R. Karbauskis nenori būti Šiaulių rajono garbės piliečiu

  • Teksto dydis:

Seimo nariui Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderiui Ramūnui Karbauskiui paprašius nesvarstyti jo kandidatūros, Šiaulių rajonas šiemet liks be garbės piliečio.

„Situacija bloga – anksčiau būdavo Kuršėnų garbės pilietis, šiemet pirmą metą rinkome rajono ir apgailestauju labai, kad susiklostė tokia situacija – nuostatai nenumatė, kad gali būti antras. (...) Pirmas blynas prisvilo“, – BNS antradienį sakė Šiaulių rajono meras Antanas Bezaras.

Siūlymas suteikti R.Karbauskiui garbės piliečio vardą turėjo būti svarstytas antradienio tarybos posėdyje, tačiau atsižvelgus į paties Seimo nario prašymą, jis iš darbotvarkės išbrauktas.

„Kai buvo jis įvertintas, dar tų skandalų nebuvo. Nuopelnai rajone – ir vaikams stovyklos, ir Naisių vasaros festivaliai. O šiandien iš tarybos buvo išimta jo paties prašymu“, – sakė meras.

Nuopelnai rajone – ir vaikams stovyklos, ir Naisių vasaros festivaliai.

R.Karbauskio kandidatūrą komisija atrinko iš keturių pretendentų. Politiką siūloma įvertinti už jo nuopelnus Naisių bendruomenei, paramą steigiant vaikų dienos centrą. Pasak A.Bezaro, kreipimęsi į tarybą su prašymu jo kandidatūros nesvarstyti, R.Karbauskis nurodo, kad gerus darbus rajone darys ir toliau.

Praėjusią savaitę kilo skandalas dėl R.Karbauskio bendrapartietės Gretos Kildišienės motinos automobilio išperkamosios nuomos sutarties su R.Karbauskio valdomu „Agrokoncernu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėdis Iš Kauno

Dėdis Iš Kauno portretas
gaidžiu vierchu natapsi :D

Gabrielius šuniukus paleido

Gabrielius šuniukus paleido portretas
Oi nemėgsta konkurentų politikoj.

Ponai Šiaulių vadai, joms pilnai tinka "LOCHO" titulas

 Ponai Šiaulių vadai, joms pilnai tinka "LOCHO" titulas portretas
Šiaip atrodytų protingi tie šiauliečiai. Tik jų valdovai ..... va, su "Lynų keliu" (greitasis geležinkelis medžių viršūnėmis) prasišiko. Dabar su karbauskinio "pašlovinimu" ir amžinu įrašu ateities kartoms apie mecenatą ir globėją. Ponai Šiaulių valdovai, joms pilnai tinka "LOCHO" titulas ir karūna.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių