Premjeras dalyvaus Europos ir Azijos viršūnių susitikime

  • Teksto dydis:

Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius kitą savaitę vyks į Mongoliją, kur dalyvaus Europos ir Azijos viršūnių susitikime.

„Šis formatas gyvuoja jau 20 metų ir jame šiemet dalyvaus 21 Azijos ir 30 Europos valstybių atstovai“, - BNS sakė premjero atstovė spaudai Evelina Butkutė - Lazdauskienė.

A.Butkevičius Ulan Batore viešės nuo ketvirtadienio iki šeštadienio.

Jo atstovė teigė, kad Mongolijoje Europos ir Azijos šalių lyderiai aptars Europos ir Azijos šalių bendradarbiavimo stiprinimą, naujų konkrečių iniciatyvų svarbą bei kelių joms įgyvendinti paiešką

Renginyje premjeras pristatys transporto bei susisiekimo galimybių vystymo tarp Baltijos regiono bei Azijos šalių perspektyvas bei akcentuos moterų vaidmens didinimo visose gyvenimo srityse svarbą. Daugelyje bendrų diskusijų bei dvišalių susitikimų bus aptarti įvairūs ekonominio pobūdžio, tarpusavio supratimą ir pasitikėjimą stiprinantys klausimai bei  konkrečių projektų įgyvendinimo galimybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skyking ingliš

skyking ingliš portretas
Kokia jis viršūnė? Man gėda, kad mano Lietuva turi tokį vadovą.

Debilizmo viršūnė-

Debilizmo viršūnė- portretas
sugalvoti pieno produktus siauraakiams i kitą žemės pusrutulio pusę siūsti.Kokia tada išeina pardavimo kaina ir koks šu..ten bus parduodamas?Mūsų gamintojų ir pardavėjų verslo grimasos-geriau veš velniai žino kur nei papigins savo tautiečiams kainas.Prie sienos statyti visus seniai laikas

DJ

DJ  portretas
Reikia jiems pasiūlyti būtinai pieno ir kiaušinių miltelių, nes tai ilgai negendantis priduktas ir labai naudingas konditerijoje ! Be to iš tu pačių pieno miltelių galima padaryti kefyrą paskui iš jo varškę, o iš varškės sūrį !. Beje jie ten Azijoje turi eškėtrožes, tai iš jų galima padaryti uogienę ir su ja valgyti tą pieno miltelių sūrį, tiesiog apsivalgymas kaip skanu !
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių