R. Šimašius: kai kurie „valstiečių“ pasisakymai kelia nerimą

Liberalų sąjūdžio lyderis Remigijus Šimašius džiaugiasi, kad jo partija turės didžiausią iki šiol frakciją Seime. Pasak jo, akivaizdu, kad liberalai nėra pageidaujami valdančiojoje koalicijoje, todėl yra pasiruošę dirbti opozicijoje.

R. Šimašius taip pat sako, kad kai kurie daugiausiai mandatų laimėjusios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pasisakymai kelia nerimą.

„Puikiai suprantame, kodėl žmonės balsavo už liberalus – ir dėl žmogaus teisių gerinimo, ir dėl to, kad būtų daugiau ekonominės laisvės. O iš to, ką mes dabar girdime laimėtojų kalbose, panašu, kad šitie dalykai atsidūrė taikiklyje. Tai reiškia, kad mes tikai turėsime, ką intensyviai veikti būsimame Seime. Džiaugiamės savo pergale, džiaugiamės, kad liberaliai mąstančių žmonių Lietuvoje padaugėjo, ir kartu šiek tiek neramina tos kalbos, kurias rinkimų naktį girdime ir rinkimų laimėtojų“, – sako Liberalų sąjūdžio lyderis R. Šimašius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilypas

Pilypas portretas
Neramu, kad to Masiulio iš cypės taip lengvai neištrauksi?

derybininkas

derybininkas portretas
su atmintimi tai jau visai blogai uzmirso ministro penkioka procentu

didesnį nerimą

didesnį nerimą portretas
didesnį nerimą kelia liberalų bei vieno iš jų lyderio p. Steponavičiaus ir jo fondo ilgametė draugystė su MG Boltik , pono Šimašiaus ministravimo laikais Baltarusijos opozicionieriaus Beliackio atidavimas i Lukašenkos rankas ir etc.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių