Prezidentė siūlys mažinti skolų išieškojimo išlaidas

Grįžti į straipsnį

o

o portretas
kas padengs ar ne snoras? pagal /kazkieno/ nora.......

petras

petras portretas
Kazin kur tie vaikuciai su seimomis ,kurie buvo gudriu verslininku ir anstoliu pagalba ismesti is savo butu ,reikia butinai sutramdyti anstolius,kad nesikesintu i paskutini zmogaus buta...

klausimas

klausimas portretas
ar tikrai Kauno apylinkės teismo teisėjos Virginija Baškienė ir Diana Jasaitienė bei buvęs KGB agentas ir turtingiausias Kauno teisėjas Edmundas Inokaitis nėra korumpuotais ir už atkatą dirbantys antstoliams bei Kauno apylinkės prokuratūros 3 - čiojo skyriaus prokurorams ?

povilas

povilas portretas
Kadangi, teisėjus skiria ir atleidžia prezidentė, nesusidomėjus jai, priklausys dalis kaltė ir jai už nusikalstamos veikos dangstymą. Matomai teks laukti kadencijos pabaigos ir pasižiūrėti į jos tolstantį pasturgalį.

zenonas

zenonas portretas
Esu smarkiai nukentėjęs nuo Klaipėdos apyl. teismo teisėjos V.Olcvikienės ir bendrininko antstolio A.Selezniovo. Turiu nepaneigiamus įrodymus. Deja visur "Vsio zakonno". Aš teigiu, kad minėta teisėja yra nusikaltėlė, jeigu ne, prašau mane patraukti atsakomybėn, už teisėjos vardo pažeminimą ar pan. Kodėl bijote draugai prokurorai? Ogi todėl, kad jinai privalės sėsti į kaltinamųjų suolą ir atlyginti, ne tik man, padarytą žalą. Prokurorai negirdi, reiškia esate bendrininkai? Mano tel. 8 662 33770.

Galerijos

Daugiau straipsnių