Prezidentė žada šeštadienį pasirašyti mokesčių įstatymus

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sako esanti pasirengusi šeštadienį peržiūrėti ir pasirašyti mokesčių įstatymus, kad jie galėtų įsigalioti nuo kitų metų pradžios.

Pagal įstatymą, mokesčių pataisos turi būti paskelbtos prieš pusmetį.

„Būsime pasirengę per penktadienį viską peržiūrėti, bent jau tą paketą iš penkių įstatymų. Aš pati asmeniškai šeštadienį taip pat tame dalyvausiu, peržiūrėsiu dar ir pati. Jeigu viskas tvarkoje, šeštadienį pasirašysiu tuos penkis įstatymus, kurie galės įsigalioti nuo kitų metų sausio 1 dienos“, – ketvirtadienį transliuotame interviu LRT radijui sakė prezidentė.

Vyriausybė sako, kad pertvarka siekia sumažinti darbo mokesčių naštą žmonėms. Kritikai sako, kad pakeitimai nesprendžia esminės problemos – didelės socialinės nelygybės.

Įstatymus dėl mokesčių reformos Seime numatoma priimti ketvirtadienį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

norma

norma  portretas
kas pasikeis pas mus ar kišenes pasipildys kaip šeštadieniai taip pirmadieniai, o kokio gėrio mes užtarnavome , juk nulis apsunkins liaudi fokusus kurdami reformomis savo, nei iš seimo nieko nei iš prezidentes nieko nelauk stumiam prikrauta baljuona mokėsčių naštos ir visos bėdos iš paskos mūsų sprandus lenkia ,,

...

... portretas
Turėsim dar vieną vienos nakties mokesčių perversmą? - jau visai neskaniai DVOKIA.

lunaroux92@gmail.com

 lunaroux92@gmail.com portretas
Sveiki Aš esu prancūzų nacionalinė verslininkė. Mes bendradarbiaujame su keliais mikrofinansų atstovais Prancūzijoje, Aš susisieksiu su jumis norėdamas reklamuoti savo finansines paslaugas Mes esame finansinių ekspertų grupė, galinti jums pasiūlyti paruošta tiems, kam to reikia paprastomis sąlygomis, kad jūsų gyvenimas būtų lengvesnis. Aš siūlau savo paslaugas sąžiningiems žmonėms, kurie turi reikia finansinės paramos ar pelningo verslo Arba planuokite geresnę jų šeimos ateitį. Su palūkanų norma 2% per metus. Susisiekite su manimi su mano pašto dėžute, norėdami gauti daugiau informacijos: lunaroux92@gmail.com
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių