Prezidentė: iš S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio galime semtis pareigos Tėvynei supratimo

Grįžti į straipsnį

rasa

rasa portretas
Ar tie, kas amžinai bamba ir kelia Prezidentei nepamtuotus reikalavimus yra ką nors padrę savo Tėvynės labui?

JONAS LIETUVIS

JONAS LIETUVIS portretas
Daugelis nesupranta ,kas yra Tėvynė.Suprantu žmogaus užaugusio daugiabutyje, kuris dar 21 amžiuje primena bomžyną , nes ten gyvenantys mano , kad kiti turi rūpintis jo namu ir gerove, psichologiją . Aš, kaimo vaikas , mačiau fermas 1960 metais ,paskui atvykau į miestą. Tai dabar kai kuriais atvejais įėjimai į daugiabučius prastesnio vaizdo, negu mano atsiminimuose į kiaulių fermas. Nuekim prie dabartinių fermų.Ten sanitarija ir vaidas geresnis nei prie ligoninių.O kaimo vaikai bėgo,kad parodytų ko verti, pasauliui ir Lietuvai. O nevykėliai , jų visur yra, nesigarsino ir viešai nesispjaudė.

A-13

A-13 portretas
O ko semtis iš prezidentės praeities ir patirties dirbant КПСС funkcioniere ir tai nuslėpus ??????? Pastovus piarinimasis ir reklama....

Nusibodo Grybauskaitės DEMAGOGIJA

Nusibodo Grybauskaitės DEMAGOGIJA portretas
Ir vėl pigi priešrinkiminė Grybauskaitės demagogija. Viliuosi, kad piliečiai supras, kad visą kadenciją trunkantis tuščiažodžiavimas, savo kėdės saugojimas ir visiškas nesiskaitymas su tauta neturi būti pratęstas dar vienai kadencijai. Karjeristė, tarnaujanti pirmiausiai savo pačios EGO, o paskui dar ir sugebanti "stumti" kenksmingus Lietuvai, bet galinčius jai padėti siekiant aukščiausio posto ES, projektus - NETURI VADOVAUTI LIETUVAI.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 48 dienos.

skrydis į duobę dabar visi žino kad nedaskrido

skrydis į duobę dabar visi žino kad nedaskrido  portretas
pareigą su hobi sulygino , toliau kaimo lietuva nieko nebuvo mate tai nusprendė pamatyti tai į kur visi bėgo , ot tai didvyriai . Dabar galiu pasakyt kas ta Lietuva : europos ir Lietuvos iškrypėlių auka , mafijos auka kuri valdo europą ir Lietuvą . Bet tu juk nieko nedarysi kad tai pakeist .

Galerijos

Daugiau straipsnių