Premjeras apie pedagogų streiką: čia yra daug politikos

Grįžti į straipsnį

to tam na

to tam na portretas
Sakai mokytojo darbas sunkus ar ne? Tai ko jį dirbi? Ar galvoji kad gausi algą vien už tai kad tavo nuomone tavo darbas sunkus? O tai kiek reikia mokėti senelių namų prižiūrėtojams, reanimacijos darbuotojams, chirurgams? Mokytojų algos yra didelės 2000-3000 litų į rankas jei dirba kaip priklauso pilną darbo dieną. Problema ta kad vaikų nebėra, o čia jau dovanokite, teks kažkam iš darbo išeiti.

To mamai

To mamai portretas
Brangioji, matyti, kad daug pinigų turi. Visose mokyklose yra po pamokų nemokamos kiekvieno dalyko konsultacijos. Tai ko nelanko jūsų brangenybė, o nori korepetitoriaus?

tam na

tam na portretas
Linkiu tamstai padirbeti mokytojo darba. Tada gal suprasi tamsta kaip tai saldu ir gera! Tamstos issilavinimo- lygis-be lygio...

na

na portretas
kiek girdejau ir skaiciau, tai mokytoju atlyginimai nera mazi. Ypatingai kaimo mokyklose, kur yra tik 50 ar 70 mokiniu visoje mokykloje, mokytojai gauna gana padorius atlyginimus, i rankas per 2000. Tai tikrai nemazai. O ir visa vasara laisva

mama

mama portretas
O, kada streikuos pasipiktinę tėvai dėl to, kad vaikai ,parėję iš mokyklos, turi eiti pas korepetitorių todėl, kad nesuprato pamokos , o mokytojas papildomai vaikams nesupratusiems nepaaiškina,nes skuba namo korepetitoriauti ?

NA NA

NA  NA portretas
konservatoriai pasmaugė lietuvą , uždėdami diržus ir ant kaklo žmonėms ir ant pilvų _____tada jie vygdė briuselio taupymo programą ,su kuria , nesutiko daugiau nė viena valstybė ,nes į kovą už savo teisęs pakilo visa europa ,tik lietuva liko užsmaugta savų kgbistų ir komunistų _____mūsų vadinamieji " atstovai " lietuvos jau seniai atstovauja tik saujelei milijonierių ,_____lietuva baigia išsilakstyti ,nuo jų atstovavimo ir diktatūrinės valdymo sistemos ,konservatorių veiklą tęsia , butkevičiaus partija ,,,,,sėkmės ,ką veikti protingam , kvailių pasaulyje ,____priežastis turime ,pasekmės : žudynės ,nusižudimai ,pasitraukimas ,zobinimas ir tt,,,,,neprarasti vilties ,tai vienintelis kas lieka ,,,,,

Tik manau taip.

 Tik manau taip. portretas
Manau pinigu yra tik jie taskomi i visas kur nereikia. Jeigu jie masto,kad alkocholio vartojimo sumazinimui skirti 40milijonu ir dar nepamenukazkokiam reikaliukui viras 150 m. Tai tik pasipinigavimas.

manau

  manau portretas
Manau Butkevicius teisus.Matyt zino ka sako.Patys taip dare,ivairiais budais trukde Kubiliui.Juk kitaip nekalbetu.

JO

JO portretas
Prie ko čia politika, kai mokytojui valgyti reikia ?

Inga33

Inga33 portretas
Džiūgauja,kad mažai mokyklų dalyvaus streike, o nesusimąsto kodėl tie kiti pedagogai nenori didesnių algų? Aš susidūriau asmeniškai su didžiuliu psichologiniu spaudimu.Žmonės įbauginti. Klausimas-kodėl mes vadinamės demokratine valstybe? Kuom mes skiriamės nuo Baltarusijos? Toks įspūdis,kad KGB vis dar alsuoja į nugarą.

iksas

iksas portretas
mokekite mokytojams tokius atlyginimus kaip savo ,nebus streiku nebus ir politikos

Galerijos

Daugiau straipsnių