R. Tamašunienė tiki pergale, J. Džiugelis dar laukia rezultatų iš didžiųjų apylinkių

Kol kas Nemenčinės apygardoje stipriai pirmaujanti Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos kandidatė Rita Tamašunienė tikisi joje laimėti.

„Tikiuosi laimėti, bet vis tiek reikia sulaukti visų rezultatų, apylinkių yra daug daugiau nei 8. Vėliausiai ateina didžiųjų, Vilniaus apylinkių rezultatai, bet kol kas tokiomis visomis optimistinėmis nuotaikomis štabe esame ir gyvename“, – LRT radijui sakė R. Tamašunienė.

Kalbėdama ji užsiminė ir apie galimybę būti mišrioje parlamentarų grupėje.

„Kol kas mes matome savo narių buvimą Seime ir yra dar toks formatas kaip Mišri parlamentarų grupė. Matysime, kaip dėliosis koalicija, tikrai nenorėčiau užbėgti įvykiams už akių, nes pirmiausia pažiūrėsime, kaip dėliosis dauguma ir opozicija“, – sakė kandidatė, pridurdama, kad partijos palikti neketina.

„Aš ne iš tų žmonių, kurie laksto po partijas, kaip dabar madinga pasibaigiant kadencijai Seime. Manau, kad surasime, kaip atsinaujinsime, pasikeisime, kokią strategiją surasime“, – LRT radijui teigė R. Tamašunienė.

Kitas kandidatas Nemenčinės apygardoje, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos atstovas Justas Džiugelis vis dėlto vylėsi, kad situacija dar pasikeis.

„Puikiai jaučiuosi, ta pati tendencija, kaip ir pirmajame ture, ypač mažosiose apylinkėse ponia Rita pirmauja. Labai tikiuosi, kad antro turo istorinis aktyvumas nulems rezultatus mano naudai“, – LRT radijui sakė J. Džiugelis.

Jo nuomone, rezultatai priklausys nuo didžiųjų apylinkių.

„Manau, kad vienareikšmiškai gali pasikeisti rezultatai. Viskas priklausys nuo didžiųjų apylinkių (...), bet iš esmės, sprendžiant iš to, kad ypatingai didelis aktyvumas buvo būtent Nemenčinės apygardoje, labai tikiuosi, kad naujakuriai ir žmonės, norintys pokyčių, balsavo teisingai“, – teigė J. Džiugelis.

Suskaičiavus beveik pusės apylinkių balsus, R. Tamašunienė yra surinkusi 76,31 proc. balsų, o J. Džiugelis – 23,69 proc.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių