Prezidentūra: A. Veryga nėra blogiausias ministras

Grįžti į straipsnį

Vero

Vero portretas
Juokiaqsi kaip durnius geležėlę radęs. Taip mūsų krašte kalbama apie neadekvatų žmogėną. Ar ne laikas pačiam verygiokui gultis į psichligoninę paciento statusu, kad pats išmėgintų, koks pas mus gydymas ant savo kailio.

Marius

Marius portretas
Ministras lojalus prezidentūrai,nes jį tvirtino,o jei jis toks nebus per 24val,eis šieno ravet.O tos visos intipiliacijos,tai žaidimai.

Anonimas

Anonimas portretas
zmonems atrodo kvailiausias nesamones daro su savo sypsenele

kaunieciai

kaunieciai portretas
Tai geriausias ministras. Dirba rimtai, daug, o tai aisku daug kam nepatinka,.

Seimas

Seimas portretas
Prezidentūra teisi! Blogesnis už Theryga yra Aplinkos ministras Nafickas

klausimas

klausimas portretas
tai ka dar ir blogesniu yra tai kodel teta nepasako savo svaraus zodzio ir nepasiulo jiems palikti kede

uztai

uztai portretas
prezidente yra pati blogiausia...

v

v portretas
Vakar svarstant Veryga, tv ekrane pasirode liberalu-darbieciu partijos seimos atstovas Gendvilas. Reiksmingu, smerkianciu veidu is partijos kuri isivelusi i pinigu emimo skandalus. Ziauru, kas per tipai, amzinai teisus, net ir tada kai pagauti budami neteisus.

Pagal kokias ES tvarkas?

Pagal kokias ES tvarkas? portretas
Nuvaziuokit i ta europa pasisveciuoti,nusipirksit vaistu degalineje ir tiek ziniu.Lietuvoje vaistai brangiausi europoje ir dar prieinamumas liko nulinis.Jau blaivino tauta,tai nuo alaus ant degtines perejo,niekas neisblaivejo.Kada uzsilenks kas nors del vaistu neprieinamumo,gal tada atsikvosesit su visom taisyklem ir tvarkom.Bet valdzia,kad ir kokias nesamones bridirbtu,atsakomybes niekada nenesa,mes gi ekspermentiniai triusiai,turim isgyventi bet kokiom ju sukurtom salygom.

Anonimas

Anonimas portretas
pazadapigs kompensuojami vaistai o jie brangsta.kompensuoja tik generinius vaistus.mes kitus pirkdavom.zmones jam nerupi.kad pas daktara nueit eiles dideles.o ka duoda vaistu nuejus pas reumatologa.ibuprofenas ir nuo skausmo ir nuo uzdegimo.nieko geru vaistu neraso nera koo pas juos eit

Ot

Ot portretas
Vienintelis padoresnis sveikatos ministras buvo Vinkus. Iš veidelio, tiesa, panašus į Verygą, bet smegenų turėjo daugiau. Matyt, todėl ir buvo taip greit išpirdolintas iš ministro posto: panašu, kad paskyrusieji pagal veidelį tikėjosi maždaug Verygos, bet kai paaiškėjo, kad išvaizda apgaulinga ir žmogus nedurnas, teko išspirt. O kad "dabartinis sveikatos apsaugos ministras bando spręsti sunkius klausimus, kuriuos tikrai reikia spręsti" - šventa teisybė! Tik va bėda: spręstinų klausimų tiek ir tiek, deja, ministras bando juos spręsti ne iš to galo...

>Kauniete

>Kauniete portretas
Tu durna kaip čiabato aulas. Ką prisvaigta ES, tavo tuščioj galvoj – įstatymas. O mums, liaudžiai, pacientams reikia, kad galvotų galvos išrinktos į LT parlamentą savo piliečių, savo protu, savo sąžine, o ne ES pakvaišusių biurokratų nuleistom direktyvom, ir suprastų mūsų poreikius ir galimybes. Tam jie ir renkami, kad atstovautų ir gintų mus nuo tų persiėdusių persip.... dykaduonių, suprastų ir palaikytų savo liaudį, žinotų jos bėdas ir lūkesčius, IR JIEMS SUTEIKTŲ PAGALBĄ, o ne uitų kaip vergus ir visiškus debilus.

***

*** portretas
Geras ne geras, jis pirmas viska daro tvarkingai prognozuojama logiska seka ir nesimeto siekdamas tikslo. Man toks patinka, o vat Karbauskis ne su savo tautiniais kostiumas siutais pas rausva kiaule.

jo

jo portretas
valio, nors vieni yra supratingi, nepasiduoda anuko su kysininku partija.beja del algu kelimo medikams ir slaugytojoms...kai nakti darbe nebus miegojimo, kysininkavimo, tik tada bus galima kalbeti apie atlyginimus////

Lina

Lina portretas
Dar ačiū Dievui, kad Prezidentūra blaivaus proto nepametusi....

kur dingo padaiga su visa E e medicinine sistena

kur dingo padaiga su visa E e medicinine sistena portretas
gak zuenalistai susidometu

Anonimas

Anonimas portretas
kazkos PADAIGA BUVO-e-medicinos zlugdytojas-MINISTRAS

pagaliau

pagaliau portretas
seniai jau laikas sutvarkyti vaistinių darbą

pagaliau

pagaliau portretas
Seniai jau laikas sutvarkyti vaisinių darbą

nieko naujo, keiskitės patys

nieko naujo, keiskitės patys portretas
Visose šalyse yra tvarka, be recepto receptinių vaistų nenusipirkti, tad mažiau panikuokit , ši tvarka tik jūsų pačių labui

KAUNIETE

KAUNIETE portretas
Pajudino Veryga klaną, ilfgamecius ligioniniu direktorius, kurie ten jauciasi kaip savo UAB. Labai geraI PADARE vERYGA, KAD TOKIUS arleidzia, kurier is valdisko darbo dvarus pasistate. Kas liecia vaistus, tai vaistines gyvavo is musų pinigu, pirkome be receptu, siulydavo akcija Gintarine vaqistine antradieni senjoru dienqa. Eiles kaip sovietiniais laikais prie deficito. Pirko viska visi is eiles ir ka reikia ir ko ne. Dabar Gintarineje vaistinejeę eiliu nera, Reikia tik isspresti receptu israsyta ir labai viskas gerai bus padaryta. Vaistu nepirksime tai vaistinese pilnas mazes, vaistus papigins. Viskas savo tvarka. Kai bus isspresta receptu rasymas. Viskas ateis i savo vezias. O Veryga dirba gerai,is ji nuversti nera reikalo, cia martyt Lanzbergio anukas labai dedasi teisuolis.

Kauniete

Kauniete portretas
Visoj EU taip yra,jokio dviracio Veryga neisrado,kitur net binto be receptor nenusipirksi...

>

> portretas
steponavicius, masiulis, stai kur "puikus" ministrai buvo daug viesai kalbejo apie skaidria lietuva ir dabar kas su jais? ir vel ju draugelis gendvilas rengia interpeliacijas, ot kur isverstaskuriai.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Pagaliau nubudo ir prezidentūra.Ilgai miegojo.Miegojo iki tol,kol visiškai nesumaišė ministro su purvais.Šaunuolis ministras,kad nenusileido iki purvasklaidos lygio,nepasidavė konservatorių ir liberalų provokacijoms ir kantriai aiškino apie esamą situaciją.Gaila tik,kad daug Lietuvos žmonių burnoja,kad tik burnoti ,ir lengvai užkimba ant purvasklaidos kabliuko.Už skleidimą tokios dezinformacijos,kėlimą sumaištį Lietuvos piliečių tarpe,reikėtų bausti žiniasklaidą,o labiausiai Lietuvos ryto žurnalistus milijoninėmis bausmėmis.Sėkmės ministre.Daug rėkia,bet dar daugiau Jus palaiko.

Vida

Vida portretas
Buvau vaistinėje - pirkau visus vaistus, žinoma ne antibiotikus ir ne psichotropikus, viską parduoda. Taigi čia ne Verygos, o farmacininkų slapta akcija,- įsakymas savo vaistinėse kelti sumaištį. Tai ir įrodo neapykantą nepaperkamam Verygai.

casagrande

casagrande portretas
Gal ir ne blogiausias, bet vienas blogiausių, jam konkurenciją šioje nepavydėtinoje kategorijoje sudaro Kultūros ir Švietimo ministrės

:)

:) portretas
Yra dar tokia Petrauskienė...:)))

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingas ministras reikia vaistines kontroliuoti , o tai atėjus pirkti vaistų prasideda siūlimas pirkti papildus.o kitos senučiukės ir susigundo,ten reiklia kontrolės sveikinu ministrą Verygą,užmynei monopolijai ant kojos ir paskelbė kad tai chaosas,o opozicija to ir laukia.Būtų klaida jį atleisti. prezidentė ir supranta ir palaiko ministrą,

tapkinas su skuduru

tapkinas su skuduru portretas
tai kas blogiausias? Paviešinkite, nes kol kas manau tik minedo draugą.

veryga geras ministras

veryga geras ministras portretas
pajudino alkoholio ir vaistu pramones koorporaciju pelnus ir gavo. reikia pripazinti, kad musu pilieciai lengvai maustomi, pritaria interpeliacijai paklausti, bet sunkiai susigaudo kas vyksta.

Anonimas

Anonimas portretas
Būtent. Prisidirbo tik su vaistinėmis.

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai ne blogiausias.Bet koks noras pakeisti įsisenėjusią tvarką vaistų rinkoje, vaistinėse būtinas.Todėl toks pasipriešinimas, nes vaistinės nenori būti kontroliuojamos...

Galerijos

Daugiau straipsnių