Prezidento rinkimai: žmonės balsuotų už S. Skvernelį ir G. Nausėdą

  • Teksto dydis:

Jei prezidento rinkimai vyktų šiuo metu, gyventojai labiausiai palaikytų premjerą Saulių Skvernelį ir ekonomistą Gitaną Nausėdą, rodo pirmadienį portalo delfi.lt skelbiami apklausos rezultatai.

Už S. Skvernelį balsuotų 12,2 proc., o už G. Nausėdą – 12 proc. apklaustųjų. Trečioje vietoje liktų Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, kurį palaikė 9,5 proc. apklaustųjų.

Naujienų portalo delfi.lt užsakymu atliktoje apklausoje toliau rikiuojasi Europos Parlamento narė Vilija Blinkevičiūtė (7 proc.), Seimo narė Ingrida Šimonytė (5,6 proc.), diplomatas, buvęs Europos Sąjungos ambasadorius Rusijoje Vygaudas Ušackas (5,2 proc.), Seimo narys Žygimantas Pavilionis (4,2 proc.), Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas, parlamentaras Ramūnas Karbauskis (4 proc.).

Bendrovė „Spinter tyrimai“ lapkričio 16-24 dienomis apklausė 1005 respondentus nuo 18 iki 75 metų, BNS informavo delfi.lt redakcija. Tyrimo rezultatų paklaida 3,1 procento.

Prezidento rinkimai vyks 2019 metų gegužę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Seksualiniai keiksmažodžiai Lietuvos politikoje: Neoliberalas Valatka apie valstietį Karbauskį: "...vėželiu Lietuvą pastačiusio Karbauskio..." Taip, Lietuvos neoliberalai naudoja daug sekso įvaizdžių, kad pastūmėti kitus nuo lovio. Kartais ir spaudoje. Atsimenate, Vytautas Landsbergis, bijodamas, kad Kubilius nepateks valdžion sakė, kad "dėtų skersą ant Lietuvos tokiu atveju". Be reikalo taip smarkiai nervavosi, Valinsko vadovaujami muzikantai atidavė valdžią Kubiliui, Kubilius gausiai apdovanojo skandinavų bankus visų mūsų sąskaita [1]. Klausiate, ar už dyką? Pasiteiraukite pas Kubilių ir Vytautą Landsbergį, jie kontroliuoja juodąją konservatorių kasą. Manau, kad skerso dėjimas tinkamu momentu apsimoka tam, kas deda. Tam, ant kurio dedama, nauda būna ne visada. Kolkas neoliberalų vykdomas Lietuvos griovimas tęsiasi.

Kęstas

Kęstas portretas
1."Per A.Kubiliaus kadenciją (finansų ministrė buvo I.Šimonytė) LT valstybinė skola padidėjo trigubai - kodėl buvo brangiai skolintasi - todėl, kad šiltos kėdės buvo tik ką padalintos, o TVF mainais už pigius kreditus reikalavo labai ženkliai sumažinti valstybinį biurokratinį aparatą. Latviams garbė, nes jie tai padarė ir būtent nuo 2009 m. pradėjo lenkti Lietuvą ir nepraskolino savo vaikų ir anūkų." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Šiaip

Šiaip portretas
Niekada nebalsavau ir ateityje nesiruošiu to daryti bei visai dėl to nesigailiu. Taip bent jau sažinė rami kad nei vieno netikelio kurie jau eilę metų vis valžioje ir tam galo nesimato nesu išrinkes.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių