Prezidento rinkimų reitingai: daugiausia šansų turi G. Nausėda?

Grįžti į straipsnį

NBA

NBA portretas
Ble negaliu ziuret y ta gavnodelca

Anonimas

Anonimas portretas
Gerbiamieji, kieno čia prokomunistiniai reitingai ir kas iš to turi naudą senatvėje??! Kieno užsakymu yra apklausiami respondentai, su kuriais gaidys iš vištidžių neturi jokio ryšio. Gaidys t virtina, kuris teikia informaciją Lietuvos ,,šudryčiui'', - buvo apklausti 1018 respondentai?? Skaitykite ir toliau, nes šią informaciją ,,Lietuvos rytui'' teikia vištidės gaidys...

Auksinė žuvelė

Auksinė žuvelė portretas
Balsuokime už Šimonių vištą, gal mums auksinių kiaušinių pridės

Romas ir Kauno

Romas ir Kauno portretas
UŠACKAS IR TIKTAI UŠACKAS! Jis dirbdamas su D.G. visai LIETUVAI parodė, kad yra ne tiktai protingas bet ir SĄŽININGAS LIETUVIS!!!

slykstu

slykstu portretas
Devuleliau brangus maldaujam isimkit ta ,,GRAZUOLIuKO'' atvaizda .Slykstu darosi kai savaitemis internete reklamuojamas zmogelis mano nuomone pats nusipirkes savo reklama.

Kęstas

Kęstas portretas
Žema mūsų kvalifikacija trukdo pereiti prie sudėtingesnio darbo. Todėl atlyginimai žemi. Žemus atlyginimus gaudami, mes sunkiai galime pakelti mūsų pačių kvalifikaciją, ar suteikti geresnę kvalifikaciją mūsų vaikams ir anūkams. Pasidaro užburtas ratas. Ką daryti? Panaudokime mūsų valstybę. Tai ne tik tautos gyvybingumo simbolis, bet ir įrankis padaryti tvarką Lietuvoje. Iškilus tautos išnykimo pavojui, galime įvesti mokesčius visam turtui Lietuvoje. Turtą paslėpti šiais laikais sunku. Mokesčiai būtų surenkami neblogai. Už gautus pinigus Lietuvos valstybė galėtų pasamdyti kiekvieną Lietuvos pilietį, kuris nori dirbti už gerą atlyginimą.

Kęstas

Kęstas portretas
Ukrainiečių įvežimą tikrai reikia apriboti mažomis kvotomis. Verslas turėtų konkuruoti su valstybe už vietinę darbo jėgą. Verslas, kuris nesugeba mokėti lietuviams normalius atlyginimus, yra Lietuvai blogas verslas. Tokiam verslui tektų užsidaryti ar emigruoti į Afriką. Ką darytų naujai pasamdyti valstybės tarnautojai? Tai, kas pritraukia verslą, jaunimą ir turistus. Pirma, dirbtų statybose, ypač kelių, kurie reikalingi šiuolaikinio verslo plėtojimui. Laikas nustoti vadinti via Baltica gėdingu mirties keliu: reikia juostų skaičių išplėsti, padaryti normalius užvažiavimo ir nuvažiavimo kelius bei pėsčiųjų tiltus. Antra, dirbtų vaikų priežiūroje.

Kęstas

Kęstas portretas
Jei kiekvienas vaikas turėtų nemokamą priežiūrą ikimokyklinėse auklėjimo įstaigose, o sirgdamas - ir namuose, vaikų gimdymas nebūtų moterų ir daugelio vyrų darbą trukdantis veiksnys. Trečia, dirbtų turistų lankomose vietose. Atsimenate tuos apžvalgos bokštus, nusėjusius Lietuvą? Prie daugumos jų nėra normalaus tualeto. Ne visi užsienio turistai nori tenkinti gamtinius poreikius, kaip mes, miške prie ežero. Jie daugiau rūpinasi gamta. Mums reikalingi normalūs tualetai, su normaliu jų aptarnavimu, jei norime sulaukti turistų su pinigais. Laikas panaudoti Lietuvos valstybę, kaip instrumentą tautos išlikimui. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

:)))

:))) portretas
simonyte prezidente : rusai puola, reik xaxolus sert, inpedensensas jega, gruzija badauja, pensiju jum nematyt...

Už Šimonytę

Už Šimonytę portretas
Aš už Šimonytę, tik kad ji dar nepaskelbia, kad kandidatuos, o jau pats laikas

Mona

Mona portretas
Šimonytė, tai Šimonytė. Balsuosiu už. Giminaičiai irgi žadėjo, gal ir laimės mergyna. Bonusai: angliškai gerai kerta, diplomatijoje kietumo užtenka, tai ir užsienio politiką sureguliuoti mokės. O valstybės ūkį tegu premjeras tvarko, jau įmušė ranką ir gaunasi neblogai, juk toks ir yra jo darbas, prie ko čia prezidentinės ambicijos?

Simonute

Simonute portretas
Į Aukštuosius Šimonius siųskite tą savo Šimonytę

10 nelygu 0

10 nelygu 0 portretas
Tik jau nesuplakite valstiečių su Matijošaičiu, nes pastarajam šansai jau visai nyksta už blogą ekonominę politiką kauniečių atžvilgiu, o valstiečiai tvirtai žengia savo numatytu keliu ir už tai Lietuva jiems dėkinga.

Ką tu, Domai

Ką tu, Domai portretas
Ką tu, Domai kukliniesi, sakyk tiesiai, kad norėtum Andriuko Kubiliuko. O ir lyginti pakankamai neblogą Ušacką su Šimonyte, mažu mažiausia nemoralu. Nes pastaroji gi tik višta paprastoji.

Domas

Domas portretas
Manau I. Šimonytė būtų verta užimti D. Gribauskaitės vietą ir tęsti jos darbus. V. Ušacką, kaip patyrusį tarptautiniuose reikaluose, taip pat reikėtų turėti omeny. Ušacko patirtis butų naudinga jam einant prezidento pareigas

Algimantas

Algimantas portretas
Reikia būtinai rinkti moterį, Nė vienu nepasitikiu, išskyrus Šimonytę.

aš portretas
ŠIMONYTĖ būtų geriausias variantas. Protinga, sumani, sąžininga.

Edmundas Tulcevicius

Edmundas Tulcevicius portretas
Snorui - vienas apie lūšį kitas apie kūšį .

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
vis juokinat...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai bei Putino subinlaižiai niekaip negali susitaikyti su Nausėdos šansais tapti prezidentu. Jiems būtinas savas gandragalvis ar jų draugas Matijošaitis.

Cha cha cha Senis Kęstas, iš baimės pasidaryti

Cha cha  cha    Senis Kęstas, iš baimės pasidaryti  portretas
silpnapročiu, idiotu tapo. .........Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

JUS LIKE LIETUVOJE

JUS LIKE LIETUVOJE portretas
priprate rinkti tuos katrie jus zemina,apgaudineja,nemoka tokiu algu kad galetumete oriai gyventi.Vienu zodziu rinkite ta kaip visada kuris tipo jau prisivoge sociai ir dabar is vagies staiga virs DORU IR SAZININGU VARDAN TOS LIETUVOS.sekmes jums tolimesniame kelyje i skurda.

>DĖL SNOROS AFEROS

>DĖL SNOROS  AFEROS portretas
Asile, dėl Snoro aferos kreipkis pas rusų mafijos bosą Striukį Putiną. Tai jis paslėpė savo bendrus Antonovą su Baranausku apvogusius Lietuvos žmones.

Irena

Irena portretas
Ar Kauno meras Visvaldas Matjošaitis žadėjo kandidatuoti į Prezidentus, aš bent nesu girdėjusi, tai kam tas" nerimas", ir dar mielieji rašydami nevartokite žodžio mes, tai labai kvaila. Aš už Gitaną Nausėdą

Čia visi peikia Nausėdą

Čia visi peikia Nausėdą portretas
Bet nei vienas nepasiūlo geresnio. Aš balsuočiau už geresnį, nei Nausėda, tik pasakytit, kas: Karbauskis, Gražulis ar Širinskienė? Visų mylimas Matijošaitis šalies tikrai negali atstovauti: nei sugeba viešai kalbėti, nei logiškai minčių išdėstyti, nei atrodo kaip pridera prezidentui. Tiesiog dievulis to talento nedavė. Visų mylimu Skverneliu nepasitikiu.

mes

mes  portretas
už Pavilionį.

NA NA

NA NA  portretas
kaip visada melas ,_______tai dar be lieka prastumti ir anūkėlį ,kuris bus pavaduotoju Nausėdos ,,,,,,sėkmės , Nausėda reikalingas landsberginiams ir Grybauskaitei ,kuris tai pat yra pakabintas ir prisidėjo prie Lietuvos savarankiškumo netekimo ,,,,,

Kęstas

Kęstas portretas
Sulaukę pensijos Lietuvoje, jūs padidinate jūsų rizika susirgti silpnaprotyste. Kodėl būtent Lietuvoje? Nes mūsų pensijos yra mažiausios Europoje, tai žymiai padidina mūsų skurdo tikimybę. O skurdas yra blogai dvasinės sveikatos išsaugojimui. "MedPage Today" (5/16, Smith) pranešimai tyrėjai nustatė, kad "demencijos vystymosi tempas buvo 1,68 karto didesnis už tuos, kurie yra mažiausio turto kvintilio grupėje, palyginti su aukščiausiais". Pensininkams reikia susivienyti ir balsuoti ne prieš Rusija, kuri mus nei šildo, nei šaldo, o prieš mūsų, lietuvių, skurdinimą Lietuvoje. Gėda visoms nepriklausomos Lietuvos valdžioms. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Užsienio bankininkai nerias iš kailio bebandydami savo Trojos arklį į Prezidentūrą įkišt... tai kiek baisiau nei MG Baltic.

isitikines

isitikines portretas
Slykstus Nausedos kanditaturos brukimas i prezidentus ir taip pastoviai bus kisamas iki prezidento rinkimu .Tie kurie matomai Nausiedos remiami mums pastoviai metus laiko PUDRINS smegenis puikiai zino kad jai zmogui 99 kartus pasakysi kad tu kiaule simtaji karta jis sukriukses.Tai cia panasiai bus PUDRINAMI tautieciu smegenys su Nausedos kanditatura.

jei isrinks nauseda

jei isrinks nauseda portretas
beliks tik emigruoti...

to Gerai pamąsčius

to Gerai  pamąsčius portretas
Geriau vis dėlto būtų Matijošaitis-žmogus myli medžius, myli Kauną, myli Lietuvą, duoda milijonus Žalgiriui, perka iš Sabonio krepšinio mokyklą, stato Krepšinio namus, puošia Senamiestį, Urbanistikos paminklą dvasingais pastatais ir dar daug kas...

nuomonė

nuomonė portretas
Kam taip meluoti.Tikrai Nausėda turi mažiausiai šansų. Žmonės nekvaili ir statytinio tikrai nerinks.

Realybė

Realybė portretas
Panašu kad dar vieną marionetę bandoma prakišti į valstybės vadovus. Negi Lietuvoje nėra garbingesnių žmonių, su nšvaria praeitimi ir netarnaujančių užsienio kapitalui.

nevezis

nevezis portretas
jei isrinks nauseda lietuvos prezidentu ,lietuvos tragedija ir degradacij neisvengiama

Viešosios nuomonės formavimas

Viešosios nuomonės formavimas portretas
Jus kvailina

Tai kad

Tai kad portretas
pagal išsilavinimą, elgseną ir išvaizdą tik Nausėda prezidentiškiau atrodo. Bet visus jo pliusus nubraukia vienas riebus minusas: jei gaus valdžią banko atstovas, jau ir taip nesikuklinantys bankai įsisiautės dar labiau, visai be grynų liksim...

Tik ne policinės valdžios

Tik ne policinės valdžios portretas
Balsuosiu tik už Ušacką.Diplomatas,puikiai nusimano užsienio politikoje.Neblogai būtų Šimonytė,bet ji pati nesiruošia balotiruotis.Na o dėl Skvernelio ir Matijošaičio...Nemanau,kad reikėtų policinės valstybės.O Matijošaitis rūpintųsi tik savo verslu,kaip dabartinis seimūnas Karbauskis.

cha - juokas pro ašaras

cha - juokas pro ašaras portretas
Rinkit užsienio bankų 'šiknalaižį" - jis "išgelbės" Lietuvą

Nimas

Nimas portretas
Jei iš žmonių reikėtų rinkti absoliutų nulį, juo taptų Nuosėda. Ką jis gero nuveikęs, kuo įžymus? Ogi televizorių bobutė-melagė. Niekada nieko nei protingo, nei teisingo nepasakęs. Ir bendrai ar kas nors žinote iš kur jis atsirado? Ko gero USA statytinis, kurį laiką sąmoningai sandėliuotas skandinavų (nuo jų tik bėgti tolyn) banke lupikautojuje.

Anonimas

Anonimas portretas
teisingiausias zmogus yra nauseda.nesusitepes jokias sandoriais ne politikas.tik konservatoriai lenda prie jo.jie ji rems.o niekas nenori ju remimo.jei jie palaikys nauseda zmones uz ji nebalsuos.o nauseda matau prezidentu.jis inteligentas protingas nusimano ekonomika.geros isvaizdos aukstas graziai atrodytu europoje

nuostaba

nuostaba portretas
Čia kalbama apie skandinavų bankų klapčiuko rinkimus?

cha

cha portretas
geriau mane prezidentu rinkit,greit tvarka lt yvesciau! neliktu zuliku,sukciu,ekonomika atsigautu,rupinciaus lt gerove visom prasmem.

Mara Tonas

Mara Tonas portretas
abu mentai atsilieka , pilvus užsiauginę gal , karabasas galėtų pavaikyti po Naisius skverną ,algą tai moka

Nejuokinkite

Nejuokinkite portretas
Kažkas su tais reitingais kvailina būsimus rinkėjus.Na nejaugi žmonės gali balsuoti už tokius pižonus,kaip Nausėda,Povilonis.Lietuvai reikia protingo,išmanančio politiką,diplomatiškai mastančio žmogaus,kuris ne kiršintų tautos,kaip dabar,o ją vienytų ir gerintų visų,o ne tik kaip kurių gyvenimą.Tai ne nausėdų ar povilonių misija.

Filomena

Filomena portretas
Siulyciau prof . Mazyli

Hm

Hm portretas
Ar sublūdot? Bankininką į prezidentus? Jau ir taip skandinaviški bankai mums trusikus baigia numauti (kelnes per krizę numovė),o čia dar ir savo žmogų į aukščiausią šalies postą nori prastumti.

Anonima

Anonima portretas
Naivuoliai, kurie tiki, kad apklausos vyksta ir jos sąžiningos, dar ir nykščiais į apačią balsuoja. Juokas kai tokių atsiranda.

ech

ech portretas
o juk prezidentas atstovauja saliai uzsienio politikoje,tai turi turet ekonomini isilavinima,gerai ismanyt politika. o biznieriai tik sau kraus turtus lt saskaita ir ...

che

che portretas
uz jokius matijosevskius nebalsuosim! juk patys cypiat kad biznieriams ne vieta seime ir prezidenturoj!

-DDD-

-DDD- portretas
Nausėdai šancų tiek pat, kiek kažkada turėjo E.Bičkauskas, kūrį 'apklausomis' - deja, šis žmogus kaip tik nusmuko politiniu požiūriu.

Gerai pamąsčius

Gerai pamąsčius portretas
Visi puikiai suprantame, kad apklausų jokių niekur nevyskta, o jei ir kartais vyktų, tai surašoma ne tai, ką atsako žmonės, o tai, kas reikalinga piniguočiams. Taigi - daugiausia pinigų skiria SEB'as, bet Nausėda tėra nuosėda tame sąraše ir už jš niekas nebalsuos. Savo elgesiu paskutiniais mėnesiais - vis naujais mokesčiais kauniečiams karjerą baigia susigriauti ir Matijošaitis (negi kas nors mano, kad uždėjus, pavyzdžiui, mokesčius už parkavimą 30 eu. per mėnesį ir kaip atsvarą padarius per Hansą Rotušėje nemokamą stovėjimą tris dienas metuose žmonės rinktų tokė merą?), taip, kad jo VIČI skiriami milijonai taip pat nieko nereiškia. Sunku nuspėti tik kas stumia į priekį Skvernelį. Gal čia taip daroma, kad skaitytojai imtų ir patikėtų "apklausomis"?

nuomone

nuomone portretas
ir jus tuo tikite?netikiu jokiais reitingais

va taip

va taip portretas
nieko gero is jo, visa gyvenima normalaus darbo nedirbes tik prasitrynes valdiskose imonese, nu bet gal geriau nei tie krabas su svarkeliu ,nekenciu mentu

kaunietis

kaunietis portretas
Pasiputes plepalas mieko nesugebantis padaryti

gana

gana portretas
jei dievas nepadeda gal perkunas prabils

kaunietis

kaunietis portretas
Banko TARNAUTOJAS.

Galerijos

Daugiau straipsnių