Premjeras konservatorių populiarumą sieja su kritika valdantiesiems

Grįžti į straipsnį

miji

miji portretas
ng

miji

miji portretas
ng

kol

kol portretas
didziosios partijos gincijasi laimi lenku davatku akcija.

manau

manau portretas
kad 2-ąjį komentatorių reikia nedelsiant gydyti.

užmiršo

užmiršo portretas
butkevičius, kad iki pamėlynavimo kritikavo konservatorius, kai jie ropštėsi iš krizės, taip pat užmiršo, kad jo partiečiai (kirkilas ir blinkevičiūtė bei kt.) nugramzdino Lietuvą į dar didesnę krizę. Tai dabar reikia ieškoti kaltų, žinoma, konservatorių gretose - visai kaip lenino raštuose: kai prisidirbai pats rėk ant kito.

Koalicija BANANA

Koalicija BANANA  portretas
nėra net ka kritikuoti. Smegenu lygis NULINIS!

kubilius su grybukaziolu komanda parduokyte viska darneviska

kubilius su grybukaziolu komanda parduokyte viska darneviska portretas
pardavet

Vytas

Vytas portretas
cia tarybu Lietuvoje vienas kita lazdavoja: sexualdemokratai konservantus, o po rinkimu atvirksciai- konservantai sexualdemokratus, bet laimi uspaspischas su venckiene...

senas priežodis

senas priežodis portretas
blogam šokėjui ir ki**ai trukdo

      portretas
FSB paskelbė projektų konkursą „Kaip pigiau ir saugiau sugriauti Lietuvos santvarką“. Laimėjo projektas iš vieno punkto: 1.Netrukdykite Grybauskaitei ir Landsbergiui.

Dali

Dali portretas
Nieko cia nuostabaus p.Butkeviciau,ismintingos mintis atsiranda tik bunant opozicijoje

cha cha cha

cha cha cha portretas
Butkevičius eina demagogų pramintu plačiu kaip vieškelis taku: nori likti švarus – juodink kitus. Tarp visų apjuodintų gali pasijusti baltu angelu.

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Butkevičiau, Butkevičiau, kiek dar už visas tavo bėdas bus kalti kiti?

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 42 dienos.

PRIETAISO

PRIETAISO portretas
trumpa atmintis. Keturis metus lojo ant konservatorių , nors galėjo ir daugumą sudaryti,bet bijojo , o dabar ....na negaliu žiūrėti į jo tą biaurią šypseną

kaunieciui

kaunieciui portretas
O kuo tu tiki? "Raudonaisiais"? Ka jie tau gero padare? Matyt ir pats esi socdemas ar "darbietis". As jais niekada netikejau ir netikesiu. Buvau su konservatoriais ir busiu.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
TIK KVAILIAI IR AKLI TIKI KONSERVATORIAIS...

S.

S. portretas
Dar pusmetis ir socdemų reitingas bus 4,99

Galerijos

Daugiau straipsnių