Pusnuogio vyro šalia P. Gražulio mįslė: pagaliau paaiškėjo, kas tas nepažįstamasis?

  • Teksto dydis:

Ir toliau netyla kalbos apie praėjusių metų gruodį per nuotolinį posėdį šalia Petro Gražulio trumpam pasirodžiusį pusnuogį vyrą. Žurnalistė Rita Miliūtė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo įrašu, kuriame teigiama, kad tai – politikas Dobilas Sinkevičius, neseniai tapęs vieno leidinio direktoriumi.

„Kuklus tykiosios T&T partinės veiklos darbininkas, žaibiškai išgarsėjęs, kuomet per Kultūros komiteto posėdį neapsirengęs pasirodė su P. Gražuliu, šviežiai patapo laikraščio Šilutėje savininku beigi direktoriumi. Nekiltų jokių minčių, netgi tokių neįvairių, kad yra tik statytinis“, – rašė R. Miliūtė, savo įrašą iliustruodama D. Sinkevičiaus nuotrauka, kurioje nurodoma, kad dabar jis – laikraščio „Šilokarčema“ direktorius.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su P. Gražuliu ir pasiteiravus, ar tai galėtų būti tiesa, kad praėjusių metų pabaigoje per nuotolinį posėdį vis dėlto pasirodė ne kas kitas, o D. Sinkevičius, politikas net nebaigus užduoti jam klausimo tikino: „Nesąmonės, oi, Jėzau! Jūs geriau pažiūrėkite šiandienos mano spaudos konferenciją. Ji yra daug rimtesnė, svarbi. Ten kalbu, kad mane mažiausiai jau dešimt metų persekioja, ir kad atsakymą gavau iš generalinės prokuratūros, kad esu sekamas spec. tarnybų – tai vyko Kaune, kai aš sustabdžiau mašiną. Tai čia yra daug svarbesni dalykai negu kas už nugaros. Aš nežinau, kas už jūsų nugaros ten yra – man visai nerūpi“.

Žurnalistams bandant susisiekti su D. Sinkevičiumi nurodytu telefonu, atsiliepęs vyras, paklaustas, ar tai jis – neprisistatė, grįsdamas tuo, kad telefonu negali įsitikinti jam skambinančio žmogaus tapatybės realumu. 

Tačiau vis dėlto pasiteiravus, kaip vertina vis netylančias kalbas, kad esą ekrane su P. Gražuliu pasirodęs pusnuogis vyras – jis, pašnekovas tarstelėjo girdėjęs, kad ten buvo Andrius Tapinas. Todėl esą žurnalistams reikėtų skambinti jam ir aiškintis.

Vyras teigė šiuo klausimu niekuo padėti negalintis, nes yra pakankamai privatus asmuo.

Primename, kad visuomenė dar gruodį ėmė svarstyti, kas šis nepažįstamasis šalia P. Gražulio. Tiesa, politikas Remigijus Žemaitaitis manė, kad paslapties čia nėra – šalia P. Gražulio pasirodė kitas politikas D. Sinkevičius. Tiesa, pats P. Gražulis pateikė kitokią versiją – esą vaizdo įraše užfiksuotas žurnalistas ir visuomenės veikėjas A. Tapinas.

Portalo žurnalistų kalbintas P. Gražulis atmetė R. Žemaitaičio iškeltą variantą, kad paslaptingas vyras ekrane yra D. Sinkevičius. „D. Sinkevičius, žinokite, buvo R. Žemaitaičio padėjėjas visą praeitą kadenciją. Man teko su D. Sinkevičiumi pakalbėti, jis sako: „Jis ir pas mane miegodavo, ir aš pas jį miegodavau namuose, mes labai artimai bendravome“. Tik neklausiau – vienoje lovoje, ar ne. Dobilas yra labai artimas žmogus pačiam R. Žemaitaičiui“, – štai tokią versiją pateikė P. Gražulis.

Dar kartą pabandžius pasidomėti, tai kas gi tas pusnuogis vyras, palinkęs prie ekrano nuotolinio posėdžio metu, P. Gražulis iškart atsakė, kad tai – A. Tapinas „O jūs patikėkite, ten tikrai buvo Tapinas. Jeigu netikite, paklauskite paties Tapino. Dabar pagal dabartines grožio technologijas galima ir barzdą prisiauginti, nusiskusti, ir nosį prisisiūti, ir lūpas suploninti, ir pastorinti“, – nežinia, ironiškai, ar ne kalbėjo P. Gražulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senelis

Senelis portretas
Viešpatie, negi seime jau vien tik p...ai, jau nebeliko normalių, kol seime nebuvo tos srities profesionalo, buvo ramiau, dabar gal sakau tas profesionalas visus ten patvarkė.

oj

oj portretas
Kaip negrazu buti veidmainiu, geriau prisipazintu viesai ir bvisi paliktu ramybej. Bet kad bernas su diedu karjera per lova daro tai jau baisiai skykstu

PUPUSODZIS

PUPUSODZIS portretas
Aš įtariu , kad mūs Petrulis susijis su tais gėjais , gal ir pats tos orentacijos . Juk dzidesnės reklamos niekas , už Petrų nėra gėjams padaris.
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių