Premjeras: J. Neverovičius kol kas viceministrų kandidatūrų nepateikė

  • Teksto dydis:

Premjeras sako, kad energetikos ministras kol kas nepateikė jam derinti viceministrų kandidatūrų.

„Kol kas dar jokių kandidatūrų nepateikė. Šiandien energetikos ministras (Jaroslavas Neverovičius - BNS) buvo supažindintas su vakar politinėje taryboje priimtu sprendimu - kad visi ministrai privalo derinti su manimi viceministrų kandidatūras“, - žurnalistams Vyriausybėje antradienį sakė Algirdas Butkevičius.

Anot jo, antradienį su ministru kalbėdamas apie prieštaringai vertinamos Renatos Cytackos galimybes eiti viceministrės pareigas, jis pasakęs, kad J.Neverovičius privalo vykdyti politikų sprendimą: „Aš jam aiškiai pasakiau, kad jisai turi vykdyti Politinės tarybos priimtą sprendimą“.

Premerjas taip pat leido supranti, kad viceministrų kandidatūros gali būti nebaigtos derinti šią savaitę, tačiau pažymėjo, kad ministrams jis bus pasiekiamas telefonu ir per atostogas, kurios prasideda pirmadienį.

„Ministrai žino, kad gali iki vakaro dešimtos valandos man skambinti ir rašyti žinutes“, - sakė A.Butkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bobute

bobute portretas
tegul tas tomaševskis is cytacka neša savo kulnus i LENKIJA ir ten daro tvarka niekas taip šlykščiai nesielgia kaip tie lenkai aišku kad jie yra MASKVOS statytiniai ŠNIPAI yra ir daugiau protingu seimo nariu kurie gali dirbti vietoj cytackos.

Šileiko

Šileiko portretas
Koks dar aptarimas? Dėl jos kvalifikacijos ar kompetencijos galima ginčytis, bet jei jai nesvarbūs šalies įstatymai, tai jau skandalas. Ponas Tomaševskis ieško intrigų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių