R. Karbauskį „patologiniu melagiu“ išvadinęs J. Džiugelis vėl teisinasi

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderį Ramūną Karbauskį „patologiniu melagiu“ išvadinęs ir dėl to trečiadienį viešai jo atsiprašęs „valstietis“ Justas Džiugelis vėl teisinasi dėl savo žodžių.

Politikas, reaguodamas į tai, kad jo atsiprašymas viešojoje erdvėje sukėlė visuomenės susidomėjimą, tikina neišsižadąs savo žodžių, kad LVŽS lyderis manipuliuoja faktais.

„Ramūnas Karbauskis kartais sako netiesą ir manipuliuoja faktais - tai niekam ne paslaptis“, - feisbuke ketvirtadienį rašė J. Džiugelis.

„Vis dėlto šis faktas nesuteikia man teisės jo vadinti patologiniu melagiu, nes tai yra asmeninis žmogaus įžeidimas, o tokio elgesio bendravime pats netoleruoju jokiais atvejais. Deja, esu žmogus ir taip pat klystu, o suklydęs atsiprašau. Visų kitų savo teiginių neatsisakau ir galėčiau juos vėl pakartoti. Atvirai sakant, nemaniau, kad šis atsiprašymas sukels tiek aistrų. Gal dėl to, kad pripažinti klaidą mūsų politikoje, o ir visuomenėje, dar nėra įprasta?“, - feisbuke svarstė politikas.

Trečiadienį R. Karbauskis portalui delfi.lt teigė, kad jį „patologiniu melagiu“ išvadinusio J.Džiugelio buvimas LVŽS frakcijoje „yra tik laiko klausimas“.

„Jis pats pasidėjo tašką. Ir dabar jau arba jo neliks frakcijoje, arba manęs“, - sakė R. Karbauskis.

Į tai reaguodamas J. Džiugelis trečiadienį feisbuke atsiprašė LVŽS lyderio ir aiškino, kad aštri replika R. Karbauskio atžvilgiu buvo išsakyta dėl jo politinės patirties stokos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Valentinas

Valentinas portretas
Sėdėjo sušalęs Džiugelis vežimėlyje. Pagailo Ramūnui Justo, prisikabino prie visureigio ir atsitraukė į Seimą, sušildė. Džiugelis sušilo, čirškėti pradėjo, supainiojo mygtukus ir pedalus. Dabar būtinai eis katinas pro šalį ir galimai suės. Jei šiltai sėdi-nečirškėk. Jam jau per vėlu prisiminti šią patarlę.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Teisingai, Karbauski. Vyk Džiugelį iš frakcijos. Tau žmonės frakcijoje nereikalingi. Tau reikalingi už virvučių tampomi pajacai, vadinami profesionalais.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių