Politologas: Baltarusijos valdžia parodė, kad bijo savo žmonių

Grįžti į straipsnį

Prosenelis. VALDZEI

Prosenelis. VALDZEI portretas
JAIGU. JUS. NEBiJOTE. TAI. KAM. TRENIROJATE. KAUNE. POLICNIKUS. PRIES. MAITINIKUS.?ISEITU. TAIP. KAD. JUOKESI. PODAS. KAD. KATILAS. JUODAS. BET. ABUDU. VIENODI.

@Kartais

@Kartais portretas
Logikos yra. Tik nebūtina gi daužyti žmonių tada. Nes dažniausiai būtent toks smurtas ir priartina diktatorių galą.

išsigimėlis Lukajedas

išsigimėlis Lukajedas portretas
Pilnos kelnės iš siaubo pas Lukajedą. Tik ar Lietuvos lopatologams postringauti apie valdžios baimę savo tautos atžvilgiu?

Anonimas

Anonimas portretas
tam RicasG.... ta proga ysikisk y subine tris pirstus ir ispyrsciok tautine giesme , oraliniu budu jau issisikai iki soties...

Ričas G.

Ričas G.  portretas
Naikinome koloradus, nes jie tautos parazitai. Tik dabar koloradai savo geltonas rudas juosteles slepia po Anonimo, Tru vardais. Neveltui supranta prisikakoję katinai. Jie- autokratų ir diktatorių klupčiukai. Žino, kad tik jėga stengsis istorijos ratą pasukti atgal. Bet nesustabdysi upės bėgimo. nesustabdysi laisvės troškimo. Ateis galas ir batkos valdžiai, Durtuvais remiamas mylimas nebūsi. Tą turite suprasti ir jūs, sovietikai. Sovietų, imperijos valdžios Lietuvoje nebebus, nes visada gins NATO. O ir jėgos nebe tos. Rusijoje - apie 150 mln., Ukraina+Turkija (NATO)+Lenkija=160mln. NATO - 900 mln. O atomą turi ne tik Kremliaus Rusija, bet ir JAV, Prancūzija ir D.Britanija (NATO).

Anonimas

Anonimas portretas
tik su rusija lietuva gyvavo ir gyvuos,kai landzberginiai bus išnaikinti

Anonimas

Anonimas portretas
tik senas ožys ir kgb pabaisa su utėlėtais tvartelio gyventojais sugeba taip pažvelgt,kad lietuviai turi evokuotis iš lietuvos,o politologas išdavikas blgiau negu dukra kgb prastitutė

Kartais

Kartais  portretas
zmones nesugeba zvelgti toliau,juk rusai to tik ir laukia ,kad rastu preteksta pakeisti prezidenta ir pastatyti savo zmogu ,o po to pasiprasyti sujungti teritorijas su rusija. Mums tai is vis nenaudinga .

pritariu

pritariu portretas
> Dabartinių, briuselinių komjaunuolių ir padlaižių atmintis bei poažiūros priklausomos nuo honoraro dydžio.

JO..

JO.. portretas
Politologe, o LT partine vhunta, ,,nebijojo,, savo zmoniu SAUSIO-16 aja ?????.. Saude ir luosino nekaltus zmones guminemis kulkomis ..DDDD Trumpa atmintis ar begalinis noras LYZTELET minksta vietele ???

tai

tai portretas
Briuselinio komsomolco rašliava, suprask tarkim Vilniuje nesankcionuoto, neteisėto ir nelegalaus mitingo , kurį finansiškai remtų užsienio valstybės su tikslu nuversti teisėtą valdžią dalyviai būtų vaišinami arbata ir sumuštiniais :))) Sumuštiniais taptu mitinguotojai, o arbata lietusi iš vandens patrankų :))) Eilinė propagandinė rašliava už tris judo dolerius.

psichas

psichas portretas
Taaaip , lietuviška demokratija yra ypatinga ... Tai tarsi paleistas oro balionas ... Kol visi žiūri į viršų , jiems greitai iškraustomos kišenės ...

Anonimas

Anonimas portretas
cha ha ha lietuvoj zmones bijo jau net komentarus rasyt , politologe tu nedadarytas, o baltarusijos opozicija nebijo nei bordelius gatvese daryt ,nei is jankiu dolerius imt , nei ginklus namuose laikyt...

Anonimas

Anonimas portretas
durneli,tu durneli,kuris vadiniesi politologu,dar tu nematei,kas ir kaip bijo,o labiausiai žmonių bijo,tailandzbergio fašistinė chunta ir netiek žmonių,o kaip teisybės bijo kgb bestija,nes yra televizijos blokuojamos,laidos iškarpomos,o žmonės išgenami lauk iš lietuvos,nes jei dabar būtų lietuviai namie,tai landzberginė chunta būtų iškarta

idomu

idomu portretas
Mielas ir pukuotas "politologas" gal galėtų atvirai pasakyti, kas analogiško mitingo dalyviams būtų Vilniuje? Kad jį kur PSD.

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Politologe - o kur Lietuvos opozicijos mitingai del PSD mokescio kuri turi moketi visi nedirbantys visi bedarbiai ir visi neturintys pajamu? Politologe - kuo Lukašenkos įstatymas skiriasinuo lietuviško PSD mokesčio?

Sanimideg

Sanimideg portretas
Paprastas scenarijas: jeigu Gudijoje bus Euromaidanas su puco kaip Ukrainoje, tada rytu Gudija paskelbs nepriklausomibes ir prisijungs prie Motinos Rusijos kaip ir Krimas.

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Nu o politologas norėtu kaimyninėje Valstybėje kraujo? Nemanau, kad baltarusiai matydami Lietuvos pakurstyto maidano rezultatus Ukrainoje padarytu tas pati pas save Minske...

Sanimideg

Sanimideg portretas
Baltarusija parode kad yra rimta ir demokratine sistema kuri neleidzia Euronacibanditams uzgrobti valdzia is gatves kaip Ukrainoje! Saunolis Lukasenka! Turi gauti Nobelo premija uz demokratija.

Lietuva tokius sušaude

Lietuva tokius sušaude portretas
2009 metu pradzia,seimo rumai..

Baltarusija

Baltarusija portretas
Ne zmoniu bijo o nenori kad butu kaip ukrainoje .saunuolei vit visus mitingus.

Galerijos

Daugiau straipsnių