R. Karbauskio atsakas į prezidentės kritiką: tegu pateikia savo pasiūlymų

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
to Anonimas ,gal galit pasiskelpti iš kokios pakraipos ,kad žnotume kaip prisidėti ,kad IŠ MŪSŲ NELAUKITE GERO ŽODIO,kas jus IŠ MŪSŲ

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskiukui protas visai maišosi,jau nežino kaip apšmeišti prezidentę.Tu turi dirbti su savo išrinktaisiais,o tik vagiate,pildotės kišenes, vaikus grobiate,mokesčiai auga dienoms,ligonines ambolatorijas naikinate,pensininkus gyvus varote į kapus,viskas tik blogėja nematau jokio prošvaiščio šioje valdžioje.Jie sotus,o kaip gyvena eilinis žmogus jiems nusispjauti.Spardo jis pats mus visus,meluoja išpūtes akis,nėra jame nieko doro.Greičiau baigtusi kolchozniko laikas,visi tada atsipūstų.

tas

tas  portretas
karbauskis jau uzp...so, kas jis prezidentas jau????

Vabalas

Vabalas portretas
ka gero KGB sliundra gali patarti 10 metu issedejo ir nieko neisperejo ,gaidys reitingus rase ,o tavaris gribova su lansbego sutve Lietuva tarse,tai tiek to gero.

ponia

ponia portretas
lankstosi vakarams ,bet dirbo rytams,kazi kaip daba ?

Anonimas

Anonimas portretas
Esi karbauski kolchoznikas,net padoriai nemoki kreiptis į prezidentę.Tau reikia dirbti,o nešvaistyti savo melavimus.Tiek esi prisimelaves,o darbų nei vieno nesimato,nieko dėl žmonių geresnio gyvenimo nepadarei.Tik sau viską glemži.Ir nelauk iš mūsų gero žodžio ir kad tave kas nors dar patikės,esate vieno klano grobikai ir mus smaugiate visokiais mokesčiais.Tave ir visą šutvę reikia lauk vyti kol dar šiek tiek yra like Lietuvos.

Sverneli pirmyn ,su Karbauskiu

Sverneli pirmyn ,su Karbauskiu portretas
jau geriau patyletu panele dalyte sitiek bliogio del paprastu zmoniu padare kartu su kubiliu, landzbergiu kaip dar liezuvis jos apsivercia,

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Laikykitės valstiečiai ir viešinkite ankstesnių vyriausybių nualinta Lietuvą,balsuosiu tik už jus.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Karbauski laikykitės po rinkimų iškart matėsi prezidentės požiūris į partija ne tie laimėjo todėl ir poniai viskas blogai.

Švonderis

Švonderis portretas
Rado pas ką paklaust patarimo... Gal kas gali įvardint bent VIENĄ gerą darbą,kurį draugė Prezidentė padarė Lietuvos labui per visus savo valdymo metus? Tik ir žino kaip amerikiečiams be muilo į išangę skverbtis ir ant Rusijos karksėt!

To nuomone

To nuomone portretas
O visiems ir yra gerai

as

as portretas
kam reikalingi barabasai jei prezidente turi dirbti uz juos

Nuomone.

Nuomone. portretas
Ateidamas dau gero Karbauski zadejai visiem.Tik frunkeliai ir pasalpiniai patikejo ir balsavo.Ir dabar tiki tavo smeiztu,komunistiniu laiku propaganda.Ne Prezidentinis valdymas,kad ji turi spresti ka daryti.Ji pasako kas negerai.O tu tam ir esi ,kad galvotum,kad visiem butu gerai.O negalvotum kaip kuo pigiau ir blogesniu trasu ivezti.

va. va. Karbauski. gerseau. jau. neprasyk pas

va.  va.   Karbauski. gerseau. jau. neprasyk pas portretas
grybauskaites. kokiu. nors. ideju ...nes. po jos. reformu. ygyvendinimo. naxren. lietuva. nuejo. ,o. dabar. xoxolai. kraujais. spjaudosi

Galerijos

Daugiau straipsnių