Prezidentė: mokytojų algų reforma stumiama jėga

Grįžti į straipsnį

Taigi

Taigi portretas
Kuo tamsesni ir mažiau išsilavinę žmones, tuo yra lengviau juos valdyti ir jais manipuliuoti. Mokytojai dabartinei Vyriausybei yra pavojingi, nes jie skleidzia šviesa ir tiesa. Todėl si vyriausybė siekia išnaikinti mokytojus, gydytojus, žurnalistus. Nes jų bijo.

Patarimas

Patarimas portretas
Mokytojai-šantažuotojai naudojasi mokiniais, irgi mat proto bokštai atsirado, įdomu kaip jūs ruošiatės pravesti pamokas juk jūs atmintinai žinote ką sakysite,koks pasiruosimas?kokie jūsų atlyginimai, jeigu išeje į pensija gaunate 700-euru,zinau tokių ne vieną ir jums vis mėgsta kažin ar pagal turimas žinias jūs tiek reikalauja, valdžios vietoje nieko neskubėčiau nedirbkit jei per sunku ar nesusitvarko su darbais biudžetas patvirtintas norit, kad iš vargšu pensininkų atimtų ir jums pridėtų eikit dirbti tinginiai niekas jūsų nepalaiko

...

... portretas
Che: "Pertvarka stumiama jėga" - o kitaip ir būti negali, nes milicininkai TIK prievartos buvo mokinami.

Orumas

Orumas portretas
Orumas neturi nieko bendra su prabanga. K. Stoškus.

liūdna dėl tautiečių

liūdna dėl tautiečių portretas
Toks jausmas,kad televizijos liaudis nežiūri.Mąstančios tautos mitinguoja kai keliais centais už kurą kainos pakyla ar panašiai.Lėktuvai ne skrenda, traukiniai nevažiuoja....Ir ką,niekas juk nesmerkia už tai,kad laiku gydytojai ar pedagogai į darbą neateina...neieško kaltų,kai negali parskristi į kitą šalį....Jei esate vergai,tai ir vergaukite už minimumą. Nesuprantu, ko čia keiksnoti mokytojus.Susidaro įspūdis,kad geriau tylėti arba užsienyje juodadarbiu būti...Pabuskite ....

Laikus

Laikus portretas
blokuoja

Va taip

Va taip portretas
Įdomu, ar yra dar tokia profesija, kur pvz. darbo laikas yra minutėmis. Per savatę reikia atidirbti pvz. 19 val. 23 min.. suskaičiuot valandomis, minutėmis, kiek užtruksi mokyklos posėdžiuose. O kiek valandų rengsi savianalizę? Valandą ar dvi? O gal 15 min. Kiek ilgai taisysi sąsiuvinius? Kiek truks tavo pasiruošimas pamokai? Nespėjai, tai ir nebesiruošk? Keliausit su vaikais? Kiek valandų? Ir taip turi susiskaičiuoti metines valandas.

lietuvė

lietuvė portretas
liūdna kad tokie savanaudžiai mokytojai naudojasi mokiniais kad jiems pakeltų ir taip nemažas algas juk daug yra dirbančių ir už mažesnę alga ir nieko nepastreikuosi nes dirbi ne valstybinėje įmonėje sąvininkas su streikuojančiais nesiterlios visus atleis ir priims naujus skriaudžiate mokinius mieli mokytojai streikuokite per savo atostogas nes žinote kad tada galite ir visas atostogas prastreikuoti niekas į jus dėmesio nekreips

Liūdna, kad tokia nepilietiška mūsų visuomenė

Liūdna, kad tokia nepilietiška mūsų visuomenė portretas
Kiek galima tyčiotis iš mokytojų? Kritikuoja, priekaištauja, kas netingi. Įdomu, ar taip idealiai ir be trūkumų žmonės dirba visose kitose srityse, kad leidžia sau šaipytis, priekaištauti mokytojams. O vaikai- tėvų veidrodis. Kai klasėse 30 mokinių, dauguma nosis sukišę į telefonus ir juos tik mato, nieko negirdi, ką gali per pamoką " įpūsti" beteisis mokytojas? O kai daliai mokytojų atsibodo savo sąskaita ir tik iš pašaukimo dirbti, paprašė mažinti klases, užmokėti už neapmokamą darbą, tai, vietoje palaikymo, yra dar labiau puolami, girdi patyčias net ir iš aukščiausių šalies vadovų. Kiti kuria visokias sąmokslo teorijas. Kas atsitiko su visuomene?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Sugriautos sveikatos ir švietimo sistemos,be abejonės yra kerštas už sugriautus kolchozus.

Nu

Nu portretas
o kas pas mus šiais laikais buldozeriu nestumiama? Neprisimenu kažkaip tokio reiškinio... Ai, persiprašau, vienas klausimas tikrai nestumiamas jėga: seimūnų skaičiaus sumažinimo klausimas.

vidmantas

vidmantas portretas
30 metų niekas nestūmė mokytojų algas ir buvo gerai. Pagal prezidentės nurodymus, viską gerai atlieka tik konservatoriai. Ne tie atėjo į valdžią, o tai būtų kaip seniau, viskas gerai. Geriausia specialybė vasara mokytoju, o žiemą agronomu. Kodėl streikuojantys mokytojai nereikalauja iš konservatorių atsakomybės už aferas, kurių dėka Lietuva praranda apie 1 milijardų eurų per metus.

Ne valstybiniam smurtui

Ne valstybiniam smurtui portretas
Prezidente karatiste sportininke buvo, bet vengia paklausti bokso fedreacijos prezidento kodel nera profesionalaus bokso Lietuvoje

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Čia dėl mokytojų kalti konservatoriai kurie skaido Lietuva ir tuos mokytojus kursto kurie nelabai ir supranta ką daro Tegul eina mokinių mokyti o ne streikuoti nes ir taip blogai paruošia,neišmoko tėvams reikia Korepetitorius samdyti į darbą!!!!!!!!!!

Žvelk giliau

Žvelk giliau portretas
Kolūkio pirmininko sūnelis Karbauskis yra baigęs žemės ūkio akademiją- daug kolūkių pirmininkų vaikų ir yra tebaigę tokius mokslus. Tad jis suprasdamas savo išsilavinimo ribotas galimybes teįstengė užimti kažkokio kultūros komiteto pirmininko postelį, nes seimo pirmininko postas, ar ministro pirmininko, ar ministro postas jam pagal viską- neįkandamas. Juk jau kažkada bandė kabintis už posto, ar tik nebuvo apie metus seimo pirmininko pavaduotojas… Tai ir viskas. Viršūnė. Bet kur nueis Lietuva su tokiais karbauskiais? Atsibusk, lietuvi.

Žemieji Šančiai

Žemieji Šančiai portretas
Jeigu Lietuvos prezidentu , neduok Dieve, išrinks buvusį komjaunuolį, policininką kažkokį skvernelį, kuris jau dabar savo struktūrose apsistatė buvusiais policininkais- milicininkais, laisvė bus dar labiau suvaržyta. Ne ką geresnis Matijošaitis, buvęs milicininkas- neaiški kapitalo kilmė, žuvies įmonė Rusijoje, šeriamas separatistų Krymas, neaiškiomis aplinkybėmis nuo laiptų nukritusi žmona ir jos mirtis.... Ar mums jau nusibodo laisvė? Ar vėl norime mentų ir struktūrų valdžios? Lietuvi, būk protingas ir budrus.

Abu

Abu portretas
komentieriai ! varot nx*j

...

... portretas
jie ne ,,trumparegiai avinai", jie hytrasikn4s konservu tvarto priemonių

Gėda

Gėda portretas
Rado Gabriukas dar vieną amsiuką - Andriuką. Gėda, kad dalis mokytojų tokie trumparegiai avinai. O ponia prezidentė niekaip nepraleidžia progos patylėti. 10 m. prezidentavo ir tylėjo, kaip vandens į burną prisisėmusi, kai Steponavičius ir visi kiti proktologai darkė švietimo sistemą, kaip tik išmanė.Tylėjo ir mokytojai ir tas pats Navickas, o dabar, matyt vyrukas tiesia kelią į seimą. Jeigu bus uolus tarnas, Gabriukas tikrai prastums.

Galerijos

Daugiau straipsnių