Prezidentūra apie rinkimus: Konstitucija nenumato prievolės premjerui atsistatydinti

Grįžti į straipsnį

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Galbūt,galbūt.Betgi pagal Lingės konstituciją kas Lietuvos vakstybės vadovas premjeras ar prezidentas?

...

... portretas
Che: "Prezidentės vyriausiasis patarėjas vidaus politikai Mindaugas Lingė sako, kad Lietuvos Konstitucija nenumato prievolės šalies vadovams atsistatydinti, jei einant pareigas jie nusprendžia dalyvauti rinkimuose" - tai kad ne visai taip, VARGU ar rinkimus galima vadint kūrybine veikla, kuri pagal Konstituciją leidžiama. BET: pagal Konstituciją iki 60 dienų premjerą gali pavaduot kitas ministras - jei tiek laiko pakanka rinkiminei kompanijai, tai valio.

želemunčikkkkk ...

želemunčikkkkk ... portretas
vargeta ir vėl teksto nesuvoki ? :) net antraštės ? :)))) oi "teisuoliai patriotai " - Prezidentūra apie rinkimus: Konstitucija NENUMATO prievolės premjerui atsistatydinti ------- P.S. manyčiau apgailėtina situacija su konservatorių rėmėjais , bukumo toooooks laipsnis , kad ......)))))

Anonimas

Anonimas portretas
Mentas viena subine trokšta apglėbti kelias kėdes.Bet kai tos prasiskirs,kas tada tai subinei nutiks?..

o aš laukiu Landsbergio atsistatydinimo , gana kiršinti -

o aš laukiu Landsbergio atsistatydinimo , gana kiršinti -  portretas
gana kelti sumaištį ir klaidinti , bet pradedu manyti , kad ponas tai daro sąmoningai , ar nežino KT ? :) Netikiu ,pagaliau yra konsultantai _-----Manau, kad tai nėra nei skaidru, nei teisinga, premjeras tokios regimybės turėtų nesudaryti ateityje ir PASITRAUKTI IŠ UŽIMAMŲ PAREIGŲ , tokiu būdu konkuruodamas lygiomis teisėmis su šiandien jau pasiskelbusiais kandidatais“, – kalbėjo opozicijos atstovas.Anot G. Landsbergio, partija kreipsis į Vyriausiąją rinkimų komisiją prašydama įvertinti S. Skvernelio veiksmus, bet kartu sakė tikintis, jog premjeras „atras savy padorumo ir netęs neteisingai pradėtos linijos“.------- PREZIDENTĖS vyriausiasis patarėjas vidaus politikai M. Lingė SAKO , kad LIETUVOS KONSTITUCIJA NENUMATO PRIEVOLĖS ŠALIEMS VADOVAMS ATSISTATYDINTI , jei einant pareigas jie nusprendžia dalyvauti rinkimuose.

tomas

tomas portretas
Neatsistatydins, neišmes kerdžius botago, be kurio jis ir pasiliktų tik piemeniu.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Parodykite man sovietinį milicnyką,kuris skaitė kas parašyta Lietuvos Konstitucijoje.

Anarchistas

Anarchistas portretas
Kas ta konstitucija, ko ji verta, jeigu konservatoriai mato ir numato. Ypač kai tai mato būsimas Europos Generalinis Sekretorius Kubilius.

Vale

Vale portretas
Valio,premjeras liks. .ir. Pinigai liks,taip ir turi buti.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Dešimt kartų geriau Skvernelis nei Šimonytė

ALGIS

ALGIS portretas
Kaip opozicija deda į kelnes, kad net šlykštu žiūrėti , kai prezidenrė dalyvavo antrai kadencijai , buvo viskas gerai ,darosi įspūdis , kad jie apsikakos iki galvos .

Jo

Jo portretas
Jo dalyvauti galima bet tik kas ji rinks valstieciai iskalba nulis mastymas vidutinis kalbu nulis pletkinikas ir sneka bele ka o paskui galvoja ka pasake

Galerijos

Daugiau straipsnių