R. Karbauskis kvies frakciją palaikyti M. Basčio kandidatūrą į Seimo vicepirmininkus

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos Seime seniūnas Ramūnas Karbauskis kvies frakciją palaikyti socialdemokrato Mindaugo Basčio kandidatūrą užimti Seimo vicepirmininko pareigas.

Pasak jo, balsuodami dėl tokios kandidatūros frakcijos nariai turėtų atsiriboti nuo asmeniškumų ir suprasti, jog balsas už M.Bastį reikš koalicijos partnerių palaikymą.

„Kreipsiuos į kolegas frakcijoje, kad laikytų šį balsavimą kaip koalicijos partnerių palaikymą, o ne balsavimą už asmenines simpatijas ar antipatijas“, - BNS trečiadienį sakė R.Karbauskis.

„Jie yra mūsų koalicijos partneriai. Jeigu jie mano, kad tai geras kandidatas, tai jų valia“, - kalbėjo jis.

„Valstiečių“ lyderis sakė apie šią kandidatūrą iki šiol nieko negirdėjęs.

Socialdemokratai trečiadienį nusprendė siūlyti M.Bastį užimti Seimo vicepirmininko pareigas. Jis kelias kadencijas yra dirbęs parlamentaru, taip pat yra buvęs Šakių rajono savivaldybės tarybos nariu.

Anksčiau partija į Seimo vicepirmininkus teikė kadenciją baigiančio premjero Algirdo Butkevičiaus kandidatūrą, tačiau parlamentarai per slaptą balsavimą jai nepritarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karbauskiui

Karbauskiui portretas
Toks tokį pažino ir prie stalo pavadino,nes varnas varnui akies nekerta.

Tautybė

Tautybė portretas
Socdemai, kas jūs? Pavyzdžiui, IRINA ANANJEVA tapo IRENA Šiauliene. Pakeitus, suklastojus vieną raidę, tapo lietuve. Ar jos tėvas tai tas pats registruotas stribas ANANJEVAS? "Socialdemokratai" - stribų palikuonių, išgamų paleckių, poželų partija...GĖDA LIETUVAI.

jonas

jonas portretas
Karbauskas kito kelio neturi su socdemais koalicija .As patenkintas tautos pasirinkimu ir baisu pagalvoti apie konservatorius/duju terminala 3is kart didesni ir l.brangiai/ .Valstieciai labai puolami ,priekabiujama, nors dar dirbti nepradejo .labai nemalonu skaityti Valatka.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių