Politologas: prezidentė niekuo nesiskiria nuo politinių džiunglių gyventojų

Grįžti į straipsnį

tai žurnaliūga nesiskiria nuo skaliko

tai žurnaliūga nesiskiria nuo skaliko portretas
nors gal labiau panašus į dvarniašką su apgraužtu kaulu

Anonimas

Anonimas portretas
partijom reikia savanoriu?Tai juk konservai turi baltas pirstinaites. Dabar jau siuloma partijom atsinaujinti sustipreti, partijas bus lengviau valdyt? Reikia tik dziaugtis, kad zemes neisdalintos danu kiaulidems ar uzsienieciu kitiems norams, zemes dirbamos, jos lietuviu ukininku. Tik stambus ukiai gali issilaikyti. Jau tegul lietuviai seja rugius negu kinieciai ryzius Lietuvoje.Toks pranesimas galejo patikti tik V.L. ir G.L, Konservai labai pamego zodi SELEKTYVUS, pranesimas vertas to zodzio.

Geriausia!

Geriausia! portretas
Tai juk pati žiniasklaida žiauriai korupcinė, tai ko dabar įsižeidinėja jos atstovai, kai jiems tai primena R. Karbauskis ar kiti.

Bronsonas

Bronsonas portretas
Monologas, toks pats lėkštas kaip ir per praėjusius metus. Skirtas padlaižūnams, akliems, kurtiems ir durniems.

...

... portretas
Che: aišku tik tai kad Dalytė (po savo 'tulpiavimo') jau nebesitiki jokių perspektyvų ES lygmeny, preziumuotina kad po savo kadencijos ruošias įkurti Magnolijų partiją ('konservų' Trojos arkliui į prezidentus paremt).

Nuomone.

Nuomone. portretas
Grybauskaite tikrai ne blogiausia uz buvusius.Kokios kalbos Prezidento Adamkaus ir kaip buvo kritikuojamos.Tik gal maziau kritikavote Brazauska,nes dau kolukieciu ji palaike.Ne is vienos bobeles girdejau;grazus vyras ir tiek.O jum tik duokit paskaliti

tep

tep portretas
musu Dalyte pati geriausia!

anot Bruverio ..

anot  Bruverio .. portretas
preziudente ,veidmaine -- dziungliu magnolija ir balu feja......

Galerijos

Daugiau straipsnių