Prezidento rinkimų debatai: įvardijo, su kuo norėtų rungtis antrajame ture

Grįžti į straipsnį

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
Šimonytė išlaikytų honorą, jei laiku atsiimtų savo kandidatūrą... o Nausėda jau priprognozavo tiek visko, kad visai pasimeti Jo prognozėse... geriau eitų orų prognozuoti... Lietuvai dar yra šansas išlikti, jei už Lietuvos vairo atsistos tikras Lietuvos gelbėtojas, o ne bankų meistras... dar yra šansas išgelbėti Lietuvą... nes prie buvusių valdžioje priėjome liepto galą,- nyksta akyse valstybė... va, ką jie pridirbo...

Anonimas

Anonimas portretas
Nu komentarai,zmones rinks ta ,kuris vertas.gede ir skaityti.

Oskarui

Oskarui portretas
Juk dauguma tokių nemokančių suskaičiuoti net iki dešimt,sugeba puikiai taškytis purvais.Kultūringai reikšti savo nuomonės jie niekada nemokėjo ir nemokės. Ir nereikia tikėtis,kad jie galėtų susigėsti ar susimąstyti dėl savo nešvaraus žodyno.

Oskaras

Oskaras portretas
Tam, kuris rašė Nijolei. // Meluoti labai negražu. DDP ir socialdemokratai valdė 16,5 metų, TS/KD - 6,5 metų, kitos partijos - 6 metus. O tas ´liurbe´ ir ´besidievinantis´ net iki 29 suskaičiuoti nemoka. Mažaraščiai suskaičiuoja tik pirštais iki 10.

tam „pretendentai" ir PAGARBA

tam „pretendentai" ir PAGARBA portretas
Pirmiausia pagavok, ar pagarbiai atsiliepi apie žmones. Reikalauji iš kitų pagarbos, bet pats prasivardžiuoji, nepagarbiai atsiliepi apie pretendentus. Nors tau nepatinka kai kurios partijos ar žmonės, bet turi išlikti padoriu žmogumi. Nors pretendentai yra gan išsilavinę žmonės, baigę aukštuosius mokslus. G. Nausėda įgijęs magistro laipsnį, asocijuotas profesorius, I. Šimonytė - baigė finansų magistrės studijas, S. Skvernelis - teisės magistras,

rse

rse portretas
mes uz bankininka balsuosim! jis bus geras prezidentas!

Vitalija

Vitalija portretas
Anonimai, tikriausiai čia supainiojai. Visus dorus žmones niekini, apšaukinėji. O ar pagalvoji, koks pats esi?

Jotautas, humorėlis

Jotautas, humorėlis portretas
Premjeras įvardijo su kuo norėtų grumtis dėl žemesnės vietos

pretendentai demonstruoja NEPAGARBĄ tautai,

pretendentai demonstruoja NEPAGARBĄ tautai, portretas
dalyvavusių debatuose tik JUOZAITIS panašus į pretendentus--o likusieji, savo ĮŽVALGOMIS panašūs į IŠKAMŠAS--kurie tik NORI , bet net NEGEBA įvertinti savo praeities " NUOPELNŲ" tautai , gebėjimo ir galimybių.

q

q portretas
vagiu gauja simonyte, nausedas,ir kiti koncervu padlaiziai jau turim 10metu KGB sliure vagylka ,eferiste,

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip tie vagys kaip simonyte dar drysta kandidatuoti I prezidentus, jau dabartine turim vagiu gaujos KGBiste .

vygandas

vygandas portretas
vakar kaune vykusiuose debatuose nebuvo nei vieno charizmatisko kandidato visi mekeno kaip per pakasynas,liudna ir juokas ima

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Susigrėbk ir susikrauk tą neva filosofuojančią krūvą.

tik už Arvydą Juozaitį

tik už Arvydą Juozaitį portretas
Grėblį paguldę laiko ir kikena lanzberginiai. Žiūrėkim kur einam

studentas

 studentas  portretas
Juozaitis geriausia alternatyva. Nausėda šiaip sau. Visi kiti - ne. Gyvenau Vakarų didmesciuose ir mačiau kuo jie pavirto nuo mąsinės imigracijos iš Afrikos ir Azijos. Taipogi cenzūrą ir politkorekitiškumą. Visi apart Juozaičio neprieštarauja tam kuo pavirto gražiausi Europos miestai - trečiojo pasaulio getais.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Puteikis tik bobai gal įsikabinti į plaukus.Norėčiau matyti narve Maldeikienę su Šimonyte.

Nijolei

Nijolei portretas
Nu Dieve brangus,per beveik 30 metų pakaitomis konservatorių valdymo ir ne Šustauskininkų valdymo,Lietuva neteko milijono gyventojų,taikos metu.Tik nebelipkim ant to pačio grėblio.Šiuo metu už Juozaitį,nesimato vertesnių.Sugrįškit į sąjūdžio laikus ir pasiskaitykit istoriją.

jonas

jonas portretas
Katastrofa jai tauta pasirinktu Nauseda juk tai bankininku stumiamas kandidatas Juk Nauseda buves bankininkas ir prikaupes sociai pinigeliu neturi jokio supratimo kaip gyvena ir pragyvena skurstantys tautieciai ir jam si tautos dalis reikalinga tiek kad uz ji atiduotu savo balsus

Nijole

Nijole portretas
Nesuprantu,kodel zmonems imponuojaA.Juozairis?1,kad buvo Brazausko patarnautojas?OBrazauska isrinko,nes koks jo stotas.Ka Juozaitis gali duot Lietuvai?Mano nuomone,tai arba Nauseda ar Simonyte Kiti mazdaug Sustausko lygio.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tik už Arvydą Juozaitį balsuosime,kiti neverti šio posto.

Mokytoja kuri nestreikavo

Mokytoja kuri nestreikavo portretas
Dauguma mano kolegų balsuos už Svernelį,nes jis laikosi žodžio ir nepraskolino Lietuvos!!!

baisi

baisi portretas
Simone sake kad skolinosi is tvb didelem palukanom ,nes tada nezino, kaip skolintis kam del ko,tada ji mokesi tik kaip skolintis,kitas bankistas porino,ivedus eura niekas nebranks,o viskas pabrango 1prie 3 ir galvojat kad sitie liurbiai dirbs Tautai ne ,dar niekas per30metu nedirbo Lietuvos ir Jos Tautos labui,ir sitie nedirbs ,jie populistai pasakeliu kurejai,ir uz 'nuopelnus' Tevynei senai turejo sedet kitur.

Žmonės!

Žmonės! portretas
Galvokit kai balsuosit! Ar neatsimenat ką ši žvengianti Kubilo klapčiukė savo laiku pridirbo ir kaip žiūrėjo į eilinio piliečio interesus?Už ką norit, tik ne už Šimonytę - priklausomą ir cinišką kar v e!

rihtig

rihtig portretas
Skvernas Saulelis- kas gali už balsuoti?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kas gali uz kumele balsuot ...tik atsilupe

atleiskit bet jie absoliuciai netinka

atleiskit  bet  jie  absoliuciai  netinka portretas
y prezidentus nei vienas.....na dar skvernelis -jau turintis siokia tokia premjiero patirty ...o tie like du -- simoOnyte ir banku klapciukas --visiskai nieko neverti...

cha ha ha o jie tikisi

cha  ha  ha  o jie  tikisi   portretas
laimet pirma tura ??? kaip sako patarle ...nepersokes per griovy nesakyk op.......

Anonimas

Anonimas portretas
Tas bus prezidentu, kas ištikimai tarnaus dėdei Semui ir keliems kumpanosiams. Kiti gali net nesvajoti.

liurbia

liurbia portretas
visi trys,ka gero jie nuveike Lietuvos ir Tautos atzvilgiu ?visiskai nieko,nieko ir nenuveiks,tik pazades kaip visus tuos 30metu zada,beda ,su sitais 'kandidatais visiski nuliai.

Galerijos

Daugiau straipsnių