunuolis, parodė, kad mūsų rinkėjai į seimą išrinktų ir kupranugarį, jei tik jį gerai pareklamuotų.

GĖDA DĖL LIETUVOS POLITIKŲ CHAMIZMO

GĖDA DĖL LIETUVOS POLITIKŲ CHAMIZMO portretas
Nesuprantu, ko siekia tie Lietuvos vadinami "politikai"? Ką jie nori tuo pasakyti? Yra tik vienas atsakymas - Lietuvoje, pradedant Grybauskaite ir baigiant visais landsberginiais kiemsargiukais - politine kultūra net nekvepia. CHAMAI lieka CHAMAIS.

...

... portretas
O kaip mums prie estų sveikinimų prisijungt?

pritariu

pritariu portretas
Kaip šeimininkai įsakys, taip jankių pabalio kolonojos prievaizdai amsės.

šiaip

šiaip portretas
Labai įdomu būtų sužinoti kai kurių "protinguolių" ir mūsų prezidentės nuomonę-ką gi, pagal juos, turėjo išrinkti prezidentu? Gal Žirinovskį? Ar Sobčiak? Vertesnių kandidatų ir nebuvo. O tie pažeidimai rinkimų metu, nežinau, ar ne įtartinai atrodo? Šiais laikais nežinai kieno propaganda ir tikėt. Sakyčiau, reikia visai smegenų neturėt-žinant, kad viskas stebima kameromis, tiesiai prieš jas, net nesidangstant, mesti šūsnis biuletenių. Sakyčiau, labiau panašu į provokaciją, bandymą įsiteikti vakarams, nei į tiesą.

Raminta

Raminta  portretas
Pas mus kaip visada :diplomatijos 0. Grybauskaites nuomonė tai ne visos Lietuvos nuomonė. Diplomatija reikalinga visur, šalies prezidentė labiausiai turi apie tai žinoti. Bet lojimas į mėnulį matyt labiau patinka, juk savo tauta nerūpi, svarbu pirmiausiai kažkam (pvz.JAV) bet kokia kaina įtikti. Greičiau jau ta jos kadencija baigtųsi.

AFERISTA SVEIKINTI ?

AFERISTA SVEIKINTI ? portretas
Turejo buti isrinktas virs 100 % (tiek grudo i balsadezes)

estu valdzia

estu valdzia portretas
dirba estijai, o lietuviu - ukrainai, gruzijai ir visiem kitiem ubagam

tai Marei -- tu cia apie

tai  Marei  -- tu  cia  apie   portretas
banditine lietuva su mafijiniu konservatlyberastiniu KGB-esnyku Huntos rezimu postringauji ???

Marija

Marija portretas
Pritariu Prezidentės pozicijai, nes nenormalu sveikinti ir džiaugtis, kad banditas ir toliau viešpataus pašonėj bei bujos mafijinis režimas.

na kaip sakoma ;-

na  kaip  sakoma  ;- portretas
,,kiaule ir is snukio pazinsi , nebutinai kad ji sukriuksetu,,,, kas liecia ta pridurka Navalna --tai jo reitingai buto lygiai toki patys kaip Sobciak 1,4 % .... net jei ir visus balsus 9 pretendentu atiduotumet navalnuj jis butu tesurinkes 21% ir nei kiek daugiau --taip kad bereikalo triedziat debildauniai

Sveikinimas

Sveikinimas portretas
Estija galvoje apie salies gerove,o pas mus deja...

Galerijos

Daugiau straipsnių