Ragina Lietuvą naikinti patekimo į Seimą kartelę tautinėms mažumoms

Grįžti į straipsnį

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
riboto proto zmogus; ….mat lenkai Lietuvoje pasirenka gyvenimo ,svietimo ir politikos kelia su rusais [Lietuvoje!],nes jie musu valstybeje "turi gintis"[nuo ko ,ponuli??] ir gintis draugeje su rusu bendruomene….pliaushkalai … taip ! lenkai yra SLAVAI ir jiems rusai yra tautos broliai ,...kad Lenkijoje kur sankaupoje gyvena vokieciai yra rasomi vietovardziai ir ju kalba,,,bet !! Lenkija yra kelis kartus didesne uz Lietuva ir jos tapatybei near gresmes nuo "mazumu" o ir tankiai gyvenamos vokieciu vietoves ---niekada nebuvo Lenkija ,tai "didziuju" valstybiu dovana po ll rojo pasaulinio karo ; nereikia reguliuoti Lietuvos svietimo sistemos sveciui! nemandagu… geriau issakytu nepasitenkinima savo tautieciais ,kodel jie neintegruojasi I Lietuvos kultura tiek !metu?! rusas apie toki lenku ministra- svecia pasakytu tugadum,llenkai ne cigonai --jie turi savo valstybe O mes maza valstybe[kaip Izraelis] privalom kovoti garbingai uz savo unikalu lietuviskuma

DĖL SNORO AFEROS

DĖL SNORO AFEROS portretas
D.GRYBĘ - MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ko jis nori?Tikslas,kad lenkai Lietuvoje gyventų ir ją valdytų.Taip jau buvo,jeigu prisiminti šlėktas.Jeigu kartelę panaikinti visoms mažumoms,seime liks keletas lietuvių,kiti bus daugiausia čigonai,nes jų gyvena visur,žydai,totoriai,lenkai,rusai,ukrainiečiai,keletas sirų,vienas vokietis,po anglą ir prancūzą,o kalba bus Japonų.

jau net nebejuokinga

jau net nebejuokinga portretas
Tegu ponas supranta,kad čia Lietuva,o ne Lenkija kur jis gali įsakinėti.Turi būti kartelė ir matyt dar žemesnė.

taigis

taigis portretas
lietuviai mastykit su kom reikala turit,,,laikas tautai atsibusti,,,

...

... portretas
ACH: "Vilniuje viešėjęs Lenkijos užsienio reikalų ministras Jacekas Czaputowiczius (Jacekas Čaputovičius) paragino Lietuvą priimti įstatymą, kuris panaikintų patekimo į Seimą kartelę tautinėms mažumoms" - ir kodėl tas lenkas taip dėl rusų stengias?.. O reikalaut kažkokių nevalstybinių pavardžių tai TOLYGU reikalaut paneigt lietuvių kalbą: iš pradžių taip būsim priversti įvest pora naujų 'hieroglifų', paskui pora kitų (juk TURĖSIM kažkaip suprast kas oficialiame dokumente įrašyta), po tokio mūsų nuolaidžiavimo reikalavimai tik didės, o jau paskui: "Kas čia per 'Ž', kurios visas pasaulis nesupranta?"... - juk TIK per tuos lenkus ir LDK pražuvo.

Rapolas

Rapolas portretas
Kas per slaviskas akiplesiskumas. Atvaziuoja i svetimas zemes ir pradeda pirsti savo taisykles. Pas save tegul karteles nuimineja. O mes, jau patys susitvarkysime.

Galerijos

Daugiau straipsnių