Priešnuodis korupcijai - aktyvi visuomenė

Grįžti į straipsnį

aktyvi visuomene

aktyvi visuomene portretas
nu jo, aktyvi visuopmene kaip vikshras shudo kruvoj, kiek jis tame shude besivartytu ir jo beestu viso vistiek nesues

realistas

realistas portretas
tai yra klaiku, bo skandalai papurtys, ir praeis o korupcija liks bo savo prigimtimi dideliu fondu buvimas-skirstymas sudaro salygas korupcijai

na tai jo

na tai jo portretas
akvtyvi visuomene,gal kam su galva negerai..Lietuvoje aktyvi visuomene?!jei politikai musu valdzia seimunai korumpuoti,visi auksciausi parigunai,daktarai,muitininkai,valdininkai,bankininkai..visi korumpuoti..tai eilinis zmogelis,jis kas?ogi niekas,tai kam jam but aktyviam,jei sioj sudo kruvoj jis nieko nepakeis...gal po 100m.kas nors ir pasikeis,jei LT darnebus isnykusi..

to mano nuomone

to mano nuomone portretas
Padorios visuomeninės organizacijos laukia sunki pradžia vien įsiregistruojant ir vengiant būti nupirktiems.Jokios veiklos neišvystysi, jeigu nėra nors kiek pinigų, o valdantiesiems esi nepageidaujamas dėl savo nepriklausomybės.Todėl visos dabar esančios NVO(ypač pašalpinės, neįgaliųjų ir pan.) yra kokios nors partijos ar valdančiųjų ,,lesykloje", mainais į kurią, balsavimo metu atiduos savo balsus už ,,ką reikia".Toms tikrosioms ir doroms visuomeninėms organizacijoms yra blokuojamas patekimas į informacijos priemones,reikiamos informacijos gavimas.Jos ignoruojamos ir izoliuojamos.Tad neklauskite kur jos yra...Galiu pasakyti kad jeigu pamatote žmones su prastai, ,,iš rankos"parašytais plakatais stovinčius gatvėje, čia ir rasite vieną ar kelias iš tų nepriklausomų organizacijų-jos nepasiduoda...Tikėsimės sulaukti laikų kai būtent tokių žmonių balsas bus išklausomas pirmiausiai.

T.

T. portretas
Žuvis genda nuo galvos...Sėkmė kovoje su korupcija bus tik tuomet,kai atsiras vienas šalies vadovų ar svarbiausiųjų pareigūnų,kurie paskelbs negailestingą kovą prieš korupciją,sujudins visą visuomenę-ir ne formaliomis programomis,o ryžtingais veiksmais.Tai gali būti Prezidentas,Premjeras,STT vadovas ar Generalinis prokuroras.Taip pat turi būti inicijuojamas naujų įstatymų priėmimas šioje srityje.

Mano nuomone.

Mano nuomone. portretas
Parasyta teisingai.Bet nera tokiu ,kad vestu tauta i isilaisvinima muo aspgaules. Prisisteige ,pasivadine ivairiausiais vardais visuomeniniu organizaciju bet nieko nedaro ,kad padetu isilaisvinti nuo sukciu.Ka tas biednas zmogus savo kalbom padarys.Reikia vedlio.Kur musu studentai ,intelegentija? Kodel leidzia mus mulkinti ir,,dulkinti"

Nuomone.

Nuomone. portretas
Tikrai niekam neidomu kur musu milijonai mugula.Teises saugotojai isvien su kurupcijos niekseliais.o ka daryti tam biednam? Parsiduoda ir us ledu porcija.versiu tauta.

udike

udike portretas
Man visa tai aišku,kas parašyta gerb.autoriaus tekste,bet,kur pažvelgsi.......-daugybei žmonių atrodo,kad mes jau nieko negalime pakeisti,kiti aiškina,kad į politiką...nesikiša,dar kitiems atrodo,kad už teisingas viešai išsakytas mintis- bus baudžiami. Nors labai nemalonu stebėti tokį žmonių pasyvumą,bet ,deja,kol kas tik taip yra...o,niekšingi Lietuvos apiplėšinėtojai,naudodamiesi tokia situacija,baigia - ramiai sau dirba savo juodus darbus.... Tačiau sukrunta,jei tik atsiranda galima būsimo tautos vedlio figūra.Ir kruta,kol jos kokiu nors būdu,staigiai,dar net žmonėms nesuvokus,kas atsitiko,...nepašalina..Taigi.

Kai pradės sodint teisėjus

Kai pradės sodint teisėjus portretas
ir pačius prokurorus už "išteisinimus" - tik tada ir sumažės korupcija!

vidma

vidma  portretas
Von buvo super aktivis visomininkas Parko direktorius ,gavo in aki ir dar fotika ateme ir kas is to ???? mentams pioxuj

pilietis

pilietis portretas
Nejuokinkit, jei akivaizdziai daro zala, ima kysius, o teismai isteisina ir niekam neidomu is kur tie milionai.

zuvis

zuvis portretas
genda nuo galvos

Altona

Altona portretas
Aktyvios visuomenes neuztenka, dar turetu prisideti ir nenupirkti zurnalistai, o tokiu, deja, reiktu ilgai ieskoti, iskaitant ir jusu "Klaipeda"...

Galerijos

Daugiau straipsnių