Premjeras: ne V. Tomaševskis formuoja vyriausybę

  • Teksto dydis:

Premjeras pareiškė, kad jis, o ne Lenkų rinkimų akcijos vadovas Valdemaras Tomaševskis, yra atsakingas už Vyriausybės formavimą. Algirdas Butkevičius kartoja, kad nepritars Renatos Cytackos skyrimui energetikos viceministre.

„Galiu pasakyti, kad ne ponas Tomaševskis formuoja Vyriausybės kabinetą. Jis tik gali kaip savo partijos vadovas rekomenduoti žmones. Bet jeigu ministras (Jaroslavas Neverovičius - BNS) pateiks man, o jis tai privalo padaryti, kandidatūras žmonių, kurie norėtų būti viceministrais, tai tikrai šiai kandidatūrai nepritarsiu“, - LRT radijui sakė A.Butkevičius.

A.Butkevičius antradienį susitiko su energetikos ministru Jaroslavu Neverovičiumi, tačiau pokalbio turinys kol kas neatskleidžiamas. Pirmadienį premjeras sakė, kad ministras negali teikti R.Cytackos kandidatūros, nes turi turėti premjero pritarimą.

V.Tomaševskis pirmadienį pareiškė, kad R.Cytacka yra kompetetinga, aukštos kvalifikacijos ir yra vėl siūloma į energetikos viceministres.

A.Butkevičius ne kartą priekaištavo J.Neverovičiui dėl R.Cytackos elgesio - ji išgarsėjo, kai prezidentę išvadino melage, ant savo namo Šalčininkų rajone nekėlė valstybinės vėliavos per dvi iš eilės Lietuvos šventes, tačiau iškėlė Lenkijos vėliavą per kaimyninės šalies valstybinę šventę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių