R. Karbauskis apie poravimą su G. Kildišiene: mano žmonai skauda

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Nagi plūgo brolis pats nežino ko nori. KOLCHOZNIKŲ AUTORITETAS.

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Komentaruose intensyviai reiškiama runkeliška užuojauta ir visiškas poravimosi pateisinimas. Tokiam mielam ir savam plūgo broliui viskas atleistina.

Viltis.

Viltis. portretas
Gerb.R.Karbauski--tvirtybės,sveikatos,pasitikėjimo savimi.Neduokite valdžios V.Lansbergio dinastijai.Ponia, Karbauskiene, visada ir bet kokiomis aplinkybėmis, palaikykite savo vyrą. Būkite stipresnė netgi už Jį,manau vyras žinojo --kur eina ir su kuo teks kovoti.Sako--šunias loja,karavanas eina.Būkite išdidi,nesileiskite į jokius komentarus su žurnalistais,saugokite šeimą.

karolis

karolis portretas
ispustas zurnalistu skandalas ir viskas.kaip atsakinetumete jei nuo rinkimu dienos zurnalistai kritikuoja neleidzia dirbti.ne tie isrinkti ne ta partija,todel visi nori ja suskaldyt daryt kuo daugiau skandalu.kad pabegtu valstieciai i kitas partijas.karbauskiui rekia atsistatydint visi.griauna partija

Anonimas

Anonimas portretas
aisku karbauskis galejo nekalbet su zurnalistais nes zinojo kad jie tik iesko priekabiu.bet jei jis nekaltas tai aiskina nori yrodyt savo tiesa.tikrai nekalbeciau su zurnalistais tai jie greiciau nurimtu.kai nuosirdus zmogus tai ji eda is visu pusiu.karbauskis norejo kaip geriau.bet nereikia but naiviam kai nuo rinkimu pradzios zurnalistai kritikavo ji

Vika

Vika portretas
O mano nuomone,Karbauskis be reikalo aiskinasi. Jis turetu elgtis panasiai,kaip Trumpas - ignoruoti zurnalistus. Jokiu aukstu postu Seime jis neuzima (savo noru) ir,atvirai pasakius, gyvena savo gyvenima. Be reikalo aiskinasi zurnaliugoms,tegul jie ir toliau knisasi konservatoriu uzsakymu,o jus, valstieciai - dirbkite savo darba ir,beje, dar tenka kuopti senos valdzios paliktas dovaneles,kurias zurnaliugos apibudina,kaip valstieciu klaidas,kurias jie nebutai paveluotai puola taisyti,nors,sakykim,istatymas buvo priimtas liepos men.,kol valstieciai dar nebuvo valdzioje. Visas tas skandalas baltais siulais siutas. Siulau Ramunui neuzkibti ant zurnaliugu kabliuko,o dirbti tai,del ko zmones uz ji balsavo.

Melagių garbintojams

Melagių garbintojams portretas
Net juokas,kai žmonės greitai įsimyli naują išvaduotoją,nebesugeba nei mąstyti,nei matyti-viskas jam atleidžiama.Anot jų,kas čia tokio,kad Karbauskis Seime šalia pasisodina meilužę,bemokslę,nesąžiningą,melagę kaip ir jis pats.O apie gražbyliavimą apie savo ištikimybę savo šeimai-irgi melagystės.Kodėl dabar gyvena ne su žmona,jei tokia jam ji brangi?O oficialiai skirtis tikriausiai nenori dėl turto dalybų.Žodžiu,melagis,suktas-daugiau nieko apie šitą Naisių Pizių ir nepasakysi.

minde

minde portretas
gabrieliu reikejo su seniu nupezusiu issirinkt tai tikrai nebutu didelio skirtm .snekam snekam ir gyvenam bulgerijos lygi nieks nenori tos lietuvos.

Piliete

Piliete portretas
Juk nieko nebutu ivyke,jei pries sedant i parlamentaro kede,butu daugiau aiskumo parodes Karbauskis,o kai nieko aiskaus,tai taip ir pridygsta "baubu",abejoniu...Bet, juk ponai,esate viesi asmenys ir tauta turi zinoti kam patikejo mandatus.Patys tos koses prisiviret, nereikia nieko kaltint ar kerstauti.Norejot likti kaip kate maise,bet mes to nenorime,jau gana

Manau tik taip.

Manau tik taip. portretas
Manau,kad pasake teisingai Gabrielius.Kalbeti viena,o daryti kita negrazu.Ir politikui deklaruojanciam skaidruma,seimos kulta taip netinka.Atsivesk zmona ir jokiu kalbu ir svetimos ponios nereikes prie sono.Valstybes pamatus griauni pats Karbauski.

jei skauda, tai ko nevažiuoji pas žmoną paguosti ??

jei skauda, tai ko nevažiuoji pas žmoną paguosti ?? portretas
kodėl ji priversta su svetimais diedais po pasaulį trankytis, kol tu čia mezgėjas remi ?

na

na portretas
šiandien per TV aiškiai G. Lansbergis pasakė, kad Karbauskiui reikia atsistatydinti. Žmonėms aišku pilamas žibalas kiek galima, kad konservai nelaimėjo rinkimų.

dar

dar portretas
Kodėl man atrodo, kad jie tiesiog pjudomi? Kažkas čia yra daugiau, negu žurnalistų susidomėjimas. Jau vien piktasis Jakelaitis gal 4 -tą vakarą juos skalpuoja įtaigiai užduodamas tuos pačius klausimus, į kuriuos atsakymus pats ir formuluoja.. Jau istorija baigta, o tų žurnalistų visa gauja lekia paskui rėkdami - kas tai? Kokią teisę turi žurnalistai dalyvauti darbo gynime? Kas juos siundo?

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikia smerkti,jei yra pasiūla atsiranda ir paklausa.O kas neklysta,padarome klaidų gyvenime,o iš jų mokomes. Nereikia smerkti prie lovos nei vienas nebuvote .

o

o portretas
kas lieka zmonai su vaikais jei ji viskuo aprupinta

Aldona

Aldona portretas
Labai idomu ka siuo klausimu pasakytu antras uosvis, pirmo jau girdejome.

Kad neskaudėtų,

Kad neskaudėtų, portretas
Važiuok pas žmoną , bus Lietuvai ir pačiam 100 kartų geriau, ką čia 100, 100 tūkstančių kartų geriau.

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Ne valstiečiai,o kolūkiečiai.Labai jau aišku,kad tai kolchozų subrandintas palikimas.

taip

taip portretas
gėda skaityti visokius gandus ir pletkus. Kalbate lyg tikrai žinotumėte.Nepagalvojate, kokią žalą darote kitiems.Kalbėkite, ką tikrai žinote ir daugiau rūpinkitės savais gyvenimais...

Reginai

Reginai portretas
Reikėjo kaip Brazauskas iš karto apsiženyti, bet nesitratinti pakampėse ant odinių mašiniuko sėdynių. Kam dabar parduosi tokį mašiniuką ???

koment

koment portretas
Ponas šmiki. čia tavo problemos, geriau benamį šunį apsikabink ir jam pasiguosk. Kaune, Šilainiuose tų beglobių šunų kiek tik nori. nereiks ir į Naisius važiuoti.

Erzelis

Erzelis portretas
regina.>...ko lendi į svetimą lovą...ar žinai,kad teigi apie juos ???

Regina

Regina portretas
Abu zmones labai grazus,isiliepsnojo meile,kuri daro stebuklus,tai kam cia taip smerkti, seime ne vien zalieji isimyli, ir skyriasi...

Aišku

Aišku portretas
Kad daugiau už žaliuosius artistus nebalsuosim!

...

... portretas
Erekcija - kam? (o gal orientacija kitokia; kam ten dovanos tenka?)

žmonai

žmonai portretas
skauda, o erekcija yra>>>

arūnas

arūnas portretas
O mums neskauda?Nesamones darot.Gėda kam pasakyt už ką balsavau

Galerijos

Daugiau straipsnių