R. Karbauskis pasakė: vienintelis kandidatas į prezidentus – S. Skvernelis

Valdančiųjų „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, kad geriausias partijos kandidatas kitų metų prezidento rinkimuose būtų ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Aš tikrai nemanau, kad gali atsirasti daugiau kandidatų, jeigu S. Skvernelis norėtų ir sutiktų dalyvauti rinkimuose. Jo lyderystė yra akivaizdi, Vyriausybė dirba sėkmingai“, – BNS antradienį sakė R. Karbauskis.

Jis tvirtino, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas laimės prezidento rinkimus, nes visi kiti potencialūs pretendentai neatrodo kaip „tautos kandidatai“.

Aš tikrai nemanau, kad gali atsirasti daugiau kandidatų, jeigu S. Skvernelis norėtų ir sutiktų dalyvauti rinkimuose.

„Aš manau, kad jis realiai absoliučiai pirmaudamas premjero reitinge, nepalyginamai su kitais, jis vertinamas visuomenės kaip žmogus, kuris gali vadovauti valstybei“, – kalbėjo „valstiečių“ lyderis.

Pats premjeras praėjusią savaitę teigė, kad kalbėti apie jo dalyvavimą prezidento rinkimuose dar yra per anksti.

Antradienį LRT radijui S. Skvernelis teigė, kad koalicijoje su Lietuvos socialdemokratų darbo partija dirbantys „valstiečiai“ ieškos bendro valdančiosios daugumos kandidato.

Kiek anksčiau „valstiečių“ atstovas, ūkio ministras Virginijus Sinkevičius pareiškė, kad partija rinkimuose į prezidentus paremtų dabartinį ministrą pirmininką ir kol kas nemato kitų kandidatų.

Prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužę.

Naujienų portalo delfi.lt skelbiamuose galimų kandidatų į prezidentus reitinguose S. Skvernelis užima ketvirtą vietą – naujausiais duomenimis, už jį balsuotų 6,3 proc. rinkėjų. Apklausos duomenimis, daugiau rinkėjų palaikytų ekonomistą Gitaną Nausėdą, Kauno merą Visvaldą Matijošaitį ir konservatorių, buvusį užsienio reikalų ministrą bei diplomatą Vygaudą Ušacką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gaila žmonių kurie pamiršo kas organizavo tokią gaują Garliavoje,o dabar dar prezidentu rekomenduoja būti.Mes nesame kvaili.Vykim tuos pagaliau parazytus iš to seimo,reikia vėl vienybės ir man atrodo kad tai įvyks.Lietuvių tauta yra vieninga.lauk parsidavėlius

tomas

tomas portretas
Don Kichot pasakė ,,nado", Sanča Pansa sako ,,jest".

Stasys

Stasys portretas
Nujau pataike valstietis ,keip pirstu i dangu, Skvern.prezidentu ,Ramuneli pavaduotoju ,o garsiaja Gretute i sekretorytes abiem .
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių