R. Karbauskis: niekada neragavau kavos, degtinės ir cigaretės

  • Teksto dydis:

Seimo narys, „valstiečių“ partijos lyderis Ramūnas Karbauskis tvirtina, kad niekada gyvenime neragavo kavos, degtinės, cigaretės ir nėra pakėlęs balso.

„Čia bus žiauri žinia tiems, kurie bando mane išvesti iš kantrybės. Neįmanoma manęs išvesti iš kantrybės. Tiesiog neįmanoma dėl to, kad aš į vidų neimu tų visokių nesąmonių. Esu žemaitis, ir tuo viskas pasakyta. Aš moku būti vienas“, - atviraus įtakingiausiu Lietuvos žmogumi vis dažniau tituluojamas politikas.

Neįmanoma manęs išvesti iš kantrybės. Tiesiog neįmanoma dėl to, kad aš į vidų neimu tų visokių nesąmonių. Esu žemaitis, ir tuo viskas pasakyta.

Tačiau ar tiesa, kad toji savitvarda išnyksta, kai kažkas svetimas ima sukti ratus apie jo šeimos duris? Išskirtinai atvirame interviu „Patriotų“ laidai R.Karbauskis šį vakarą per „Lietuvos ryto“ televiziją pareikš, kad Lietuva jo žmonos Linos tikrai nepamatys, tačiau mielai pasakos apie Maskvoje gyvenantį ir dirbantį, išrankios teatro publikos genijumi vadinamą savo brolį Mindaugą Karbauskį: „Jis toks pats kaip aš – žemaitis. Rusai to nesuvokia“.

R.Karbauskis pasakos, kad brolio spektaklių žiūrėti važiuoja į Rygą, kur vyksta M.Karbauskio vadovaujamo teatro garstrolės: „Iš tikrųjų daugelis jo spektaklių gali kelt klausimą, kad mano brolio neįleis į Rusiją, ištrems iš Rusijos, tai vardinti tokį režisierių, kad jis yra Putino draugas ir t.t., kaip buvo komentuojama, tikrai nevertėtų.“


Šiame straipsnyje: Ramūnas Karbauskisšeimabrolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Irin

Irin portretas
Užuojauta

AMB

AMB portretas
irgi slėpė žmoną, po to slėpė meilužę. Nerūkė. Gyvūnų nemylėjo----šaudė juos. Bet tas tai nors ragaudavo....net vagoj išsitiesdavo paskui plūgą. Kaip sakoma; nekenčiu alkoholikų, bet visiški abstinentai - DAR LABIAU ĮTARTINI. p.s. o jeigu NAUJASIS MŪSŲ GURU būtų NIEKADA neragavęs arbatos, bet ragavęs kavos? Čia būtų vistiek teigiamas ar jau labiau neigiamas????:))))

Mantas

Mantas  portretas
Tai paragaukite kuo greičiau, kol Lietuvai dar nekilo pavojus
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių