Prezidentės turtas per metus paaugo 100 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

Šalies vadovė turi nekilnojamo turto už maždaug 428 tūkst. litų, Vyriausybės vertybinių popierių - už 1 mln. 192 tūkst. 520 litų.

Prezidentės Dalios Grybauskaitės turtas per metus paaugo 100 tūkst. litų.

Valstybės vadovės turto vertė šiuo metu siekia 2 mln. 450 tūkst. 973 litų, rodo Valstybinės mokesčių inspekcijos paskelbta metinė turto deklaracija.

Šalies vadovė turi nekilnojamo turto už maždaug 428 tūkst. litų, Vyriausybės vertybinių popierių - už 1 mln. 192 tūkst. 520 litų.

D.Grybauskaitės santaupos sudaro per 814 tūkst. litų, nurodoma pateiktoje deklaracijoje.

Pernai šalies vadovės turtas siekė 2,34 mln. litų.

D.Grybauskaitė šiemet antrai kadencijai išrinkta Lietuvos prezidente, o prieš pirmuosius rinkimus 2009 metais ji ėjo eurokomisarės pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam frdew

tam frdew portretas
idiote, pasiskaityk, ar pats supranti, ką prirašei. kaip tau liepia vietiniai ruskiai ar tomaševskio gauja, taip ir keverzoji, bet esi absoliutus beraštis,tai ir paliepimus vykdai, kaip juokdarys,debile.

dar tam na,na

dar tam na,na portretas
Prezidentė viena visų ,,sukčių"nesugaudys ir viena nesužiūrės,nors ir kaip norėtų.Tai padėkit jai kovoti su ,,vagimis ir korumpuotais biurokratais",o ne atvirkščiai.

tam na,na-kaip negražu

tam na,na-kaip negražu portretas
skaičiuoti kito pinigus ir pavydėti....Prezidento atlyginimas-tai ne eilinio mokytojo atlyginimas,o kai šeimos nėra,tai ir sutaupo daug.Kelionės juk apmokamos valstybės tarnautojams ir taip daug kas apmokama.Taip yra ir užsienyje,kuo aukštesnės pareigos,tuo daugiau ,,nuolaidų".
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių