Prokurorai atsisakė pradėti tyrimą dėl M. Majausko

Grįžti į straipsnį

iš Kauno

iš Kauno  portretas
tai majauskas meluoja ar ne? Šitas klausimas manau svarbiausias? Bet stebint jį, man atrodo, kad jis didelis melagis. Ir dar jaunimą į partiją veda per naktinius barus ir savo butą:) Tai toks partijos atsinaujinimo metodas?

taip ir turėjo būti ,

taip ir turėjo būti ,  portretas
eilinis konservatoriaus pagudravimas ...prie ko čia prokurorai , koks čia viešas interesas ? Keliauk į teismą ir privataus kaltinimo tvarka kelk bylą už šmeižtą ar ne taip ? Toks protingas , kad net Kubiliui patarinėjo , aplink tiek teisininkų , o Majauskas nežinojo ? :) Kalti prokurorai , o ne Majauskas ?

Kęstas

Kęstas portretas
"...Tiek daug moterų gauna gerai finansuojamas galimybes spaudoje išviešinti tariamas atakas, kurias atliko prieš jas daugelis jų vyrų." Kuris iš šių žodžių yra ne į temą?

Klauisyk Kęstai,

Klauisyk Kęstai, portretas
tu gana protingai rašai.Ir man dažnai patinka tavo komentarai.Bet erzina kad tu varai ne į temą o kaip tau 'pasišviečia'.Susikaupk.

na taip

na taip portretas
čia juk ne Skardžius ir ne Bastys.Čia uolus ir gerai išdresiruotas konslibų šuo.

taip

taip portretas
/dirba/ socmafija ir prokurorai kelia kepure ........

Kęstas

Kęstas portretas
Kas sumoka už šias komedijas? Globalistai rizikuoja prarasti gana daug pinigų naujojoje pasaulio tvarkoje, kurią JAV prezidentas D. Trumpas pristatė savo "Amerika yra svarbiausia" politikoje. Tiesiog pagalvokite apie visą tą pelną, gautą, prekiaujant Kinijos žmonių sukurtais daiktais, tų žmonių, kuriuos engia Kinijos komunistai ... Tai todėl globalistai finansuoja daugybę išpuolių prieš prezidentą D. Trumpą. Jis yra vyras. Todėl tiek daug moterų gauna gerai finansuojamas galimybes spaudoje išviešinti tariamas atakas, kuriuos atliko prieš jas daugelis jų vyrų. Globalistai tikisi, kad kaip nors banga iš tokių seksualinių prasimanymų pasieks galų gale ir prezidentą D. Trumpą. Gerai finansuojami protestai stoja prieš bet kokius bandymus apriboti nelegalią imigraciją. Šie vargšai nelegalai, jie juk yra tokie gražūs. Kaip respublikonų prezidentas D. Trumpas remia konstitucinę teisę amerikiečiams turėti ginklą.

Kęstas

Kęstas portretas
Globalistai finansuoja milžiniškas mokyklinio amžiaus vaikų demonstracijas, kurios kelia pasipiktinimą ginklų nuosavybės teise. Ir taip toliau... Koks galutinis galimas smūgis? Globalistai galėtų finansuoti kūdikių kariuomenes, išropojančias, kaip zombiai, į įvairias demonstracijas prieš jų griežtus ir drausminančius tėvus. Tai būtų galutinis žiniasklaidai pelningas ir simpatijas masėse keliantis aktas. Vargšai kūdikiai ... Niekam tačiau nerūpi nei kūdikiai, nei moterys, nei nelegalai ir kitos "aukos". Didžiulis pelnas yra vienintelis dalykas, kuris svarbus globalistams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
nori būti toks kaip klintonas...

NA NA

NA NA  portretas
na Majauskai ,PŪKĄ išmetė iš seimo ,kad tik žodžiais priekabiavo prie kažko ir nematė niekas ,o tu vedeisi moksleives į barą gėrei su jomis o pratęsimai vyko tavo namuose ,galimai lovoje ,tai Pūkas prieš tave tik avinėlis ,,,sėkmės ,

gerai, kad

gerai, kad portretas
dar yra prokurorų....

geda

geda portretas
tegu pats susitvarko iranki tarp koju prie ko cia prokuratura geriau tegu isdesto viska anukui jis patars

Galerijos

Daugiau straipsnių