R. Valatka: jeigu toks mąstymo vidurkis, negali tikėtis Seime einšteinų

Grįžti į straipsnį

išlikęs iž tų istorinių dienų pilietis

išlikęs iž tų istorinių dienų pilietis portretas
koks yra vLandsbergis.Toks koki susikurė tometinės megstosios barėtės,o ne toks koks yra faktiškai.

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Kremliniai runkeliai ir Putino subinlaižiai siunta ant Valatkos už jo kritiką „gandragalviams“. Būtų blogai jei nesiustų. Tai lakmuso popierėlis parodantis, kad Valatka rašo aktualiomis temomis ir reiškia savo bet ne Kremliaus chuntos nuomonę.

O kam seime einšteinai?

O kam seime einšteinai? portretas
Jie mokslo įstaigose turėtų dirbti. VDU pav. Bet ne, ten jų nėra, o yra senas komunistėlis Valatka.

mes

mes portretas
...juokinga,kuo detas Valatka ? ,kad I Seima vis uzsiropscia siauraprociai? R.Valtka konstatuoja fakta kuris aktualus visiems mums [nes vis neishlipa musu zmones is skurdo,o seimo perejunai tik circus krecia ,kad geda I juos ziureti], Nematyti ten! [palipejus]zmogaus ,ten tik snukiai vaiposi ,atleisk Viespatie. graudu----nei vieno veido; tik snukiai,Dievuleliau.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Bet ir visažinis tas ponas Valatka.Gal ponuli pasakysi kiek buvo miestiečių,pasirašiusių valstybės atkūrimo aktą 1918.Kada nustosit juodinti kaimą?Pasakysiu tokią patarlę:mokslas duoda žinių,o ne protą.Jau antri metai,kaip puolat naują valdžią,gal vieną kartą užteks kiršinti tautą.GĖDA ponas Valatka.Labai nusibodo per TV-1 reklamuojamos Valatkos "Įžvalgos".Labai prašau -išimkit.

Anonimas

Anonimas portretas
jau tu tai tikrai ne Eisteinas su savo zydeliu

ne einšteinai RŪPI,

ne einšteinai RŪPI, portretas
VALATKA,-----žmonėms RŪPI kuo greičiau atsikratyti KGB-tais ir tokiais kaip TU ,kurie ALINA jų GYVENIMĄ--sėdėdami jiems ant SPRANDO--tai konservatliberalų CHUNTOS ŠUNYS, kurie LODAMI klaidina VISUOMENĘ ,kad vėl jie sugrįžtų į valdžią,--------UŽSPRINGSITE belodami -- laukia tokia ŠUNŲ dalia.

kas SUSTABDYS KGB-tų veiklą Lietuvoje

kas SUSTABDYS  KGB-tų veiklą Lietuvoje portretas
VALATKA,--kodėl iki ŠIOL neįvertinai, kokią veiklą per 28 metus ATLIKO KGB-tai---NUSKURDINANT Lietuvos gyventojus,---juk ŠIANDIENĄ buvo gero proga tai padaryti,-------PATS būdamas KGB-tų AUKLĖTINIS nieko gero šaliai NENUVEIKIAI-atvirkščiai - juk MATEI kas nuskurdino ŠALĮ, tačiau TYLĖJAI, kur tavo SĄŽINĖ dingo ,kurią tu bandai VISUOMENEI pateikti,--NETURI tu jos ir ŠIANDIEMĄ :--MELUOJI ,pili PURVĄ ant VALSTIEČIŲ ,kurie bando noras kiek šalinti SKURDO padarinius,---MATOSI ,kad tokie VALSTIEČIŲ teigiami veiksmai TAVE pykina==nes tavo LAIKYSENĄ rodo-- ,tau GERIAU, kad žmonėms gyvenimas NEGERĖTŲ

pasipiktines

pasipiktines portretas
Vel apsireiske sitas DEMAGOGAS negaliu matyti ir skaityti jo demagogisku straipsniu.

Anonimas

Anonimas portretas
Ko tas čia į Kauno dieną įlindo?Ar išmetė iš Lryto.Ten visus komentuotojus persekiojo.

jo

jo portretas
Mafia forewer!

mes visi

mes visi portretas
visai teisingai jeigu isispraude pusgalviu vaikai ir anukai [apie protaujancius einsteinukus pamirskime] ,tai ir nesam pusgalviu primesta JUNGA [negaledami atsitiesti 28 metai-vis stenam ,muistomes,,,o pusgalviams ne motais --jie jau valdzioje "prie aparato"! ir srebia .ir grobia nes kazkas jais patikejo, mastyma -tikraji---pamatom tik po to kai uzsiropste pusgalviai ima" diriguoti " tevyneje ir uz jos ribu ir mastymas atitinkamo "amatushniko"lygio. suprantama,bet isjoti tuos pusgalvius prilipusius prie "valdiskos duonos" oi nelengva

Seimas

Seimas portretas
Mažai dar jam a. a. A. Patackas į krabę davė. Sovietinis propagandistas...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, ko norėti iš „gandragalvių“? Jie atėjo į valdžią tam, kad išsisuktų nuo atsakomybės ir išvengtų kalėjimo. Pažiūrėkit į juos. Jie nieko daugiau neveikia tik murdosi skandaluose ir vis mėgina valyti savo suterštus mundurus.

patriot

patriot portretas
Ko cia ta kgbista Lenina vis kisate i pirma puslapi!!!

AK

AK portretas
"gal šiek tiek pabloginti gali valdžia, pagerinti – sunkiai, aš įsivaizduoju" Paradoksalu, Hitleris per vos kelis metus pavertė Vokietiją klestinčia šalimi iš suvargusios. Vladymas turi didelio potencialo, bet tai ir reikalingas valdymas, o ne Valatkos kirpimo impotentiški pasvarstymai.

Stebites,

Stebites, portretas
Kad tautos atstovybė ritasi žemyn?Ar ne jūsų, žurnalistai dėka? Prisimenu prieš daug metų signatarė Nijolė Ozelyte yra pasakiusi, kažkaip panašiai:,,jus, žurnalistai,issivemkite,issividuriuokite,tada issirinksite geresnius,,Tiksliai galėtų pasakyti pati signatarė Nijolė Ozelyte.Sitaip pastoviai pildami pamazgas kada reikia ir kada nereikia ant tūkstančių Lietuvos žmonių išrinktų seimo narių, aukšto išsilavinimo ir intelekto žmonės niekada į seimą neis.Todel nėra ko stebėtis, ką pasejote, tą ir turime:jau beveik tris dešimtmečius sėdinčius tuos pačius,arba mažai ką mokančius ir norinčius išmokti.Greit Seimas pasidarys senelių prieglauda,o kad taip neįvyktų būtina keisti rinkimų sistemą.

Katalikas

Katalikas portretas
Visa laika nusišnekantis,panašus i čEKUOLI,apie save gerai galvojantis gal ir jam jau laikas užleisti vieta gudresniems.

NA NA

NA NA  portretas
kiek suprantu Valatka aukštesnį seimo lygi laiko , kai jo branduolį sudarė komunistai su kgbistais ,dabar seimo branduolį sudaro ,jų vaikai ir anūkai ,_____kas nepatinka ,Putinas valdo ,rusai puola ,nes savus vaduoja ,valstiečiai tik laikinai taiso landsbergių klaidas ,,,sėkmės

taip

taip portretas
p. Valatka su bambaliu rankoje Einsteinu netapsi bet runkeliu gali buti ir su bomzais rasti bendra kalba jei dar zodziu uzteks tai panasus vaizdelis ir janutienes turgely su griuvanciom kolonom simbolizuojanciom griuvancius tautos pamatus tiek fiziskai ir moraliskai ir siandie si vedeja pavadinta juknevicienes kremliaus agente neleidzia uzbaigti minties nes aisku kad dirba pagal /kazkieno/ nustatytus kriterijus irko gero jukneviciene arti tiesos........

ricardas

ricardas portretas
kiek daug atsirado ''inšteinų''-jegu ne agrokoncernas,gyventume kaip švedijoje

...

... portretas
Jeeep, val'katėl, kas kam: "...namuose neturiu nei šampano, nei vyno, nieko" - toliau gali nebepliurpt, tavo 'vertybės' AIŠKIOS, nereikia stebėtis kad paskui prasigėrėt... gerai kad pakako proto išsiskirstyt, negi irgi už butelį?..

Galerijos

Daugiau straipsnių