R. Karbauskis prognozuoja, kad I. Šimonytė pasitrauks G. Nausėdos naudai

,,Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis teigia, kad ekonomistui Gitanui Nausėdai, pretenduojančiam tapti prezidentu, trūksta patirties valdyti valstybę.

Pasak R. Karbauskio, vienintelis G. Nausėdos pranašumas rinkimuose yra tai, kad save pristato kaip nepartinį kandidatą.

Kartu R. Karbauskis neatmeta galimybės, kad Ingrida Šimonytė iš prezidento rinkimų pasitrauks G. Nausėdos naudai. Pasak ,,valstiečių“ lyderio, konservatoriai tai yra iš anksto sutarę. R. Karbauskis šią savo prognozę grindžia tuo, kad tiek Vytautas Landsbergis, tiek Gabrielius Landsbergis valstybės vadovo poste nori matyti G. Nausėdą.

Kodėl atsirado I. Šimonytė, nes G. Nausėda nesutiko dalyvauti pirminiuose konservatorių rinkimuose, ir tai visi žino.

„Saulius Skvernelis antrajame rinkimų ture susitiks su kažkuriuo iš dešiniųjų kandidatų. Gal su G. Nausėda, jeigu jam pavyktų įrodyti, kad jis yra visos tautos kandidatas. Tai yra ne visiškai tiesa, nes jis yra dešiniųjų kandidatas. Aš galiu tai teigti, nes kokio kandidato norėjo Vytautas Landsbergis bei Gabrielius Landsbergis? Žinoma, G. Nausėdos. Kodėl atsirado I. Šimonytė, nes G. Nausėda nesutiko dalyvauti pirminiuose konservatorių rinkimuose, ir tai visi žino. Mes I. Šimonytės apskritai neturėtume rinkimuose, jei G. Nausėda būtų sutikęs dalyvauti konservatorių pirminiuose rinkimuose“, - sakė R. Karbauskis. Jo teigimu, G. Nausėda atsisakė dalyvauti prezidento rinkimuose po konservatorių vėliava, nes tokiu būdu būtų save pasmerkęs pralaimėjimui.

„Valstiečio“ manymu, I. Šimonytė gali pasitraukti iš prezidento rinkimų.

„Gali būti, kad I. Šimonytė pasitrauks, nes tai yra iš anksto sutarta, kad dešinysis rinkėjas būtų kviečiamas palaikyti G. Nausėdą, ir tokiu būdu jis bando išlošti pirmajame ture, nors tai yra nerealu“, - Delfi TV studijoje teigė R. Karbauskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Į seikatą, Pijau!

Į seikatą,  Pijau! portretas
Ką jau Pijus tapo valstiečių šamanu? Net "žino" ką Landsbergiai galvoja. Visiškas valstiečių "durnių laivas". Tokių dar tikrai Seimas nematė!

Kaip jau

Kaip jau portretas
slykstus snukiai,plytos prasosi.

mums giliai poxum

mums giliai poxum  portretas
ko nori Landzbergai .
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių